Bu gol bana gelsin.Israrla altını çizerken Aydın'ın ismini biliyordum böyle bir şey olacağını, gerçi Aydın'ın doğru zamanda doğru yerde olmak dışında pek bir katkısı yoktu gol, esas pay muhteşem ara pası ile Kewell ve güzel çalımları ile Pino'nun.
Bu gol bana gelsin.Israrla altını çizerken Aydın'ın ismini biliyordum böyle bir şey olacağını, gerçi Aydın'ın doğru zamanda doğru yerde olmak dışında pek bir katkısı yoktu gol, esas pay muhteşem ara pası ile Kewell ve güzel çalımları ile Pino'nun.
Beğenmediğiniz Aydın Gol Attı![]()
![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Şu Yekta çok iyi oyuncu inşallah onu derbide sahada görürüz.Kadıköy'de ki maçın en iyilerinden Pino'nun formunu bulması önemli bu arada derbi öncesi.
Golde ofsayt gibi duruyor aslında...Aydın bi başka durmuş orda![]()
Galatasaray köşe gönderi düşmanı) Sanırsam geçen hafta da Arena'daki köşe gönderini kırmışlar sapından dikmişlerdi köşeye
Her hafta 1 köşe gönderi gidiyor
)
Bir Dost
Hellbells
İlk anda bana da ofsayt gibi geldi, sonra çizgi çekerek gösterdikleri tekrarda kafam karıştı. İnce bir ofsayt pozisyonu, oyunculardan bile farkeden yok kimse itiraz etmiyor gördüğüm kadarıyla.
Pozisyon ofsayt maalesef. Hakemi eleştirelim diyeceğim de hakem tartışmaları zirvede olur, bizim alakamız yok.
Cana'nın gördüğü sarı kart çok ucuzdu. Vasatın üzerinde bir oyun ortaya koyduk ilk yarıda, Pino ve Kewell öne çıkan isimler oldu.
Kewell degil 40, 45 yasina kadar bu takimin icinde olsun. Gol ofsayt gibi geldi bana da ama bu sezon baya bi aleyhimize pozisyon oldu bunu da görmezden gelelim![]()
Vay öndeyiz hemde deplasmanda, hem de golü Aydın attı. Beyler 2012'de olacaklar kendini belli etmeye başladı![]()
Screw you guys, I'm goin' home
1-1 oldu, şaşırmamız gerekmiyor sanırım.
Saçmalıklar silsilesi ve ardından bir Galatasaray klasiği, sonuç olarak golü yedik.. Rüzgar terse döndü...
Hagi falan diyoruz da su yedigimiz golde o ne yapsin salak sacma hatalar pozisyon hatalari.
Halis Özkahya olmayan fauller üretmeye başladı, bir 10 dakikadır yarı sahayı geçemedik bu nedenle. Tebrik ediyorum buradan...
Önce Aydın güzel vurdu direkten döndü, sonra Pino öyle vurulmaz dedi resmen, müthiş vurdu.. 2-1 öne geçtik.
Lan Pinooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Pino müthiş vurdu...Güzel goldü...Pino da olmasa zaten takım gol atamayacak...
Naptın lan Pinooo ?![]()
Bu Barış ne ara iyileşti.Baros olsa 10 ay yoktu.Yardır Pinooooooooo
.
Halis şov devam ediyor. İnanılır gibi değil gerçekten...
Şaka gibi şimdi de olmayan faulden sarı kart gördü Çağlar. Çok garip işler oluyor...
Arda girsin artık.
Ankaragücü baskıyı arttırdı Rajnoch vurabilse orada goldü...
BAM üclüsü sahada ugur da Arda'ya cok sert girdi allahtan sakatlanmadi
Sarp iyi şu ana kadar hayretle izliyorum![]()
Ve gol olurşaşırmadık değil mi ?
Hakan Balta 2.asistini yapti
Barış ne yapıyorsun ya
Bomba bir maç daha 3-2...