Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 43 arası toplam 43 sonuç

Konu: Yeniden Galatasaray (2.sezon)

Bug kullanıyormsun dedim.. Bunu doğrular nitelikte cevap verdin... Bug demek oyunun açığı demek .. Bu açığı kullanmak hile dir..
    Friikk ve penaltı ise oyun içerisinde gerçekleşen bir olay ve gerçek futboldada topa iyi vuruan adama firkik attırısın bu farklı bişey..Bu hile değildir..
    Ayrıca kariyeri neden kapatasın ki sen gizlemiyorsun ki yapıyorum diyorsun herkeste diilediğini yapar.
    Niyetim kariyerini baltalamak değil sadece inceliyordum ve golü atan adamlar ve profilleri ve sonuçlar ilginç geldi ve korner bugu kullandığını düşündüm .. Tamami ile bu yüzden sordum..

korner bugu yu gerçekten bilmiyorum ben sadce korner özüelliği ii olan adam kornerli yada duran toparı uzun boylu hava hakimiyeti ii olan birine doğru yolluyorum bunun dışın kornelrde ve duran toplarda herhangi birşey yapmıyorum
    sadce mantıken korneri ve duran topu kötü olan değil iyi olana attrıyorum
    ve kısa boylu bi oyuncuya doğru gnderceğime uzun boylu topa kafa vurabilecek bir oyuncuya yolluyorum bu
    bahsttğin hile bu mu bilmyorum ben bunu herhangi bi yerden bulupta kullanmadım sadce mantıken doğru olanı yapıyorum

) şunu baştan söylesene..Anlattığın kısımda bir hile yok... Ben bugdan bahsetmiştim.. Yanlış anlaşılma olmuş .. Kusura bakma..
    Meşhur korner bugu şudur...Oyuncuların birini ön direğe birini arka direğe birini kaelciye birini uzak direğer birini yakın direğe yollarısın en son iyi şut çeken adamıda 6 pasta bırakırsın.. Rakip oyuncularda içerdeki adamaları tutuarlar.. Oyunun açığıdırki 6 pastakiadamı boş bırakırlar .6 pastaki adamda şutu iyi olduğundan her maçta aynı golleri atar durur ..

hyr kardeş böyle bi taktk kullanmadım sadce dedğim gbi salihoviç e duran topları ceyhun a gnderiyorum hava hakimiyeti iyi olduğu için

Hava hakimiyeti en iyi olan ceyhun sonra servet btün toplar ona gelince ceyhunda atıyorsağolsun

türkiye kupası çeyrek final maçı

türkiye kupası çeyrek final rövanş maçı

devre arası pino ,culio ile yollar ayrıldı.Zapata kiralandı

lig bitti sonuçları toplu olarak koyuyorum

puan durumu

şampiyon galatasaray

türkiye kupası final maçı

Unhappy

Quote Originally Posted by tracymc View Post

türkiye kupası final maçı

aboo türkiye kupasında fb yenilmen kötü olmuş

maalesef öle oldu

yeni sezon transferler bitti

çok geniş bir kadro kurdum
    bu sezon düşndüğüm ilk onbir

Ozan ı çok ucuza almışsın.transferler iyi.

Quote Originally Posted by aliniyazi29 View Post
    Ozan ı çok ucuza almışsın.transferler iyi.

teşekkürler piyasa değeri baya düşmüştü.

kimse mi penaltı atamaz

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri