Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
8. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü kazanır

6 75.00%
  • Bucaspor kazanır

2 25.00%
  • Berabere biter

0 0%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 33 arası toplam 33 sonuç

Konu: Ankaragücü - Bucaspor [29. Hafta]

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Ya bu Özgür'ü nasıl verdik zamanında hayret ediyorum. En kısa zamanda geri alınmalı (:

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Özgür Çek hakkında forum da en çok izleyen KaPaLı heralde maçı izlemedim ama Özgür bek mi oynadı yoksa önde mi bek oynadıysa defansif anlamda nasıl acaba ? ofansif yönü iyi belli zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by musakaan View Post
    Dershaneden kaçmama deydi . 2-1'de bile maçı alacağımıza emindim . Mesut Hoca takıma muhteşem bir güven verdi . Haftaya İBB maçında da galip geleceğimizi düşünüyorum . Galibiyetten ötesi Ahmet Gökçeğin açıklamasıydı . Artık 19 Nisanı hiç korkmadan bekleyeceğim .
    Kardeşim şunu söyleyeyim sana ne derlerse desinler yaptıkları sadece psikolojik savaş. Son çırpınışları artık.

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Özgür Çek hakkında forum da en çok izleyen KaPaLı heralde maçı izlemedim ama Özgür bek mi oynadı yoksa önde mi bek oynadıysa defansif anlamda nasıl acaba ? ofansif yönü iyi belli zaten.
    Özgür sol bek olarak başladı maça. Murat Duruer önünde oynadı ve müthiş 2li oldular. Özellikle maç 3-3 olduktan sonra Özgür sürekli ileri çıkmaya başladı Murat içeriye doğru girdi. Geçen hafta açık oynamıştı Antep'e karşı o zamanda müthiş oynamıştı. Bek oynadığında defansif olarak kademe hatası yapıyo ama hucum anlamında çok etkili.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri