1 Haziran 2010 Cumartesi - Saat 18:00 Suları - Derby County Yönetim Binası :

Başkan Tom Glick önderliğinde yönetim kurulu toplantısı yapılmaktadır ve toplantıda Premier League ile Championship League arasında asansör takım olan Derby County'nin geleceği tartışılmaktadır. Derby County iki sezondur Championship'tedir ve bu klübü hem ekonomik olarak hemde manevi olarak büyük sıkıntı içine sokmaktadır. Takımın başında Derby County'nın efsane teknik direktörü Brian Clough'un oğlu Nigel Clough bulunmaktadır fakat bu takıma oğlu değil babası gibi bir teknik direktör gerekmektedir. Bu yüzden başkan toplantının ardından Nigel Clough'u telefonla arayarak ona durumu bildirir..

1 Haziran 2010 Cumartesi - Saat 21:00 Suları - Nigel Clough'un Evi :

Nigel Clough : Alo.

Tom Glick : Alo Nigel nasılsın ben başkan Tom.

Nigel Clough : Teşekkürler başkanım bende sizi yeni sezon planlaması için arayacaktım iyi oldu aradığınız.

Tom Glick : Biz o planlamayı yaptık Nigel.

Nigel Clough : Nasıl yani ?

Tom Glick : Böyle olmasını istemezdik fakat sende biliyorsunki geçtiğimiz sezon bu takım Championship'ten bir üst lige çıkamadı. Bu bizi hem maddi hemde manevi olarak çok büyük bir darbe vurdu Nigel. Önümüzdeki sezon seninle çalışmak istemiyoruz aslında seni göndermeyi geçen sezonun ortasında düşünüyorduk fakat babanın hatrına 1 sezon görevde kaldın ama malesef buraya kadar Nigel.

Nigel Clough : Kararınızı saygıyla karşılıyorum keşke bu işi telefondan değilde iki profesyonel gibi yüzyüze görüşseydik fakat size önümüzdeki sezon için başarılar dilerim.

Tom Glick : Tazminatı almaya klüp binasına geldiğinde seninle vedalaşırız Nigel daha seninle işimiz bitmedi.

Nigel Clough : Anladım. İyi akşamlar başkanım yada eski başkanımmı demeliyim artık hahaha

Tom Glick : Hahaha iyi akşamlar Nigel.

5 Haziran 2010 Çarşamba - Saat 13:00 Suları - Derby County Yönetim Binası :

Nigel Clough'un görevine son verilmesinden sadece 4 gün geçmiştir başkan Tom Glick sezon açılışına gecikmemek adına her yerde kurmaylarıyla beraber takımın yeni vizyonuna uyacak teknik direktör aramaktadır. O an söz efsane teknik direktör Brian Clough'tan açılmıştır. Aralarında Brian Clough'un teknik direktörlüğe sadece 30 yaşında başladığını konuşmuşlardır yani genç ve vizyonu geniş bir hocanın yaş engeline takılmaması gerektiğini düşünmüşlerdir. Akıllarına Derby County formasıyla 5 sezon oynayan Eralp Ergin gelmiştir. Oyunculuğu sırasında yedek beklediği maçlarda maça dair notlar tutan teknik direktörlüğe çok hevesli olan bir isimdir Eralp Ergin. Tom Glick ilk başlarda Eralp ismine pek sıcak bakmaz ancak daha sonra 31 yaşında futbolu sakatlık nedeniyle futbolu Derby County formasıyla bırakan Eralp'e bir vefa borcu olduğunu düşünür ve görüşmek için Eralp'i arar..

5 Haziran 2010 Çarşamba - Saat 17:00 Suları - Tom Glick'in Evi :

Eralp Ergin : Alo.

Tom Glick : Alo , Eralp Ergin'le mi görüşüyorum ?

Eralp Ergin : Evet ben oluyorum siz kimsiniz ?

Tom Glick : Ben Tom Glick Derby County başkanı.

Eralp Ergin : Kusura bakmayın başkanım sesinizden tanıyamadım. Nasılsınız ?

Tom Glick : İyiyim teşekkür ederim. Görüşmeyeli neler yapıyorsun ? Erken emekliliğin tadını çıkarıyorsun heralde hahaha

Eralp Ergin : Hahaha sormayın başkanım , günlerim evde çocuklarım ve eşimle geçiyor işte. Hayırdır başkanım bir meselemi vardı ?

Tom Glick : Belki gazetelerden takip etmişsindir Nigel Clough ile yollarımızı ayırdık. Takımın başına genç , vizyon sahibi bir isim getirmek istiyoruz ve yönetim kurulu ile aldığımız karara göre bu isim sensin.

Eralp Ergin : Benmiyim ?

Tom Glick : Evet sensin. Eğer iş teklifimize olumlu bakıyorsan maddi konuları yönetim binasında konuşabiliriz.

Eralp Ergin : Tabiki olumlu bakıyorum başkanım. Teklifiniz için çok teşekkür ediyorum ayrıca. Yarın saat sabah 10:00 sizin için uygunsa yönetim binasına gelebilirim.

Tom Glick : Benim için uygundur Eralp. Yarın görüşmek üzere ha bu arada bu akşam iyi uyu yarın çok uzun bir gün olacak.

Eralp Ergin : Hahaha peki başkanım. İyi akşamlar.

Tom Glick : Sanada iyi akşamlar.

6 Haziran 2010 Perşembe - Saat 10:00 - Derby County Yönetim Binası :

Daha önce sözleştikleri gibi başkan Tom Glick ile Eralp Ergin saat on'da klüp binasında görüşmeye başlarlar. Tom Glick ona yeni sezondaki hedeflerini anlatır. Eralp Ergin başkana bu şansı çok iyi kullanacağını ve maddi konularda klübe gerekli destekler sağlanması halinde bu sezon sonunda takımı Premier League'de görebileceklerini söyler. Ama Tom Glick ile Eralp Ergin arasındaki ilk anlaşmazlık burda çıkacaktır. Tom Glick ona bu sezon sadece 200.000 € verebileceklerini ilerleyen sezonlarda ise bu paranın klübe giren sıcak parayla orantılı olarak artacağından bahseder. Eralp yinede görevi kabul edecektir ve böylece 6 Haziran 2010 tarihinden 30 Haziran 2012 tarihine kadar kendisini Derby County'li yapacak sözleşmeye imza atar.

7 Haziran 2010 Cuma - Saat 20:00 - Derby County Basın Toplantısı Odası :

Tom Glick : Öncelikle bütün basın mensubu arkadaşlarımıza kendim ve yeni hocamız adına hoşgeldiniz demek istiyorum sırayla soruları alalım lütfen.

Andy Newman : Ben Skysport's muhabiri Andy Newman. İlk sorum yeni teknik hocamız Eralp Ergin'e.

Eralp Ergin : Sizi dinliyorum.

Andy Newman : Öncelikle tekrar Derby County'ye dönmekten dolayı neler hissediyorsunuz ?

Eralp Ergin : Gerçekten çok heyecanlı olduğumu söylemek istiyorum. Kendimi sanki bu klübün kapısından ilk defa geçiyormuş gibi hissediyorum. Benim için kesinlikle yeni bir başlangıç olacak çünkü artık bütün takım benden sorumlu.

Andy Newman : Teşekkürler. Peki ilk sezon ve uzun vadede hedefleriniz neler ?

Eralp Ergin : İlk olarak bu takımı en yakın zamanda Premier League'e taşımak istiyorum. Ondan sonrada Premier League'de yavaş ama sağlam adımlarla üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz.

Toplantının devamında Eralp Ergin konuşmasına Brian Clough'un ne kadar önemli bir isim olduğunu ve onun başardıklarını kendisininde başarmak istediğini onun kadar potansiyeli olduğundan bahsedecektir. Başkan Tom Glick yeni hocasının özgüvenine hayran olacak ve henüz resmi maçlar başlamadan iyi bir karar verdiğini düşünmeye başlayacaktır.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163
Kuralları okudum ve kabul ediyorum.