Bastır Antalya![]()
Necati'ye çok güzel bir asist yaptık tebrikler takımımıza çok iyi rezil ediyorlar kendilerini...
2-0 Olmuş skor...
Ha gayret ilk 15'te oluruz bu gidişle.
Asıl Trabzonspor'u yenerlerse çok gülerim...
3 oldu Necati Ateşşşşşş taraftarlar 5 istiyor
Umrumda değil bu maç zaten bırakmışız.
Necati Galatasaray'dan gittiğinden beri boş geçmiyordu heralde Galatasaray'ı![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
ulan kalan 7 maça ben çıkıyım bari nasıl olsa olmucak en azından şanım duyulur![]()
Kalan haftalarda alt yapıdaki yetenekli gençlere şans verilmeli, bundan kötü olacağını sanmıyorum.
Asıl Bam olmasa bile çakma Bam oyunda![]()
Barış Aydın Mustafa
Bu arada Arda ıslıklanmış ..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Teknik direktör değişikliği ve araya Milli maç haftası girmesine rağmen Galatasaray'da birşeyin değişmemesini ilginç buluyorum doğrusu. Tebrikler Antalyaspor...
Hocadan ziyade İş Futbolcularda bitiyor..Yeter yahu !
Artık yaptırımlar şart..Kadro dışı kalanlar olması lazım..Alt yapıdan neden bir kaç genç oyuncu oynatılmıyor..Gidecek oyuncular az çok belli..Ama nedense hala oynuyorlar..
Deplasman taraftarına OLey çektiriyoruz..Yazıklar olsun hepinize..Hiçmi gururunuz yok..
Yok yahu oyuncularda bitmiş. Dünyanın parasını kazanıyorlar, insan haketmek için birşeyler yapar. Moralleri bozuk, taraftar baskısı falan diyordum ama yalan hepsi. Yıllık 2-3 milyon euro kazanıyorsan çıkıp elinden gelenin en iyisini yapacaksın, yapmak zorundasın.
Baktım şöyle bir puan durumuna. Sivasspor'la arasında 5 puan kalmış. Sivasspor bu gidişle geçer Galatasaray'ı...Düşme hattının bir üstünde ligi bitirirse hiç şaşırmam.
havalimanına gitmek şart oldu ne zaman geliyorlar acaba
Yeter ya..Cem Sultan,Yusuf,Anıl gibi gençler ümit milliye çağrılıyor siz oynatmıyorsunuz..Barış her topu rakibe attı..Serkan rakibe çalışıyor..
Barış ve Serkan'ın arkaları sağlam heralde. Her gelen T.D bu ikisini illaki oyuna alıyor. Aklım ermiyor ne mantıkla oynattıklarına.
8 maçın 5 ini kazanırız diyordum vazgeçtim. 3 ünü kazanırız.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Serkan genç oyuncu, gençleri oynatın deyip Serkan'a kızmak manasız.Bence sorun takımın kalitesinde. 2-3 yıldız, 2-3 orta seviye oyuncu dışında takım anadolu takımından beter. Bence Galatasaray'da revizyon yapıp genç bir kadro oluşturmak şart.
artik once yonetimin degismesini ardindanda en fazla 4-5 oyuncu tutup kalan tum oyunculari gondermekden baska care kalmadi , toplama , ruhsuz bir birliktelik ile olucagi bu kadardir , boyle giderse son haftalarda kume dusmeme mucadelesi icine girebiliriz , fiksturumuz cidden zorlu
Oyunculara ciddi yaptırımlar uygulamassan kimsenin umrunda olmaz..Koşmaya halleri yok..Barışın kaybettiği topları sayamadım..
Ben yine de Galatasaray'ı şanslı buluyorum
Konya,Buca,Kasımpaşa erken havlu atmasaydı en azından içlerinden biri Sivas'la denk gidebilseydi asıl o zaman tehlike çanları Galatasaray için çalacaktı.
ama Ligin bitimine 7 hafta var
Buca-Sivas arasında 7
Buca-Galatasaray arasında 12 puan fark var.
Buca 7 maçtan 19 puan, Galatasaray 6 puan çıkarması dahilinde küme düşer.
ama çok çok zor.
Galatasaray-Sivas arasında 5 puan var ve Galatasaray kötü gidişe dur diyemezse Sivas'ın altına da düşebilir bu da 15.sıraya inmek demek. Vahim bir durum.
Keza Beşiktaş 17'de 17 parolasıyla çıktı yola ama 10 haftada 11 puan alabildi. Acaba 17 puan alabilecek mi o da diğer bir soru.
...
Galatasaray küme düşmez yav. Hesaplama yapmaya gerek yok
Dün Barış'ın oynadığı futbolu izledikçe ben kahroldum. Nasıl hala forma veriliyor ona anlamış değilim.
teknik direktör değişikliğinin dünyada etki etmediği tek takım galatasray heralde![]()