Kayserispor'un kadrosuna baktığımız zaman Aghahowa gibi hızlı ve seri bir forvet oyuncusuna sahip olmadıklarını görüyoruz.Gerek Zalayeta olsun gerek Kujovic olsun ağır ve hava toplarına daha yatkın oyuncular. Lugano ve Yobo ikilisinin bu isimlere pozisyon vereceğini sanmıyorum. Emenike karşısında Yobo'nun ne kadar zorlandığını gördüğümüz zaman Aghahowa tipi bir forvet bu maçta iş yapabilirdi ama yok dediğim gibi. Kayserispor Ziani ve PSV'den aldıkları kanat oyuncusu adı şimdi aklıma gelmedi onunla etkili olabilir eğer Fenerbahçe pas yapmalarına izin verirse tabi. Emre'nin olmaması kötü olmuş fakat yinede Fenerbahçe kazanır gibime geliyor.
Niang'ın golüyle öne geçtik.Dakika 3.
bu hafta erken gol atanlar kazandı. umuyorumki biz de kazanacağız![]()
Bu hafta erken gol moda oldu adeta.![]()
So what?
Saike
Bence kontraatak futboluna uyacak golcüsü olmadığından bahseylenmiş, Aghahowa kontraatağı seviyordu çünkü, ama Fenerbahçe de çok gitmiyor kayserinin üstüne, birde kayseride bir düzensizlik var, sanki sahaya 11 kişi çıkmış hiç bir taktik almamışlar, böyle zaman oluyor 5 metrekarede kimseyi tutmayan 5-6 kaysersporlu görüyorum, iyi dağılamıyorlar sahaya, bu şekilde gol bulmaları zor.
dostum selçuk demişsin ama bu adam cambiasso![]()
topuz yine cok iyi maşallahı var..
Fena öpüyoruz zaman zaman.
bkz: rakibi öpen takım
Tek kötü oynayan Özer bence , Selçuk da çok fazla oynuyo topla dikkatli olmalı
İssiar Dia neler yapıyo öyle , topuz çıkışını sürdürüyo iyi gidiyo herşey bakalım trabzon maçındaki gibi ani preselerle rakibi şaşırtıyoruz.
Serdar Kesimal kırmızı görebilir , Dia'nın pozisyonuna penaltı çalınabilirdi.
Lugano atmaya devam ediyor, 2-0.
Fenerbahçe 2-0 Kayserispor 60' Diego Lugano. Asist. Alex (Kornerden)
GenerAlex senin gibisi gelmedi be kralsın.
alma cristian'ı hoca![]()
Maç 2-0 bitti.
Stoch'u niye hiç oyuna almıyor hoca kaç maçtır
İlk 30 dakika takıma hayran kaldım. O ne biçim prestir. Özellikle Mehmet ayak basmadık yer bırakmadı. Alex, Niang, Dia bile ayağa kayarak müdahalede bulundular ve pres yaptılar.
Maç boyunca Kayseri'nin isabetli tek şutu yok. Bu da iyi savunma yaptığımızın bir göstergesi olmalı. Son 10 dakika savunma anlamında bocalasakta net pozisyon vermedik. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.
Tebrikler Fenerbahçe.
Bu son dört hafta içinde tek korktuğum maç geçen hafta Manisa deplasmanıydı. Onu geçtik ya... Bu haftadan fazla çekincem yoktu. Final paslarında biraz daha doğru kararlar verebilsek çok daha farklı bir skor olabilirdi.
İlk yarı oynadığımız harika futbolda en önemli pay Mehmet Topuz'un göbekte yaptıklarıydı. Evet, Mehmet daha önce de orta sahanın göbeğinde oynadı. Fakat Emre'nin pozisyonunda değil, Selçuk'un pozisyonunda... Aslında öyle de sırıtmamıştı ama bugün defansif ağırlıklı bir orta saha oyuncusunun yanında çok daha faydalı ve etkili oldu. İddia edebilirim ki, bugün Emre'nin pozisyonunda Emre'den çok daha verimliydi.
Niang... Gerçek bir santrfor... Onu sol çizgiye çekmek çok yanlış... Semih'i dahi solda oynat, ama Niang'ı en etkili olduğu bölgeden uzaklaştırma hocam! (Bende farkındayım Semih ile sol açığın ilgisinin olmadığını... Ama Niang sahada kaldığı her dakika kendi bölgesinde durmalı... Bu şart...)
Dia yine rakip savunmayı çok zorladı, başbelası oldu. Alex vasattı. Zaman zaman etkili oldu.
Özer çok çabalıyor ama bal yapmaz arıdan farkı yok. Selçuk çok iyi bir maç çıkarttı. Vesaire, vesaire... Güzel galibiyetti.
Fenerbahçe maça baskıyla başlayıp golü de erkenden bulunca Kayseri'nin gardını düşürüp, Kayseri'ye size burdan puan yok arkadaş hissiyatını yaşattı ve maçı kopardı. Fenerbahçe'de tüm oyuncular yine üzerlerine düşeni yapıp, mücadele ettiler. Maç 2-0 bitti ama maçın sonlarına doğru Niang daha doğru tercihler yapsaydı rahat 4-5 olabilirdi.
Fenerbahçe'de Mehmet, Selçuk ve Lugano çok iyidi. Mehmet özellikle son maçlarda muhteşem oynuyor. Bugün de bir asist daha yaptı, kaçıncı asisti oldu merak ediyorum. Selçuk ortasahada dirençliydi. Lugano Dünya Kupasından döndükten sonra biraz bocalamıştı ama tekrar eski Lugano haline geldi ve gollerini de atıyor. Ligde 5. golü olmuş. Gol krallığında zirvedeki Alex ve Emenike'nin 13 golü olduğu düşünülürse 5 gol bir stoper için çok iyi.
Aykut hocanın Stoch'a artık şans vermesi gerekiyor. 60'ta Dia yerine Cristian değil de Stoch girseydi iyi olurdu.
Bugün Yobo Ziani'nin müdahalesinde çok ciddi şekilde sakatlanabilirdi. Ve açıkçası Yobo'nun yokluğunu düşünemiyorum. Yakın zamanda Everton'la anlaşılıp Yobo'nun da geleceğini belirlemek ve oyuncunun da kafasını tamamen rahatlatmak lazım.
Takımımıza tebrikler.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Öncelikle galibiyet serimizin sürmesi ve Beşiktaş maçı öncesi galip gelmemiz sevindirici . Yine takım savunması ve hırsımızla kazandık diyebiliriz maçı . Öne çıkan oyuncular Topuz , Lugano , Selçuk ve Dia'ydı bana göre Alex ve gole rağmen Niang'da bugün tutuk kaldılar . Umarım Beşiktaş maçında farklarını ortaya koyarlar .
loran vayloyanın hamzaya reportaj açılışı
Loran: hamza önemli bi mağlubiyet ne düşünüyorsun (ligtv)
böyle denir mi be![]()
Totem yaptım izlemedim. Gerçi son on dakika hariç eve geldiğimde dayanamadım açtım maçı. Şaka maka şampiyon olacağız.![]()
Aykut Hoca - Şota - Şenol Güneş üçgeni seneler öncesi , ligin ilk yarısı ve ikinci yarısında değişik duygular yaşatıyor - futbolun güzellikleri
Özer dışında herkesi beğendim , Amrabat kendini yere atmayı bıraksa çok etkili bir oyuncu olabilir
Selçuk şu yaptığı top çekme hareketini çok zorda kalmadan yapmaması lazım , onun bölgesinde oynayan bir oyuncu daha basit oynamalı
Özer'in biraz daha zamana ihtiyacı var. Düşündüğünü sahaya yansıtamıyor. Henüz o ard arda gelen uzun sakatlıkların etkisinden kurtulamamış.
Semih aslında oynasa atar ama yok arkadaş oynatmıyorlar...