Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

3 25.00%
  • Berabere

1 8.33%
  • Galatasaray

8 66.67%
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 97 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Galatasaray [21.Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

BAM'ın BA'sı yok, bu da bir şey umut etmek için

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Galatasaray
    Zapata, Serkan Kurtuluş, Servet Çetin, Lucas Neill, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Lorik Cana, Culio, Kazım, Anıl Dilaver, Stancu

Yedekler
    Aykut Erçetin, Çağlar Birinci, Mustafa Sarp, Insua, Emre Çolak, Yekta, Milan Baros

Kewell ?

Hagi ne işler peşindesin ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

11 Belli Oldu !!

-----------------Zapata------- -
    - Serkan - Cana - Servet - Hakan -
    ------------------ Neill----------- -
    ------------- Sabri - Culio-------- -
    ------- Kazım - Anıl - Stancu -

60'dan sonra Sarp girer,Tempo düşer,Bizim için maçta biter,Sarp yerine Yekta girmeli,Bu arada Kewell yedeklerdede yok..Hagi son antremanda Anılı denemişdi.Resmilerdede vardı beklenildiği gibi onbirde..

Hakan oynuyor yine sol taraf felc olur. Kupa macindaki gibi yenilirz bu mactan pek umudum yok.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Anıl neler yapacak bakalım.Utku'nun dediği gibi zor bir maç olacak kupa maçındaki gibi bir skor ortaya çıkabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yahusaha içerisinde kontejan boş hala Baltayı oynatıyor.Anlaşılan insuayı hiç düşünmüyor.Popov falan delik deşik etmez umarım.Kupa maçının analizi yapıldımı merak ediyorum..Koridoru görmediler sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Aslan'da Kewell şoku

Geçtiğimiz hafta Eskişehirspor önünde sezonun en iyi futbolunu oynayan Galatasaray bir kez daha Gaziantepspor karşısına çıkıyor.

Bu sezon rakibiyle ligde ve kupada toplam 3 kez karşılaşan Galatasaray'da tek hedef galibiyet. Ancak sarı kırmızılarda son dakikada büyük bir şok yaşandı ve Kewell sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarlıldı. Yerine Anıl forma giyiyor.

Ligtv

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kewell neden yok acaba merak ettim ama Anıl'ın oynuyor olması güzel bence. Balta 10 defa geçildikten sonra kalemizde gol görürüz ancak o zaman Insua'yı alır oyuna Hagi. Balta'da ne buluyorlar anlamıyorum.

edit: Kewell'ın sakatlığı çok kötü olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kewell yapma be.İhtiyacımız vardı sana.Bir türlü kurtulamadık şu sakatlıklardan.

Anıl yerine Baros oynamalıydı.Madem 2 maçtır oyuna sokuyorsun bugünde ilk 11 de başlat...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Baros iyiki oynamıyor onun 2. yarıdaki varlığı fazlasıyla yetiyor.Hagi'yi tebrik ediyorum bu konuda.Baros 90 dakika oynasa mutlaka bir şey olur bence hala 90 dakika için hazır değil.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

kewell baba olmuyor bu iş be böyle

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Adelesinde sertleşme oluşmuş dün. Tedbir amaçlı kadroya alınmamış Kewell.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Anıl Dilaver Konyaspor maçında bizi yanıltmamıştı bu maçtada inşallah yapacağı katkıyla Hagi ve bizi utandırmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Keşke Kewell'ın yerine Anıl'ı sokmuşken, Balta'nın yerine de Insua'yı alıverseydi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

1-0 gerideyiz Zapata beşlikten yedi...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Harika başladığımız maçta kalecimiz sokaktaki cocugun tutabilieceği bir golü yedi BRAVO.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Forvet diye Stancu'yu alıyoruz Hagi sol açık oynatıyor ne diyim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu Zapata kaleci değil tamamdır.. O topu ben bile yemezdim ya..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Kadro kalitesi falan tirt da, Hagi resmen komedi dukkanina cevirmis takimi. Hagi'nin mac oncesi konusmasi:
    Hakan sen hic bindirme yapmiyorsun aferin, solbeke gec.
    Serkan sen de ayni Hakan gibisin aferin, sagbeke gec.
    Sabri, ne o oyle bindirmeler top surmeler falan, kanattan hucuma mi kalkalim, orta sahaya gec sen.
    Cana, aferin cok guzel agresif ve faullu oynuyorsun, stopere gec ki bol bol kritik hata yap.
    Neill, hic mi Cana'dan ornek almiyorsun, ne o oyle defansi toplamalar falan, sen hemen orta sahaya gec bakalim.
    Servet, aferin aynen boyle devam.
    Culio, sen nasil adam gecip iyi orta yaparsin, neredeyse gol atacagiz, sende gec orta sahaya bakalim.
    Stancu, ne o oyle iyi vuruslar goller falan, seni sol aciga koyayim da gor gununu.
    Yekta, sen cok iyi oynuyorsun, sana sahada bile yer yok!
    Tuh ulan, Baris da sakat, olsun ikinci devre Ayhan ve M.Sarp'i alirim eheheh.
    Ulan forvete adam kalmadi, boyle dandik tecrubesiz kimi koysak, Baros olmaz Stancu olmaz Kazim da biraz hareketli falan, en iyis gel Anil sen oyna.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beklerin takıma katkısı 0.Koskoca bir 0.Hagi al şu İnsua'yı,çek forvete Stancu'yu,60 dan sonrada Baros'u al.Yekta'yı al.Yap bir şeyler.Hakan Balta'nın ilk yarı bi kere ileri koşup,bindirme yapıp orta açtığını görmedim.Ne kadar hantal bir adam.Umursamıyorlarki arkadaş formayı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Kadro kalitesi falan tirt da, Hagi resmen komedi dukkanina cevirmis takimi. Hagi'nin mac oncesi konusmasi:
    Hakan sen hic bindirme yapmiyorsun aferin, solbeke gec.
    Serkan sen de ayni Hakan gibisin aferin, sagbeke gec.
    Sabri, ne o oyle bindirmeler top surmeler falan, kanattan hucuma mi kalkalim, orta sahaya gec sen.
    Cana, aferin cok guzel agresif ve faullu oynuyorsun, stopere gec ki bol bol kritik hata yap.
    Neill, hic mi Cana'dan ornek almiyorsun, ne o oyle defansi toplamalar falan, sen hemen orta sahaya gec bakalim.
    Servet, aferin aynen boyle devam.
    Culio, sen nasil adam gecip iyi orta yaparsin, neredeyse gol atacagiz, sende gec orta sahaya bakalim.
    Stancu, ne o oyle iyi vuruslar goller falan, seni sol aciga koyayim da gor gununu.
    Yekta, sen cok iyi oynuyorsun, sana sahada bile yer yok!
    Tuh ulan, Baris da sakat, olsun ikinci devre Ayhan ve M.Sarp'i alirim eheheh.
    Ulan forvete adam kalmadi, boyle dandik tecrubesiz kimi koysak, Baros olmaz Stancu olmaz Kazim da biraz hareketli falan, en iyis gel Anil sen oyna.
    Nokta ...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

O nasıl bir danstır öyle yarabbi ahahahahahahahah.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adam döktürdü. Şimdi meşhur olur Facebook'da felan

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gerçekten mekan oynatıyormuş takımı,bunu anlamış olduk.Şu anda kapattım tv'yi.İzlemeye daha fazla tahammül edemeyeceğim.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Yekta süper aldı topu iyi pas verdi Culio da harika vurdu ama direkte patladı.

20. dkdan sonra kapattim maci radyodan dinlemeye basladim. Sabri 20.dkya kadar ne adam kovaladi ne de mücadele etti yazik.

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Yalçın'dan bir kasap havası izledik de allahtan denk gelmedi...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Artık şu saatten sonra Türkiye Kupası'ndan başka hiçbir şey bu takımı Uefa'ya taşıyamaz.Onu da bu Antep'i eleyip,sonra Beşiktaş'ı geçerek almamız zor görünüyor.Lig bizim için bundan böyle sadece iç sahadaki maçlardan ibaret.Deplasmandaki maçlara hiç umut bağlamamak en iyisi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ayrıca yönetim baksın da şu Antep'i azıcık örnek alsın.Kurdukları kadro derslik bir kadro.

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Ayrıca yönetim baksın da şu Antep'i azıcık örnek alsın.Kurdukları kadro derslik bir kadro.
    Tolunay Kafkas bu konuda cok iyi, iyi bi kadro kurup takimi da o baglamda iyi oynatiyor.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri