Fenerbahçenin bu kez hata yapacağını düşünmüyorum
kaliteli ve güzel futbol oynanan bir müsabaka bekliyorum
ve kazanan taraf fenerbahçe olacaktır![]()
En az 2 farklı alıcaz bu maçı herkes zorlu bir mücadele bekliyor ama rahat alıcagımıza inanıyorum helede Ts kazanmısken kesinlikle Fenerbahçe alır .
Zevkli tempolu maç olsun yeterli, kimin kazanacağı önemli değil desem yalan olur...
Şampiyon olmak için eğer geçilmesi gereken 1 merdiven kaldıysada o merdiven budur..![]()
Yarın kareografi için çalışmaya gideceğim, akşamda maçtayım. Mutlaka kazanacağız, inanıyorum.
Kendi evimizde, kendi taraftarımızın önünde kazanacağımızı düşünüyorum. Yine ilk 20 dakika içinde gol bekliyorum.
ilk 15 ve son 15 dakikanın üst düzeyde, tempolu geçmesini beklediğim karşılaşma diyebilirim kısaca.
bursaspor'un puan kaybına tahammülü olmadığı için önceki haftalara nazaran geride kabullenecek bana göre oyunu, çok iyi yaptıkları şeyi yani kontra atak futbolunu oynayacaklar. hafif korkmuyorum desem yalan olur.
bursaspor fark atar diyerekten, barahir'e selam yolluyorum![]()
O zaman yenersiniz
Kenny Miller fiziki açıdan Fenerbahçe stopleriyle pek baş edemez ama bu açığı pozisyon bilgisi ve forvet sezileriyle kesinlikle kapatacaktır. Mühim olan istediği topları alabilmesi. Kontra futboluna da çok yatkın bir isim olduğu söylenemez gerçi. Kontraya çıkmak istiyorsa bunu kanatlardan yapmalı Bursaspor.
Volkan,
Gökhan,Lugano,Yobo,Santos
Cristian,Mehmet
Özer,Alex,Niang
Semih
ilk11'i ile sahadayız.
ŞİMDİ ORDA OLMAK VARDI...!
TATLISESİN "SAÇLARINI YOL GETİR" DİYE KASTETTİĞİ KİŞİ BU SANIRIM
![]()
Last edited by sarianet : 03.Nisan.2011 at 19:58
Emre'nin yokluğu büyük dezavantaj ama hazır olmadan sahaya sürülmesi yanlış olurdu. Skor tahminim; 4-2
Fenerbahçe Cumhuriyeti
uyuz oluyorum webtv'ye, maçın başlamasına yarım saat varken denemeye başladım hala giremiyorum...
edit: Serzenişte bulunmam gerekiyormuş açılması için![]()
Fener İlk 20 Dakika Daha Etkili . İnş Bu Oyununu Skorada Yansıtıcak![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Yabancı kontenjanı nedeniyle Niang'ı açıkta oynatmaya mecbursan, öyleyse onu al oyundan; Dia'yı veya Stoch'u sok. Hem Niang'a yazık, hem kenarda oturanlara, hem bize...
haydi bursam iyi oynuyoruz. inş. alıcaz bu maçı böyle devam edersek...
Şu Mehmet Topuz'un birgün kafayla vurup, kaleyi tutturduğunu görürsem dişimi kıracağım.
Haydi penaltıyı vermedi ama şu geri pasını iyi niyetli bir hakem nasıl çalmaz? Mümkün değil çalmaması...
Hakem berbat bir maç yönetiyor hem Bursa için hem Fenerbahçe için bir çok pozisyonu görmedi...
penaltı olması için daha ne gerekiyordu acaba?
İlk yarının sonuna çok güldüm . Yemin ediyorum Semih'ten oscarlık kendini yere atış geldi .