Sene başı Süper Kupa maçı skor; TS 3-0 Bursa.
Ligin ilk yarısında ki maç skor; Bursa 0-2 TS.
Belli ki Bursa'nın şansı tutmuyor Trabzon'a. Bugün çok rahat bir maç bekliyorum , TS farklı kazanır.
Sene başı Süper Kupa maçı skor; TS 3-0 Bursa.
Ligin ilk yarısında ki maç skor; Bursa 0-2 TS.
Belli ki Bursa'nın şansı tutmuyor Trabzon'a. Bugün çok rahat bir maç bekliyorum , TS farklı kazanır.
Benim bu maç için hiçbir inancım yok, Trabzonspor'un rahat kazanacağını düşünüyorum.
Burak %100'lük Bir Gol Kaçırdı.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
burak kaçırdı
Şenol Hocam mayıs geldi artık paltoyla atkı giyme gözünü seveyim![]()
Bursaspor %100'dende Daha Net Bi Gol Kaçırdı
o nası kaçtı ya
Şimdi biz bu Bursa'yı yenerizderler ki Bursa yattı.
trabzon yenilirse de trabzon yattı deriz sen takma kafana![]()
cale çok savsaklıyor, sol tarafımız koridor gibi, bariz Bursaspor şansının onun savsaklığından geldi.
Giray Şu Ana Kadar Maçın En İyisi Diyebiliriz . Hem Çizgiden Top Çıkarttı . Hemde Duvar Ördü Şuan .
Bakalım kaç dakika uzatma olacak bu yarıda.
Trabzon en iyi yaptığı şeyi yani Defans ile Forvet arasındaki bağı kurmayı bu maç yapamıyor sanki selçuk ve colman çok etkili değiller.
Burak Attı .
Burak yılmazzzzzzzzz.Harika bir sezon oynuyor.
Cale'nin müthiş kötü oynadığı maç oluyor.İlk yarı bitti.
2.yarı Bursa baskı kurabilirse bir gol bekliyorum.Aksi takdirde Trabzon farka gider gibi.
Bu arada zaman zaman 2-2 diyip sempatik olmak lazım,kasmayalım.
Bursaspor sattı falan bunlar saçma sapan şeyler de. Sonuçta sahada mücadele falan etmiyorlar hayır anlamıyorum Şükrü Saraçoğluna gelince mi hepsinin aklına "Mücadele" terimi geliyor diğer stadlarda unutuyorlar.
Yazılanlar sadece Bursa'nın oyun anlayışıyla ilgili,ki bu bana da ilginç geldi.Ortalığı yıkmak çok gereksiz gibi.Bir de tek taraflı değil bu işler.
Mesajları ben sildim." Maç satıldı " gibi ithamlarda bulunmasın kimse.Kanıtlayamayacağınız şeyleri buraya yazmayın.Trabzonlu arkadaşlar da onlara cevap vermemeye çalışsın.Futbolun dışına çıkılıyor böylece.Siz cevap vermedikçe onlar zaten susacaklardır.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
İbrahim harika müdahaleler yapıyor.
İbrahim bizim maçta da çok iyiydi.
Her an gol yiyebiliriz de atabilirz de.
bu maç bu skorla bitmez
![]()
O Ofsayt Olmayan Pozisyonda Ofsayt Vermeseydi Tehlikeli Pozisyondu . Altidore Oyuna Giriyor - Batalla Çıktı.
girayyyyy mükemmem hamleler yapıyor
Bu kadar geri çekilmemiz çok kötü durum.