Atınç oynamalı! Gençlere destek verilmeli!Ali Kuçik altyapıdan çıktı detek verilmeli Drogba olacak o çocuk.Hele Muhammet,Messi halt yemiş yanında.Oynatın gençleri oynatın altyapıdan çıktı sonuçta kötü olma ihtimali var mı?
Beşiktaş Kazanır
Berabere Biter
Gaziantepspor Kazanır
Atınç oynamalı! Gençlere destek verilmeli!Ali Kuçik altyapıdan çıktı detek verilmeli Drogba olacak o çocuk.Hele Muhammet,Messi halt yemiş yanında.Oynatın gençleri oynatın altyapıdan çıktı sonuçta kötü olma ihtimali var mı?
Mübalağa yapıyor arkadaş Turgut abiHaklı da.
Böyle bir mantık var ya hani alt yapıdan çıkan her oyuncu çok iyi olmak zorundaymış gibi.Biz sırf bu mantıkla Yasin Sülün gibi bir adama sabrettik yıllarca.Diğer kulüplerde de türlü türlü örnekleri var.Bizde de aynı şey.İşin kötüsü gerçekten yetenekli olan bir çocuk-Muhammet Demirci-bu kadar övüldüğü sürece işlevini kaybedecek maalesef.Geleceğine dair hiç umudum yok Edirnenin ötesine gidebileceğini sanmıyorum.Geleceğin Ibrahimovici gibi olacak sonu maalesef.Ha bu kadar abartılmazsa,dikkati üzerine çekme çalışmaları sonlandırılırsa belki.Belkiden de öte inşallah diyim..
nekadar daha genç ve tecrubesiz olsada Atinç Aurelio'dan bence daha iyi oynar stoper'de. Atinç'da boy avantaji da var. dedigim gibi umarim Aurelio beni sasirtir cünkü oynadigi son maclari begenmedim
İlk yarı 0-0 sona erdi Cenk'in 2 önemli pozisyonu vardı.Rüştü çok başarılıydı zaten onlar gol olmayınca ilk yarının 0-0 biteceği çok belliydi...![]()
Sosa boş kaleye atamadı, ezdi topu. Şu dakikaya kadar maçın yıldızı Rüştü.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Antep turu şu anki dakikaya kadar hak ediyor![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Simao frikikten astı. 1-0
Simao'dan çok güzel bir gol.. 1-0 Öndeyiz.
Gördüğümüz gibi oynayan değil topu çizgiden geçiren kazanıyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu arada her maç oldugu gibi oyuncularımız biçilmeye devam ediyor
1-0 biterse halen daha tur için Antep'in favori olduğunu düşüneceğim ama 2-0 olursa tur gider açıkçası burada Antep için.
Beşiktaş bir gol daha bulmalı bence.
Almeida attı 2-0 oldu..
Almeida 2-0.
Rüştü turu Beşiktaş'a getirdi hayırlı uğurlu olsun..
Antep 60 dakika Rüştüyü mağlup edemedi..
BAM gibi oyuncun yoksa elbet bir yerde golü atarsın..Bjk gol yemesse turu geçmiştir..
Ernst güzel vurdu ve Simao'nun önünde kaldi Simao affetmedi![]()
Antep'in 60 dakikada yapamadığını Beşiktaş kısa sürede yaptı ve 3 gol atarak bana göre Adını Finale yazdırdı ..
Tebrikler Beşiktaş ..
hakettik kazandık
diyecem şaka olacak Rüştü-Ernst-Q7-Simao-toroman maçı kazandırdı geri kalan 6 oyuncuda açıkçası pek iyi değildi hele hilbert ve iso![]()
eto'o bitmiş.
Rüştü'nün bize getirdiği bir maç oldu desek yeridir. Quaresma tek başına bir şeyler yapmaya çalıştı ve gayet iyi de oynadı ayakta kalabildiği sürece. Ama bu tarz hareketlere prim veren hakemlerimiz olduğu sürece daha çok yerde sürünür Q7. Emre'nin yaptığı nedir Allah aşkına sorarım size , orada bileği kırılsa veya başka bir şey olsa bunun vebalini üstlenebilecek mi gavur askerine saldırır gibi saldırıyor adama. Gösterilen sarı kart daha da içler acısı.
Her neyse finaldeyiz diyebiliriz artık büyük bir mucize olmadığı takdirde. Tebrikler KARTALIM..
Rüştü ustalığını konuşturdu ve takımını daha ilk maçtan finale taşıdı...
Tebrikler Kartalim
Belestepeden iyi desteklediler hatta 3 golü de izleyebildiler![]()
Tebrikler Beşiktaş'ım. Bence Finaldeyiz -ki bunda en büyük pay kesinlikle Rüştü'nündür.-
Kiev de ilk maçta bizi aynen böyle elemiştiYenilen takıma çok dokunuyor ama yapacak birşey yok. Sevindirici olan, uzun bir aradan sonra kesin kazanmamız gereken bir maçı kazandık...
Maçı seyredemedim yolda olduğum için.Golleri seyretme imkanı buldum.Birazda yorumlara baktım.Rüştü tutmuş,Simao da kilidi açmış ve sonrası da gelmiş anlaşılan.Futbol bir takım oyunu ve kalecilerin takıma maç kazandırması çok önemli.Dediğim gibi Antep'in yakaladığı fırsatları seyredemedim (geniş özetin linki olan varsa link rica ediyorum) ama yorumların çoğunda Rüştü'nün adı geçtiğine göre baya net pozisyonlar.Böyle tecrübeli bir kalecimiz olduğu için ben çok memnunum şahsen.Maçla ilgili diğer bir önemli nokta ise duran toplardan bulduğumuz gollerle-sanırım pek iyi oynayamadığımız- maçı kazanmamız.Duran toplar günümüz savunmanın önplanda olduğu futbolda -bu maç için demiyorum genel olarak- çok önemli.Bu sezon çok duran toptan gol yedik ve bu yüzden maç kaybettik.3-0 çok net bir galibiyet.Rövanş maçında Antep mucizelere imza atmazsa finaldeyiz diyebiliriz.Dün akşam molada skoru öğrendiğimde çok sevindim.Emeği geçen herkese tebrikler.
So what?
Saike
Ilk yari ve Ikinci yarinin basi Antep üstün taraf idi, Fernades Guti yerine oyuna girince orta saha dirençlesti ve oyun degisti ilk gol gelince rahatladik ve daha iyi oynamaya basladik. Rüstü kalede devlesti, Toraman defansda hata yapmadi ve Aurelio'nun aciklarini kapatti, Quaresma herzamanki gibi, Ernst ve Necip orta sahada tam bir dinamo.