Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: Galatasaray ve Beşiktaş'ın Sahası Kapandı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu yukarıdaki videodan sonra emrenin barosu sakatladığını düşünen varsa 10 numara gözlük takıyodur normalde ve videoyu izlerken çıkarıyodur gözlüğünü.

Baros,Lugano,Nouma gibi oyuncular takımları için canla başla savaşan kendi takımında olsa tapacağın ama başka takımda olunca nefret edeceğin oyuncular bunu kabul etmek lazım.Hakeme terbiyesizlik yaptığını biliyoruz ceza alması normal.

Ayrıca Baros'un takıma yarardan çok zarar verdiğini düşünüyorum çünkü çok az forma giyebiliyor.Onun yeri de doldurulmadığı için galatasaray zarar görüyor.

Konu bu değil cezalar normal ama galatasaraya daha fazla ceza verilmesi gerekiyordu.Üstte bir arkadaşın söylediği gibi insanın canına kast edildi o gün.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Baros, bundan sonra oynayacağı ilk maçta da aynı davranışı gösterir ve sezonu tamamen kapatarak tatile çıkar, sanırsam sözleşmeside bitiyor, bir daha da dönmez.
    Bu iş Guti'nin hikayesine döndü.Böyle birşey olmazsa çıkıp özür dileyecek misin?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Bu iş Guti'nin hikayesine döndü.Böyle birşey olmazsa çıkıp özür dileyecek misin?
    Kanıt olmadan konuşma olayının cezası bir tek üyelere kesiliyor galiba

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Baros, bundan sonra oynayacağı ilk maçta da aynı davranışı gösterir ve sezonu tamamen kapatarak tatile çıkar, sanırsam sözleşmeside bitiyor, bir daha da dönmez.
    3 yıllık sözleşmesi var kendisinin ve onu bir yere yollamak gibi bir hedefimiz de yok.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Niye özür diliyor ki? Elinde kanıt olması mı gerekiyor böyle bir düşünce için. Tahmin yürüyor arkadaş. "maç satılmış" vs. gibilerinden birşey demiyor. Baros'un sözleşmesi hakkında yanlış bilgiye sahip olduğu için bu cümleyi kurmuş. Ben fenerli olsam ben de Baros'un sürekli sakatlanmasını veya sürekli kart görüp maçlara çıkmamasını isterdim .)

Arena'daki olaylar için 1 maç kapama cezası çok az. Ne zaman Kadıköy'deki ve Arena'daki olaylara doğru düzgün caydırıcı ceza verdiler ki? 5 maçlık ceza vardı sadece gs'ye verilmiş. Bunun dışında ne kalecilerin, ne oyuncuların kafası yarıldı bu stadlarda... Caydırıcılığı olmadığı sürece gayet normal bu olayların sürekli tekrar etmesi.

Nesil
    2006

Baros'un sözlemesini bittiğini düşünüyordum, aklımda öyle kalmış. Herhangibi bir yorum getirmiyorum. Yabancı futbolcular bunları hep yapıyor, daha erken tatile çıkma isteği ile bende böyle bir fikir yürüttüm.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri