Hafif tansiyon iyidir. Bilakis biz Galatasaray maçında beraberlik hezimetini son yılların en tansiyonu düşük maçını oynadığımız için yaşadık.
Hafif tansiyon iyidir. Bilakis biz Galatasaray maçında beraberlik hezimetini son yılların en tansiyonu düşük maçını oynadığımız için yaşadık.
Derbilerde favori olmaz varsa da kaybeder düşüncesi yani , haklısın abi![]()
Ben şahsım adına psikolojik bir baskı oluştu. Anadolu deplasmanlarından daha fazla çekinir oldum. Yani kritik ve kazanmak zorunda olduğumuz bir maç için, herhangi bir Anadolu deplasmanındansa, İnönü veya eski Sami Yen'i tercih ederim. Orada iyi netice alma ihtimalimiz, Anadolu deplasmanlarından daha fazla... (Kesin olur demiyorum, Anadolu'ya göre ihtimal fazla... Son yıllar hep böyle oldu. Yani Manisa deplasmanından daha fazla korkuyorum açıkçası.)
Anladım abi. Zaten Fenerbahçe'nin bu sezon deplasman karnesi içler acısı ama derbi olunca işin rengi değişiyor.
Kesinlikle... Zaten bir taraf kesin favori gösterildi mi, çok aksi sonuçlar oluyor. Son 12 yılda Kadıköy'de iki Galatasaray beraberliğimiz var. Birisi Türkiye Kupası'nda... İkisinde de mutlak favoriydik. Ne bir gerilim vardı, ne karşılıklı atışmalar... Halbuki Galatasaray ne zaman "bu defa kesin kazanacağız, bu defa şeytanın bacağını kıracağız" umuduyla geldiyse, her defa malum sonuçlar oldu. Bu sebeple, işin tadını kaçırmadan, birazcık tansiyonun faydalı olduğunu düşünüyorum.
Takım değişti değişim bu maça da yansır.
Umarım cristian'ı 11 başlatmaz.Özer'de bronşit olmuş.Gökayla başlasın daha iyi
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Volkan Demirel, Bekir İrtegün, Diego Lugano, Joseph Yobo, Andre Santos, Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Alex de Souza, Mamadou Niang, Semih Şentürk
Bana göre hoca iyi kadro çıkarmamış. Bekir yerine Okan, Semih yerine de Stoch veya Dia daha iyi olabilirdi.
Fenerbahçe'nin Trabzon maçındaki iyi futbolu tek maçlık konsantrasyonun sonucu mu yoksa takımda gerçekten düzelen birşeyler var mı onu bu maçta test etme fırsatımız olacak.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Semih yerine Stoch Veya Dia olsa 7 yabancı olurdu , Selçuk cezalı diye böyle bir kadro çıkmış kadro bence iyi , Bekir-Okan belki olabilirdi ama Bekir bence çok iyi oynuyor hem bekte hem stoperde
Cristian'ın sahada olmasını atlamışım. Yönetim Aykut Kocaman'ı göndermek istediği bir oyuncuya muhtaç bıraktı. Aslında Özer eğer hastalığı atlatmışsa, Stoch/Dia Emre-Mehmet-Özer denenebilirdi. Bu saatten sonra Cristian'ın kendini futbola vermesini dilemekten başka çaremiz yok galiba.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Verilmeyen gol'de varmı birşey izlemiyorum dinliyorum da maçı..
Bu arada spikere göre tek kale top oynuyoruz.İnşAllah gol ve goller bulup 3 puanı alan taraf oluruz.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Güzel başladı maç heyecanlı. Sıkıcı bir deplasman maçı değil. Zevk alıyorum izlerken artık takım zevk veriyor en güzel yanıda bu. Umarım bu maçı kazanırız. Bütün kötü havanın tamamen dağıldığını kanıtlarız.
İlk yarı 0-0 bitti fakat diinlediğim kadarıyla üstün olan taraf biziz.
Umarım 2.yarı 1 ve üstünde gol buluruz ve yemeden 3 puanın sahibi oluruz.
niang çabalıyor ama orası niangın tam yeri değil diayı oraya alıp niangı forvete çekmesi lazım
Eline son yılların en verimli santrforu geçmiş: Mamadou Niang... Sen onu olabildiğince rakip kalenin uzağında tutuyorsun. Rakip takım böyle bir oyuncuyu dışarı püskürtmek isterken ve bunun çarelerini ararken, aslında buna gerek kalmıyor, bu vazifeyi bizim hocamız yapıyor. Zamanında Daum efendinin Anelka'yı sağ çizgide kullanmasına az mı ağzımı bozdum sanıyorsunuz? En son adamcağız tası tarağı toplayıp kaçmıştı buralardan. Şimdi de Niang bu gidişle sol çizgide eriyip tükenecek? Nedir arkadaş top süren hızlı bir santrfor ellerine geçince çizgiye çekme merakı? Elalemin Arsen Wenger'i Juventus'un gencecik kanat oyuncusu Thery Henry'i bulup getiriyor ve eleştirenin eleştirmesine aldırmadan, İtalya'da yerden yere vurulan bu gencecik kanat oyuncusundan dünya tarihinin en iyi golcülerinden birisini çıkarıyor. Biz ise hazır elimize gelen golcüleri kanatta eritmeye bakıyoruz.
Semih bitmiş. Uzun söze lüzum yok. Bitmiş.
2.Yarı Dia oyuna girer Semih yerine Niang geçerse gol atabileceğimiz bir maç olabilir.
Yabancı sınırınada takılırska Christian - Gökay değişikliği olabilir.
Yazmayı unutmuşum. Hocanın açıkça göndermek istediği Cristian'a bugün Aykut Kocaman'ı muhtaç eden yönetime dikiz! Hem "biz istediğimiz oyuncuyu alırız" palavraları, hemde hoca bizzat basın önünde orta sahaya takviye istemesine rağmen ara transfer dönemini boş geçmek... Kurumsallık dedikleri bu olsa gerek.
Geçen her dakika aleyhimize. Süre ilerledikçe bilinçsiz şekilde yükleneceğiz ve arkada boşluklar vereceğiz. Umarım ilk yarının başlangıcıyla birlikte erkenden golü buluruz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerbahçede senelerdir şu huyu sevmiyorum ;
65 70 olmadan oyuncu değiştirme işi yok bizim takımda.
Olursa bile yanlış değişiklik oluyor.Bknz : Emre B. Beşiktaş maçında oyunda çıkmıştı.
İlla 70'li dakikaları bekleyecekler al Dia'yı oyuna arkadaş.
gooooooooool kahee![]()
Aykut Kocaman yapma şunu arkadaş bekleme 60 lara 70lere kadar değiştir artık müdahale et şu oyuna.
Ve beklenen gol gelir. Kaza geliyorum demez ama gol geliyorum der. Olacağı buydu.
Semih Saha'da yok halen daha neyin inadındasın be Kocaman Aykut yeter artık ya.
Türkiye'nin en iyi kanat oyuncusu yedek klubesinde !!
Bekliyordum gol yiyeceğimizi.Geçen sene şampiyonluğu Trabzonspor maçında değil,Manisa ve Diyarbakır beraberlikleriyle,Bursa'ya karşı içeride 2-0'dan verdiğimiz maçla kaybetmiştik.Eğer buradan maçı çevirirsek,şampiyonluğun geldiği maç bu maç olur.
Al Cristianı oyundan, koy Dia'yı! Çek Mehmet Topuz'u göbeğe! Ama bu saatten sonra geçmiş olsun artık.
penaltı ve büyük ihtimalle gol
Şu maçı kazansak Bile Yeter Aykut Kocaman !!!
Bırak artık milletin nefretini yeterince kazandın daha çok kazanmadan saygınlığını iyice yitirmeden git artık . . .