Gol ! Quaresma aslanım benim.![]()
Gol ! Quaresma aslanım benim.![]()
Bu adamın mevkisini hala çözemedim.![]()
Biraz bakayım dedim maça sonuçta avrupa maçının havası farklı olur diye ama yok arkadaş bu takım yakın gelmiyor bana.Teknik açıdan yetersiz olan ama soldan deli bir herifin kafayı gömüp koşması,içerde Kulüp Buruj gibi sıradan bir takımı yenince şampiyon olmuş gibi sevinen takım benim takımım ya.Saça sapan bir gol yedik yine.Qaresma istekli oynuyor golünü de attı umarım devam eder böyle.İzlemeyeceğim devamını Gutiyi kolunda pazubandla görmek için açmıştım zaten.Umarım Ernst de ikinci kaptan olur.
Maçı çevirir Beşiktaş. (inşallah)
Last edited by Nedvedmania : 17.Şubat.2011 at 22:15 Reason: 2. golden sonra düzeltme :)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ferrari, Hakan, Nobre. Hatta İsmail. Bu oyuncular çok dikkat çekiyor, takımın kalitesine, oyununa ayak uyduramıyor, kısacası yetersizler Beşiktaş için. İkinci yarıda Nobre'yi oyundan alıp yerine Almeida'yı koyar Schuster. Ferrari'yi de gidişata göre Toraman'la değiştirebilir, hiç güven vermiyor savunmada. Topu oyuna sokmada da sıkıntı yaşadı, tabii uzun zamandır oynamamanın getirdiği bir şey de olabilir.
1-2 Dinamo
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
2. gol geldi. Yine kornerden.
Yine kornerden..
Türk futbolunun yarasi 10 tane yabanci oyuncu var yine böyle goller yiyoruz 2. golü görmedim ama onu da kötü yemisiz.
Hayda Erhan Güven giriyor. Ernst cikti
3. gol geldi. Turu çok çok zor geçer artık Beşiktaş..
Yine duran top yine duran top
Ernst çıktı Erhan girdi ve 3 oldu şaka gibi.
küfür edeceğim ceza yiyeceğim şimdi sinirden ferrari aurelio bobo ernst hakan anlamış değilim niye böyleler.
eto'o bitmiş.
eyy Schuster söyle bakalım Dinamo Kiev kaç model ? Yoksa 1960 mı?
Takımına zarar vermeye devam ediyor Bay Takıntı.
kesinlikle korner bugunu kullanıyor kiev
eto'o bitmiş.
Valla Schuster felaket Nobre orta sahada top alıyo ne alaka??? Almeida yı almıyor Erhan Güven'i alıyor bu adam harbi bilmiyor işi.
Bir Dost
Hellbells
ne diyelim bu saatten sonra sevinmek için sevmedik fener maçında tribündeyiz.
eto'o bitmiş.
Maçtan sonra Schuster bahane bulacak ya;
Kiev'liler kornerleri çok iyi atıyorlar olmaz ki.
der kesin.
Schusteri destekliyorum seve seve eğer gutiyi q7yi almeidayı simaoyu izlemek istiyorsak desteklemek zorundayız o giderse yerine rızavarı bi adam gelirse başedemez hepsi kaçar gider elimizden. ve Schuster giderse yerine kim gelebilir ki en fazla trapattoni vb.. ve bi sistem oturtmaya çalışıyor bu seneyi artık gözden çıkartıp derbiler ve Türkiye kupasına asılmalıyız.
eto'o bitmiş.
Schuster'in maçtan sonra neler söyleyeceğini gerçekten merak ediyorum. Hangi bahanelere sığınacak. Takımda sistem vs. yok. Topu alan gidiyor, topla gidemeyen ileri dolduruyor.
Opss. Kiev penaltı kazandı![]()
Penaltı kullanacak Dinamo.
Gusev attı 4-1.
Penaltı değildi. !
Quaresma kırmızı görerek Beşiktaş'ın elenmesini garantiledi.
Quaresma kırmızı gördü. Tur artık çok zor BJK adına.
Kiev sahasında kontrollü futbolla bu maçı isterse 0-0 bile bitirir.Bu Ukrayna takımları çok ama çok ters nedense.Q7'nin kırmızısı çok ama çok kötü oldu.
Geçmiş olsun Türkiye, Avrupa'da artık yok olmuştur. Bitti...
Quaresma kırmızı görmeseydi turu alabilirdi belki Beşiktaş , ama maalesef şimdi turu alması mümkün değil.
Penaltıdan sonra bıraktım , Q7 niye atıldı ?
Edit. Hemi de direkt görmüş. Vay anam vay. Kupayı alsak da bari seneye Avrupa'ya gitsek.