-
BBPLBKGD stratejisi kısaca... Eski zamanlarda kalan tipik Fenerbahçe kafası...
Meraklısına not: BBPLBKGD stratejisi= Bas bas paraları Leylaya... Bir kere geldik dünyaya...
-
Fener kazanır diyordum olmamış.Görünüşe göre zevkli maç olmuş iki takımada tebrikler
-
Takımdakiler ve yöneticiler taraftara çok kırgınmış. "Maça hiç dahil olmadılar" diyorlarmış. Takıma bir şey demem ama yöneticiler kına yaksın bu konuda. Kendileri kaşındılar. Sosyeteyle maç kazanılmaz dedik, anlatamadık. İşi tüccarlığa döküp 50 liraya bilet sattılar.
"Maça gidince olduğun yerde mıh gibi oturup sahaya bakacaksın. Tezahürat mezahürat hak getire. En fazla arada sırada bir iki çapik vur" emri almış gibi mel mel oturmayacaksın.. Salondaki taraftarların % 80'i gibi... Demiyorum... Çünkü adamların bir kabahati yok... Hayatlarında voleybol maçı görmemişler. Hayatlarında tezahürat nedir görmemişler. Hastaneden, sponsorlardan, şuradan, buradan kopup gelmişler. Birde parası bolsa günlüğü 50 liradan ailesiyle voleybol maçı izlemeye gelen piknik kaçkınları...
-
Fenerbahçe İtalyan temsilcisini 3-1 ile geçerek avrupa üçüncüsü oldu. Aslında üzülünecek bir derece değil, sadece dörtlü finalin İstanbul'da yapılıyor olması sebebiyle, şampiyonluğun kaçmasına üzülüyorum, çünkü bu sene olabilirdi.
Yine de Sarı Melekler'e teşekkürler, 2 sezondur avrupada derece yapıyorlar, 2 oldu 3 oldu seneye 4 değil de 1 olur inşallah.
Final maçı ise 18.00'de.
-
İnşallah ilerleyen zamanlarda 1.liğe kadar çıkıcaz , Tebrikler Meleklerimiz
-
Üzülecek birşey yok mu? Ciddi olamazsınız. Tam bir fiyaskodur yaşanan.
Bugün Beşiktaş erkek voleybol takımı küme düştü. Bir arkadaş diyor ki bana: "Bak, neler var? Sen bu takıma burnundan soluyorsun." Verdiğim cevap:
-"Yerine göre ligde kalmak büyük bir başarı örneğidir. Yerine göre 2.lik dahi destanlık bir felakettir. (Denizli'de kaybedilen şampiyonluk mesela.)
Her takımı kendi şartları içinde mütalaa etmek lazım. Kendi evimizde böyle bir maç kaybetmek, üstelik Vakıfbank'a 2.defadır çok açık farkla önde olduğumuz bir 5.set kaybederek teslim olmak, Beşiktaş'ın küme düşmesinden çok daha büyük bir skandaldır ve mazur görülecek yanı yoktur. Yüksekten düşenin canı çok yanar."
3.lüğe zerre kadar sevinmek mümkün değil. Bir numaralı sorumlu "dünyanın en iyi koçu" palavrasıyla getirilen ZeRoberto'dur. Kariyerinde kulüp takımlarıyla hiçbir başarısı olmayan ve ancak hazır oyunculardan kurulu Milli Takımlarla birşeyler yapan ZeRoberto ve onun taptığı biricik oyuncusu Sokolova, antremandan çok makyajıyla meçgul Kasia ve ahı gidip vahı kalmış ruhsuz Fofao sayesinde böyle bir skandalı yaşadık. Rezaleti diyelim, daha doğru... Türkiye Kupası'nda Vakıfbank'a 5. seti 8-3 önde olmamıza rağmen kaybedip elenmiştik. Aradan 2 ay geçti, bu defa aynı takıma yine 5. seti 7-2'den veriyorsun. Bir tarafıyla gülerler adama.
-
Üçüncülük için Sarı Melekleri tebrik ediyorum; ama büyük bir hayal kırıklığı var.
-
2011 Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom!
Helal olsun tebrikler.
-
Vakıfbank iyi iş çıkardı.Yenilgisiz kupayı aldılar.Tebrikler gerçekten...
-
Geçen sene Fenerbahçe'nin yakaladığı havayı bu sene Vakıfbank yakaladı. Seyirci desteği de olunca ki çoğu ilk maç için gelen seyirciydi, desteğe devam ettiler, Vakıfbank favori olduğu maçı kazandı. 2 takımın bizim takımlarımızla başedemeyeceği belliydi aslında, finale kalan şampiyon da olacaktı, Vakıfbank oldu, tebrikler.
-
Türk filmleri gibi oldu. Düğün evi bizim nikahımız için hazırlanmıştı. Mahalleden biri geldi ve gelini kaşla göz arasında elimizden aldı gitti. Son yıllarda Fenerbahçe SPOR Kulübü olarak yaşanan kaçıncı rezalettir. Bizi mazoşist ettiler adeta.
-
Gözde yüzünden Vakıfbank'ı tebrik etmek istemiyorum, karşısına büyük bir camia yı aldı.
-
"Bu gece biraz canınız yanacak ama yarın yeni birgün" diye alay etti.
Gerçi bizde bu kadar midesiz sözde taraftar varken, biz ne desek boş. Geçen yıl trübüne parmak işareti yapan Neslihan'ı da alkışlarlar, Gözde'yi de... Eyyam dedin mi, işgüzarlık dedin mi bizde taraftarın öylesinden sürüyle... Ne mide arkadaş ya.
-
Zaten o lay lay lom seyirci olduğu sürece ben hiçbirşey beklemem. Elimizde ki kupayı hediye ettik.
-
En çok Sarı Meleklere güveniyordum bu sene,fakat ben de büyük hayal kırıklığına uğradım.Jan de Brand ve Gamova'yı aramıyor değildi gözlerim.Final four'daki kadromuzun istikrarı biraz daha fazla olsaydı biz bu kupayı bırakmazdık.
Mesaj Yetkileri