Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 63 sonuç

Konu: A Milli Takım kadrosu açıklandı

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    bizim takımdan 6 oyuncu biraz abartı olmuş, ben Onur ve Serkan dışındakiler olmasa da yadırgamazdım. Yalnız yorumların bazılarına katılmayacağım. İbrahim Toraman özverili, ama çok üst düzey bir oyuncu değil. Beşiktaş hala maç başına 2 gol yiyor, defansa gelen her top tehlike yaratıyor, ben şahsen beğenmiyorum beğenenlere saygı duyarım.

Bursadan oyuncu alınmaması garip, Volkan, Turgay, Ali tandoğan alınabilirdi, ben Ozan İpek ve Sercanı beğenmiyorum, Ozanın bir özelliği yok zorla oynuyor sanki, Sercan da abartıldı. Bursaspor bu ikiliyle uzun zamandır hucümda zenginlik yaratamıyor.

Olcan Adın, Yiğit Gökoğlan, Hasan Ali gibi oyuncular milli takıma çağırılabilirdi.

Kazım dan bütün Türkiye ümidi kesti ama Oğuz Çetin inanıyor. Hadi hayırlısı.
    Burasına hiç katılmıyorum yazdıklarının. İbrahim Toraman şu kadronun içine 1 bilemedin 2. sıradan girecek kalitede;

GÖKHAN GÖNÜL FENERBAHÇE
    SERKAN BALCI TRABZONSPOR
    SERDAR KESİMAL KAYSERİSPOR
    SERVET ÇETİN GALATASARAY
    FEHMİ EMRE GÜNGÖR GAZİANTEPSPOR
    HAKAN KADİR BALTA GALATASARAY
    İSMAİL KÖYBAŞI BEŞİKTAŞ
    GÖKHAN SÜZEN BÜYÜKŞEHİR BLD. SPOR

Servet Çetin'in stoper olarak oynadığı maçlarda taç atışından goller yedik yahu. O kadroda hala Toraman yok.

Ama en nihayetinde hazırlık maçı. Toraman'da bence pek iplemiyor zaten Milli Takıma çağırılmayı. KAybeden Türk Milli takımı oluyor ama işte yanarım yanarım ona yanarım.

Ayrıca ben beğeniyorum ama beğenmeyene de saygı duyarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Mert Günok, Hakan Balta, Kazım Kazım ın yerine kalede daha tecrübeli olan hakan arıkan veya sakatlığı geçtimi bilmyirum ama sinan bolat hakan balta yerine hasan ali kaldırım kazımın yerine ise mevlüt daha iyi seçim olurdu gibi ayrıca mehemt topal da bu kadorda olmalı kesinlikle ayrıca cenk tosunuda milli takıma kazandırmak adına seçebilirdi.İlk maçında çok iyi bir izlenim verdi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

diyeceğim o ki Toraman 5-6 senedir bjk de, bu süre zarfında sanırım 1 kere şampiyon oldu beşiktaş, onda da defans ikilisi zapo-sivoktu sanırım yani beğenenler beğenebilir ben sadece beğenmiyorum o kadar, Kaka'yı da beğenmiyorum yani öyle takıntı bendeki

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben kadroyu Oğuz Çetin'in hazırladığına inanmıyorum, Hiddink'in gelişi bir seneyi geçti, Oğuz Çetin'e bırakmıyordur artık, demek ki alınmayan adamlar ya Hiddink'in oynatmak istediği oyuna uymuyor ya da Hiddink'e göre yeterli değiller.

@Chinatown

5-6 senedir Beşiktaş doğru dürüst bir kadro kuramadı ki(bu seneye kadar), şampiyon olduğumuz sene bile çok sağlam bir kadromuz yoktu, Toraman'ın çok da suçu yok bence bu konuda. Ronaldo da hiç Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu göremedi ama zamanının en iyi santraforudur.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Yeni isimlerin olması güzel sanırım yenilerle eskilerden karma bi takım oluşturulmaya çalışılıyor ama anlamadığım Servet , Hakan gibi adamların olduğu kadroda Toraman , Tuncay gibi milli takımda herzaman bulunması gereken isimlerin olmaması . Ayrıca Sinan Bolat , Topal , Mevlüt neden bu derece kesik yedi bilmiyorum . Son olarak Yigit , Olcan gibi oyuncularda milli takımda denenmeli artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by M.O.S.H View Post
    Yeni isimlerin olması güzel sanırım yenilerle eskilerden karma bi takım oluşturulmaya çalışılıyor ama anlamadığım Servet , Hakan gibi adamların olduğu kadroda Toraman , Tuncay gibi milli takımda herzaman bulunması gereken isimlerin olmaması . Ayrıca Sinan Bolat , Topal , Mevlüt neden bu derece kesik yedi bilmiyorum . Son olarak Yigit , Olcan gibi oyuncularda milli takımda denenmeli artık.
    Bence bu yüzden kaybediyoruz hep. Niye Tuncay veya Toraman hep olmalıki ? Tuncay formsuzluktan kadroya bile giremiyodu. Böyle olduğu halde niye çağırılması gerekki. Yokmu bu ülkede Tuncay'ın pozisyonunda oynayacak formda bir oyuncu. Olcan dedin mesela onu deneyebiliriz. Artık ben doymuş adamların sırf kadroda olsun diye alınmış adamların alınmasına karşıyım. Oynasın Anadolu takımlarından adamlar. Eksikleri yok hiç. Serdar'ı gördük mesela. Hiç sırıtmadan oynadı Milli Takımda.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

mehmet topuz mevlüt bu takımda olması gereken isimler. forvet hattı yok gibi bir sey...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

M.Topuz belki milli takımı ateşleyen oyunculardan birisi olabilirdi çağrılsaydı. Son maçtada çok iyiydi. İ. Toraman'a bir kez şans verilmeliydi. Burası milli takım vede iyi performans gösterenler alınmayacaksa neden milli takım kadroları sürekli değiştiriliyor? Sezon başı bi kadro kurulsun o oyuncular oynasın hep. O nedenle formayı hakedene vermeliydiler...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Mehmet Topuz,İbrahim Toraman ve Mevlüt 3lüsü nasıl takıma çağrılmaz hayret.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Form durumu da önemli ama istikrar yaratmak istiyorsak belli adamlar takımın iskeletini oluşturmalı, Arda, Mevlüt, Hamit, Nuri, Gökhan Gönül gibi oyuncular ne koşulda olurlarsa olsun çağırılmalı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Bence bu yüzden kaybediyoruz hep. Niye Tuncay veya Toraman hep olmalıki ? Tuncay formsuzluktan kadroya bile giremiyodu. Böyle olduğu halde niye çağırılması gerekki. Yokmu bu ülkede Tuncay'ın pozisyonunda oynayacak formda bir oyuncu. Olcan dedin mesela onu deneyebiliriz. Artık ben doymuş adamların sırf kadroda olsun diye alınmış adamların alınmasına karşıyım. Oynasın Anadolu takımlarından adamlar. Eksikleri yok hiç. Serdar'ı gördük mesela. Hiç sırıtmadan oynadı Milli Takımda.
    Abi bu işleri deneme yanılma yöntemiyle yaparsak hiç bir yere gelemeyiz. Doymuş isimler alınmasın diyorsun çıkar bakalım doymuş isimleri kim oynayabilcek Milli takımda? Tuncay alınmasın demişsin sence bu forvet hattı'nın hangisi iş yapar? Kadrodaki Hangi Stoper Toraman'dan daha iyi? Hazırlık maçından dolayı Bazı önemli oyuncuları almamışdır heralde. Elemelerdede böyle bir kadro yaparsa işimiz zor..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Toraman demeyin arkadaşlar.Hiçbir zaman çok iyi bir stoper olmadı Toraman.Hırsı ve mücadele gücü çok yüksek sadece.Birde ligdeki diğer stoperlere oranla çevik ve çabuk fiziği dolayısıyla.Aşırı motive olduğu zaman başarılı maçlar çıkarıyor ama neredeyse her maç çok kritik hatalar yapıyor.He sağ bek ve önliberoda da oynayabiliyor olması dolayısıyla joker olarak kadroda bulundurulabilir orası ayrı.

Ülkenin en iyi forveti olabilecek potansiyele sahip Mevlüt niye alınmaz.Keza ülkenin en iyi orta sahası olabilecek potansiyele sahip Necip niye alınmaz.Madem gerçekten "hazırlık" maçı olarak görülüyor Emre Güngör'ün yerine Serdar Aziz'i al.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İbrahim Toraman bana göre en iyi yerli stoperdir şu anda. Hadi en iyi fazla olsun ilk 3e çok net girer. Mevlüt Erdinç gibi bir santraforumuz zaten yok. Hakan Balta ve Sabri Sarıoğlu'nun son gösterdikleri performansla alınması ise tam bir saçmalık bence. Oyuncular iyi taranmıyor Türkiye'de, yüzeysel bakılıyor çok.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Nuri sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılmış.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

15. Default

mehmet topuz belki alınabilirdi fakat bu oynanıcak olan maç hazırlık maçı,Her maça siz aynı kadroyla cıkarsanız gençleri,yeni yetenekleri nasıl keşfediceksiniz onu anlamadım.Toraman belki iyi bir stoper olabilir diyelim bu maçta yeni stoper toramandan 3 kat başarılı çıktı o zaman nolucak.hazırlık maçı oyanıyor sonuçta tabikided farklı isimler alınıp kadrodakilerle uyumuna,maçtaki oyununa takımla olan ilişkilerine bakılıcak.volkan şende kadroda yok ileri uçta hızı artırabilecek birisi mesela.belkide resmi maçta onuda çağırıcaklardır.hazırlık maçı olduğunu unutmamamız lazım biraz. Hep aynı oyuncularla nereye kadar gidicez zaten öyle ahım şahımda bir oyuncu kadromuz yok

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    İbrahim Toraman ın MiLLi takıma seçiLmesi için daha ne yapması gerekiyor ? Bu adam MiLLi takımın en üst noktasında ki adamLardan birine küfür feLan mı etti ? Nedir yani ?
    Bugün Emenike karşısında ortaya koyduğu oyun sanırım neden seçilmediğinin bir göstergesidir. Beşiktaş savunması zaten blok olarak kötü durumda ve bugün de birebirlerde izleme şansını bulduk. Toraman durduramadığını görünce sakatlamaya çalıştı. Tabi seçilen oyunculara baktığımızda o zaman seçilmeme nedenini tartışabiliriz. Çünkü tek tek saymayacağım ama Hakan Balta varsa zaten beni bile çağırmamalarını tartışırız.

Sonuç olarak başa getirilen bir hoca var ve güvenmek zorundayız.

Sakatlanan Onur Kıvrak'ın yerine Tolga Zengin çağırılmış. Benim anlamadığım bir adam çıkıyor yerine neden yedeği geliyor? Serdar Kulbilge'yi çağırmak çok mu zor. Mert Günok alınabiliyorsa Korcan da alınabilir bu kadroya. Çok saçma seçimler yapılıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Sakatlanan Onur Kıvrak'ın yerine Tolga Zengin çağırılmış. Benim anlamadığım bir adam çıkıyor yerine neden yedeği geliyor? Serdar Kulbilge'yi çağırmak çok mu zor. Mert Günok alınabiliyorsa Korcan da alınabilir bu kadroya. Çok saçma seçimler yapılıyor.
    Korcan çok kötü yahu.

Diyarbakırspor'un kalecisi Korcan ise bahsettiğimiz kişi.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Sheriff Misafir

Hazırlık maçı olduğunu düşünürsek kadroyu tartışmayı çok anlamlı bulmuyorum. Belki kafasında bir sistem var ve o sisteme uygun oyuncular almak istedi kadroya, yeni birşeyler denemek istiyor olabilir.

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Korcan çok kötü yahu.

Diyarbakırspor'un kalecisi Korcan ise bahsettiğimiz kişi.
    Şu an Sivasta olan Korcan. Birkaç maçtır o var kalede. Ben de izlemiş bulundum fena değildi. Aklıma da bir tek o geldi açıkçası Serdardan başka.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tolga Zengin nedir ya. Kaç maçta kaleye geçtiki bu adam milli takıma çağırıldı. İlginç yani.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Tolga Zengin neye göre çağrılıyor anlamıyorum ya Ufuk çağır yne anlarım ama tolga ne alaka kaç yıldır forma giydiği yok

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kadronun ne kadrosunu anlamak mümkün değil.

Türkiye A Milli Futbol takımı olduğuna bu kadroyla inanmak imkansız gibi birşey.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Oynamayan Tolga'yı Çağır, Oynayan Sinan'ı Çağırma Artık Kendileride Ne Yaptıklarının Farkında Değil

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tolga öylesine çağırıldı oynamaz ki Volkan dururken neyin tartışmasını yapıyonuz kaleci işinin

Sakat Olup Olmadığını Bilmiyorum Ama, Bir Söyleminde Sinan'ın; Oğuz Çetin Olduğu Sürece Milli Takıma Gelmeyeceğini Belirtmiş.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maç Trabzon'da , Tolga'da Trabzon'da. Heralde başkalarını klübede oturtmak için Trabzon'a getirmeye gerek duymamışlar. Mantıklı tercih. Keza Sinan Bolat Belçika'dan Trabzon'a 90 dakika klübede oturmak için gelse kendisinede ayıp olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sinan Bolat kaç aydır sakat. Takımının hiçbir maçına çıkmadı. O kadar uzağa gitmeye gerek yok aslında. Gaziantep kalecisi Mahmut var Türkiye'de. Son maçlar Karcemarskas yok ve Mahmut onu aratmayan performans göösteriyo.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Sinan Bolat kaç aydır sakat. Takımının hiçbir maçına çıkmadı. O kadar uzağa gitmeye gerek yok aslında. Gaziantep kalecisi Mahmut var Türkiye'de. Son maçlar Karcemarskas yok ve Mahmut onu aratmayan performans göösteriyo.
    Haftaiçi bizim maçta Karcemarskas vardı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aslında madem denemek için çağrıldı bu oyuncular, Sinan Bolat'ı çağır Belçika'dan bu maçta onu oynat kalede. Neden bilinen Volkan oynasın ki bu hazırlık maçında. Volkan'ın şuan ki durumunu ve milli takıma neler verebileceği belli zaten... Deneme, hazırlık diyorsak hiç denenmemiş ama denenmeye müsait adamları almak lazım...

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri