BAM'ın BA'sı yok, bu da bir şey umut etmek için![]()
BAM'ın BA'sı yok, bu da bir şey umut etmek için![]()
Galatasaray
Zapata, Serkan Kurtuluş, Servet Çetin, Lucas Neill, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Lorik Cana, Culio, Kazım, Anıl Dilaver, Stancu
Yedekler
Aykut Erçetin, Çağlar Birinci, Mustafa Sarp, Insua, Emre Çolak, Yekta, Milan Baros
Kewell ?
Hagi ne işler peşindesin ?
11 Belli Oldu !!
-----------------Zapata------- -
- Serkan - Cana - Servet - Hakan -
------------------ Neill----------- -
------------- Sabri - Culio-------- -
------- Kazım - Anıl - Stancu -
60'dan sonra Sarp girer,Tempo düşer,Bizim için maçta biter,Sarp yerine Yekta girmeli,Bu arada Kewell yedeklerdede yok..Hagi son antremanda Anılı denemişdi.Resmilerdede vardı beklenildiği gibi onbirde..
Hakan oynuyor yine sol taraf felc olur. Kupa macindaki gibi yenilirz bu mactan pek umudum yok.
Anıl neler yapacak bakalım.Utku'nun dediği gibi zor bir maç olacak kupa maçındaki gibi bir skor ortaya çıkabilir.
Yahusaha içerisinde kontejan boş hala Baltayı oynatıyor.Anlaşılan insuayı hiç düşünmüyor.Popov falan delik deşik etmez umarım.Kupa maçının analizi yapıldımı merak ediyorum..Koridoru görmediler sanırım.
Aslan'da Kewell şoku
Geçtiğimiz hafta Eskişehirspor önünde sezonun en iyi futbolunu oynayan Galatasaray bir kez daha Gaziantepspor karşısına çıkıyor.
Bu sezon rakibiyle ligde ve kupada toplam 3 kez karşılaşan Galatasaray'da tek hedef galibiyet. Ancak sarı kırmızılarda son dakikada büyük bir şok yaşandı ve Kewell sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarlıldı. Yerine Anıl forma giyiyor.
Ligtv
Kewell neden yok acaba merak ettim ama Anıl'ın oynuyor olması güzel bence. Balta 10 defa geçildikten sonra kalemizde gol görürüz ancak o zaman Insua'yı alır oyuna Hagi. Balta'da ne buluyorlar anlamıyorum.
edit: Kewell'ın sakatlığı çok kötü olmuş.
Kewell yapma be.İhtiyacımız vardı sana.Bir türlü kurtulamadık şu sakatlıklardan.
Anıl yerine Baros oynamalıydı.Madem 2 maçtır oyuna sokuyorsun bugünde ilk 11 de başlat...
Baros iyiki oynamıyor onun 2. yarıdaki varlığı fazlasıyla yetiyor.Hagi'yi tebrik ediyorum bu konuda.Baros 90 dakika oynasa mutlaka bir şey olur bence hala 90 dakika için hazır değil.
kewell baba olmuyor bu iş be böyle![]()
Adelesinde sertleşme oluşmuş dün. Tedbir amaçlı kadroya alınmamış Kewell.
Anıl Dilaver Konyaspor maçında bizi yanıltmamıştı bu maçtada inşallah yapacağı katkıyla Hagi ve bizi utandırmaz.
Keşke Kewell'ın yerine Anıl'ı sokmuşken, Balta'nın yerine de Insua'yı alıverseydi.
1-0 gerideyiz Zapata beşlikten yedi...
Harika başladığımız maçta kalecimiz sokaktaki cocugun tutabilieceği bir golü yedi BRAVO.
Forvet diye Stancu'yu alıyoruz Hagi sol açık oynatıyor ne diyim.
Bu Zapata kaleci değil tamamdır.. O topu ben bile yemezdim ya..
Kadro kalitesi falan tirt da, Hagi resmen komedi dukkanina cevirmis takimi. Hagi'nin mac oncesi konusmasi:
Hakan sen hic bindirme yapmiyorsun aferin, solbeke gec.
Serkan sen de ayni Hakan gibisin aferin, sagbeke gec.
Sabri, ne o oyle bindirmeler top surmeler falan, kanattan hucuma mi kalkalim, orta sahaya gec sen.
Cana, aferin cok guzel agresif ve faullu oynuyorsun, stopere gec ki bol bol kritik hata yap.
Neill, hic mi Cana'dan ornek almiyorsun, ne o oyle defansi toplamalar falan, sen hemen orta sahaya gec bakalim.
Servet, aferin aynen boyle devam.
Culio, sen nasil adam gecip iyi orta yaparsin, neredeyse gol atacagiz, sende gec orta sahaya bakalim.
Stancu, ne o oyle iyi vuruslar goller falan, seni sol aciga koyayim da gor gununu.
Yekta, sen cok iyi oynuyorsun, sana sahada bile yer yok!
Tuh ulan, Baris da sakat, olsun ikinci devre Ayhan ve M.Sarp'i alirim eheheh.
Ulan forvete adam kalmadi, boyle dandik tecrubesiz kimi koysak, Baros olmaz Stancu olmaz Kazim da biraz hareketli falan, en iyis gel Anil sen oyna.
Beklerin takıma katkısı 0.Koskoca bir 0.Hagi al şu İnsua'yı,çek forvete Stancu'yu,60 dan sonrada Baros'u al.Yekta'yı al.Yap bir şeyler.Hakan Balta'nın ilk yarı bi kere ileri koşup,bindirme yapıp orta açtığını görmedim.Ne kadar hantal bir adam.Umursamıyorlarki arkadaş formayı.
O nasıl bir danstır öyle yarabbi ahahahahahahahah.![]()
Adam döktürdü. Şimdi meşhur olur Facebook'da felan![]()
Gerçekten mekan oynatıyormuş takımı,bunu anlamış olduk.Şu anda kapattım tv'yi.İzlemeye daha fazla tahammül edemeyeceğim.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yekta süper aldı topu iyi pas verdi Culio da harika vurdu ama direkte patladı.
20. dkdan sonra kapattim maci radyodan dinlemeye basladim. Sabri 20.dkya kadar ne adam kovaladi ne de mücadele etti yazik.
Yalçın'dan bir kasap havası izledik de allahtan denk gelmedi...
Artık şu saatten sonra Türkiye Kupası'ndan başka hiçbir şey bu takımı Uefa'ya taşıyamaz.Onu da bu Antep'i eleyip,sonra Beşiktaş'ı geçerek almamız zor görünüyor.Lig bizim için bundan böyle sadece iç sahadaki maçlardan ibaret.Deplasmandaki maçlara hiç umut bağlamamak en iyisi.
Ayrıca yönetim baksın da şu Antep'i azıcık örnek alsın.Kurdukları kadro derslik bir kadro.