Sayfa 2 / 22 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 644 sonuç

Konu: NBA Play Off 2010-2011

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ve maçlar başlasın!

15 Nisan 2011 11:31 | NTVSpor.net
    NBA'de "çılgın" bir normal sezon geride kaldı. Bu akşam başlayacak olan play-off maçlarıyla heyecan yeni bir boyuta taşınacak. Lakers üçleyebilecek mi? Genç Thunder'da gerekli alt yapı var mı? Dirk'in sırası geldi mi? Spurs "yaşlı" mı? Heat'in süper yıldızları kupayı kaldıracak mı? Bu ve daha birçok sorunun cevabı play-off maçlarıyla birlikte tek tek cevaplanacak.

NBA’de artık tüm gözler play-off’lara çevrildi... Dilerseniz, play-off’lar öncesi, geride kalan normal sezonu bir kez daha hatırlayalım. İşte binden fazla maça sahne olan normal sezonda öne çıkan takımlar, hayal kırıklıkları ve en çok konuşulan oyuncular.
    PLAY-OFF MAÇ PROGRAMI VE SERİLER İÇİN TIKLAYIN
    NBA'DE ŞAMPİYON KİM OLACAK?
    OKUR-YAZAR'A KATILARAK YAZILARINIZI YOLLAYABİLİRSİNİZ

BULLS’UN ÇIKIŞI
    NBA'de normal sezonun en büyük sürprizini Chicago Bulls yaptı. Bir sezon önce play-off'a son sıradan katılabilen Bulls, Utah Jazz'dan kadrosuna kattığı Carlos Boozer ve pota altındaki en önemli savunmacısı Joachim Noah'ın uzun süreli yokluklarına karşın, Derrick Rose'un önderliğinde, 62 galibiyet alarak, sezonun en iyi derecesinin altına imza attı. Başarının en önemli mimarlarından biri de, Boston'dan ithal ettiği savunma kimliğini kısa süre içinde takıma yerleştiren koç Tom Tibadu'ydu. Ömer Aşık da ilk sezonunda hücumda fazla kullanılmasa da, savunma ve ribaundlarda verdiği katkıyla takımın önemli parçalarından biri olmayı başardı.
    HEAT VE MUHTEŞEM ÜÇLÜSÜ
    Sezon başlarken en fazla konuşulan takım Miami Heat'ti. Lebron James, Cleveland'ı canlı yayında terketmiş; James - Wade -Bosh üçlüsü biraraya gelmişti. Herkes onlar için "Süper Takım" yakıştırması yapıyordu. Öyle ki, NBA'in deneyimli yorumcularından eski koç Jeff Van Gundy sezon öncesi, Heat'in, Chicago Bulls'a ait 72 maçlık rekoru geçeceği tahmininde bulunuyordu. Ancak işler beklendiği gibi gelişmedi. Süper yıldızlar ile genç koç Spoelstra arasındaki anlaşmazlıklar ve rol oyuncularının yetersizliği, Heat'in 58 galibiyette kalmasına neden oldu. Özellikle, güçlü takımlara bir türlü diş geçiremediği için eleştirilen Miami, yine de, play-offlara Doğu’nun 2. sırasından girmeyi başardı.
    SPURS MU YAŞLANDI!
    Batıda ise sezon boyunca San Antonio fırtınası esti. "Yaşlandı" denilen takım, üstelik de Tim Duncan - Manu Ginobili ve Tony Parker gibi üç oyuncusunu deyim yerindeyse "idareli" kullanmasına karşın, uzun süre ligin en iyi derecesini elinde tuttu. Geçmiş yılların aksine daha yüksek bir tempoda oynayan Spurs, normal sezonun son maçında Phoenix'e yenilince, Chicago'nun ardından en iyi 2. derecenin sahibi oldu. Sezon boyunca uzun yıllardır olmadığı kadar sağlıklı kalmayı başarabilen takımda, Ginobili'nin son maçta sakatlanması moralleri bozdu. Arjantinli oyuncunun, play-off’un ilk maçını da kaçırması muhtemel.
    ŞAMPİYON YİNE FAVORİ
    Son şampiyon Lakers ise sezon üst üste 8 galibiyetle başladıktan sonra, All-Star arasına kadar adeta otomatik pilota geçti. Sezon öncesi Steve Blake, Matt Barnes gibi önemli rol oyuncuları ile kadrosunu takviye eden Lakers, All-Star arası sonrası oynadığı 19 maçın 18'ini kazanarak Batı’nın zirvesine ortak oldu. Kobe yine takımını sırtlarken, bu dönemde sakatlığının tüm etkilerini atlatan Andrew Bynum'ın performansı da etkileyiciydi. Ancak son maçlarda alınan üst üste yenilgilerle son şampiyon Batı'nın 2. sırasında kaldı.. Her şeye karşın Lakers, play-offlara yine en önemli şampiyonluk favorisi olarak giriyor.
    CELTICS’İN NELER YAPACAĞI MERAKLA BEKLENİYOR
    Geçen sezon Lakers ile finalde karşılaşan Boston Celtics de, sezona iyi başlayan bir diğer takımdı. Özellikle Rajon Rondo, sezonun ilk bölümünde asist rekorlarını alt üst edecek gibi görünüyordu. Ancak Kendrick Perkins'in, Oklahoma City'e gönderilmesi, takımdaki tüm dengeleri değiştirdi. Kevin Garnett'in deyimiyle "Kendilerini ailelerinden birini kaybetmiş" gibi hisseden oyuncuların performansında büyük düşüşler yaşandı. Sonuçta Celtics, Doğu’nun 3. sırasında kaldı. Pota altındaki en önemli savunmacısı Perkins'in yokluğunda, Celtics'in play-offlar’da nasıl bir performans göstereceği merakla bekleniyor.
    ORLANDO TOPARLANDI AMA...
    Doğu'nun iddialı takımlarından Orlando, kötü başlayan sezonda, Hidayet Türkoğlu'nu yeniden kadrosuna katarak toparlandı ve Doğu'yu 4. sırada bitirdi. Dwight Howard, yine Magic'in en büyük silahıydı. Ancak Hidayet ile Richardson'ın geldiği takasta, Howard'ın yedeği Gortat'ın Phoenix'e gönderilmesi, Magic'in pota altında büyük bir boşluk bıraktı.
    76ERS BAŞARDI
    Sezonun en büyük sürprizlerinden biri de Philadelphia'ydı. Sezon öncesi ligin en kötü takımlarından biri olması beklenen Sixers, yeni antrenörü Doug Collins yönetiminde play-off'a girmeyi başardı.
    BOCALADI AMA TOPARLANDI
    New York Knicks'in, Carmelo Anthony'i kadrosuna katması da çok konuşuldu. Yeni takımındaki ilk günlerinde bocalayan Carmelo, sezonun son bölümünde alınan 7 maçlık galibiyet serisinde önemli rol oynadı. Carmelo - Amare ikilisinin, play-off'ta Boston'ı elemeye yetip yetmeyeceği şimdiden merakla bekleniyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Magic guardı JJ Redick'in durumunun maç saatinde belli olacağı açıklandı.Redick kendini oynabilecek kadar sağlıklı hissediyor.
    Redick takımının cuma günü yaptığı antremanda herhangi bir kısıtlama yapılmadan 2 saatlik antremanın tüm bölümlerinde yer aldı.Karnının alt kısımlarındaki zorlanma nedeniyle normal sezonun son 17 maçını kaçıran oyuncu Mart'ın başından beri forma giyemedi.Koç Stan Van Gundy Redick'in cumartesi günkü durumuna bakacaklarını söyledi.Redick'in olmayışı Orlando benchindeki üretkenliği azaltıyor.
    NBA'de 5. sezonunu geçiren Redick kariyerinin en yüksek ortalaması olan 10.1 sayı ile oynamıştı.
    NBATRKY

Chicago Bulls'un yıldızı Derrick Rose,perşembe gecesi ABD başkanı Barack Obama nın basketbol oyununu övdü.Hatta Obama'nın takımında SG olarak oynamasını bile istedi.

Fakat,bunun gerçekçi olmadığını elbette ki biliyoruz.Bunu söylemesindeki asıl amaç takımdaki diğer SG'lerden -özellikle Keith Bogans'tan- şikâyetçi olduğunu belirtmek.Rose,takımının bu SG açığı ile mücadele etmek zorunda olduğunu da söyledi.

Obama ise Rose'un kendisine olan bu övgüsüne ona küçük bir "M-V-P" tezahüratı ile karşılık verdi.Bildiğiniz gibi Obama bir Bulls fanı.

Bulls,yarın gece Indiana Pacers ile play-off maçlarına başlayacak.

NBATRKY

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Celtics'in veteran pivotu Jermaine O'neal,bu sezon 58 maç kaçırdı.Ancak O'neal,şu an kendisini çok iyi hissettiğini söyledi.

JO : " Kendimi çok iyi,güçlü hissediyorum.Kendimi daha iyi hissetmek için çalışmaya da devam ediyorum. "

Takımdaki meydana gelen değişimleri önemsemediğini belirten O'neal,bunun sebebini kendisinin rolünün hâlâ aynı olması olarak belirtti.

" Takımdaki oyuncu değişiklikleri veya sakatlıkların benim için çok büyük bir önemi yok.Benim rolüm belli,ben sadece işimi en iyi şekilde yapmaya odaklandım. "

En büyük hayalinin bir şampiyonluk kazanmak olduğunu söyleyen JO bu hayaline yaklaştığı için mutlu olduğunu söyledi.

JO : " En büyük hedefime ulaşmak için sadece 16 galibiyet kaldı.Böyle bir takımda bunu başarabilmek için oynayacak olmak beni heyecanlandırıyor. "

O'neal 15 yıllık kariyerinde hiç şampiyonluk kazanamadı.Ama bu play-offlarda bunu değiştirmek için sahaya çıkacak.

NBATRKY

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Kobe'den Acı İtiraf

NBA play-off'ları bu akşam başlıyor. Son iki sezonun şampiyonu Los Angeles Lakers bir kez daha en önemli favorilerden birisi. Ancak takımın süper yıldızı Kobe Bryant play-off'lar öncesi Los Angeles Times gazetesine verdiği röportaj da ilginç şeyler söyledi.

Takımın New Orleans serisi başlamadan önce ne durumda olduğu sorulan Kobe, "Pek emin değilim. Gerçekten kesin bir şey söylemem mümkün değil. Bu takım çok garip bir takım. Seri başladığında herkesin nasıl bir durumda olacağını kestiremiyorum" dedikten sonra gülerek de, "Bakalım ve görelim" dedi. Kobe Bryant yıllardır Phil Jackson ile birlikte ve belki de Zenmaster'dan bazı motivasyon numaralarını kapmış bulunuyor. Ama gerçekten Lakers ile söylediklerine kimse itiraz edebilir mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

JO kendini ne kadar iyi hissederse hissetsin değişen bir şey olmayacak bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Kesinlikle.JO bitmiştir.Troy Murphy daha iyi gider şut atar en azından.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Amare Stoudemire'ın Playoff'larda odaklandığı sadece 1.raund değil.Onun hedefinde final oynamak var.

''Bizim amacımız finallerde oynamak'',Stoudemire bunu söyledi.''Bu bizim ana amacımız.Ama finale çıkmamızın yolu ise maçlarımızı kazanmak.Boston'a karşı oynayacağımız maçları kazanmalıyız.Geçen sene(Phoenix'te iken)Batı Konferansı finallerine çıkmıştık.Ve bu nedenle motivasyonumuz artmıştı,zamanı geldiğinde özel bir şeyler yapmaya odaklanmalıyız.Her şey maça zeki,azimli ve kararlı bir şekilde çıkmamıza bağlı.

NBAtrky

Daha önceki bilgilere görde JJ Redick'in durumunun maç saatinde belli olacağı söyleniyordu.Orlando Sentinel'in haberine göre JJ Redick , Play-off 2011 ilk turunda Orlando Magic-Atlanta Hawks serisinin ilk maçında yer alacak.Maç TSİ 02.00'de oynanacak ve NTV'den canlı olarak verilecek.

Orlando Magic tecrübeli koçu Stan Van Gundy yaptığı açıklamada , " Kendini iyi hissettiğini söyledi , o yüzden oynayacak " dedi.

JJ Redick 9 Mart 2011 tarihinden beri forma giymiyordu.NBA'de 5. sezonunu geçiren Redick kariyerinin en yüksek ortalaması olan 10.1 sayı ile oynamıştı.

NBAtrky

Orlando Magic'in Türk yıldızı Hidayet Türkoğlu, “2 yıl önce final oynamıştık. Şimdi neden olmasın. Biz Play-Off tecrübesi olan bir takımız” dedi.

-Play-Off başlıyor. Hidayet için Orlando’da nasıl bir sezon geçti?
    Buraya döndüğüm için çok mutluyum tabii. NBA kariyerimin en iyi sezonlarını burada geçirdim. Buradaki hayatımda da hep mutluydum. Sezon ortasında Orlando’ya geldikten sonra eski performansını yakaladım. Herkes bu durumdan memnun. İnşallah Play-Off’ta da devamını hem takım olarak hem de bireysel olarak getireceğiz.
    -Rakip Atlanta. Son 3 maçta onlar kazandı. Sence psikolojik üstünlükleri var mı?
    Play-Off’ta hep farklı bir atmosfer oluşmuştur. Onlar belki öyle düşünüyor olabilir ama biz takım olarak kendimize güveniyoruz. Hem fizik olarak, hem moral olarak iyi durumdayız. Atlanta’yı eleyeceğimizi düşünüyorum. Bizim hedefimiz şampiyonluk. İlk rakip Atlanta. Seri seri düşüneceğiz. Sakatlarımız da iyileşti, onların da ilavesiyle Play-Off’a iyi bir başlangıç yapacağız.
    -2 yıl önce final oynamıştınız. Bu yıl aynı başarıyı tekrarlayabileceğinizi düşünüyor musun?
    Sezon içinde bütün takımlarla oynadık ve kendimizi görme fırsatı bulduk. İyi oynayıp kazandığımız maçlar oldu. Biz Play-Off tecrübesi olan bir ekibiz. Sadece bunu sahaya yansıtmamız gerekecek. Ben final oynayacağımıza inanıyorum. Doğu Konferansı finalini Miami ile oynayacağımızı düşünüyorum. Batı’dan ise ya San Antonio
    ya da Lakers gelir. Onlardan biriyle NBA finalinde karşılaşırız.
    -Sakal bırakmaya devam mı? Ayrıca senin özel bir uğurun var mı?
    Sakal bırakmaya devam. Takım olarak bu uğurumuz devam ediyor. Ayrıca her maç günü TSİ ile 12.00 gibi evimi ararım. Annemin, babamın hayır duasını alırım, maça öyle çıkarım.
    -Ömer Aşık ve Semih çok az oynadı. Ersan da sakatlıklar geçirdi. Bu durum Avrupa Şampiyonası öncesi milli takım açısından bir dezavantaj olur mu?
    Zannetmiyorum. Çünkü bu gibi durumlarla geçen sene de karşılaşmıştık. Gerek NBA oyuncuları, gerek Türkiye’de oynayan oyuncular olarak iyi bir sezon geçirmememize rağmen milli takımda bambaşka oynadık. Her zaman söylüyorum, milli takım atmosferi değişiktir. Manevi duyguların birleştiği bir ortamda oluyoruz. O yüzden bütün sezon geçirdiğimiz kötü şeyleri unutup, milli takıma değişik bir havayla başlıyoruz. O yüzden milli takımın etkileneceğini düşünmüyorum.
    -NBA’de ilk sezonlarını geçiren Ömer ve Semih sence gelişme kaydetti mi? Çünkü çok az dakika aldılar!
    Ama aldıkları dakikaları değerlendirdiler. Ben de NBA’e ilk gittiğimde bu tip zorluklarla karşılaştım. Semih sakatlıklarla boğuştu. Boston’da olduğu süreçte ilk beşte başlama fırsatı buldu. Ömer Aşık zaten hep istikrarlı bir oyuncu olmuştur. Ondan her akşam aynı verimi alabilirsiniz. İlk yılları olmasına rağmen bence çok iyiler.
    -Orlando’da konuşmanla dalga geçiyorlar. Hatta ‘Hido ne dedi’ diye bir program var. Seni sevdikleri için yapıyorlar herhalde..
    Keşke fırsatın olsa da buraya gelip görsen. Orlando’da ortam çok farklı. Burada insanların bana göstermiş olduğu ilgi alaka, sevgi had safhada. O yüzden takasım gerçekleştiğinde inanılmaz mutlu olmuştum. Ben hızlı konuşuyorum ve kelimeleri karıştırıyorum. Doğal olarak ortaya bazen anlamsız cümleler çıkıyor (gülüyor). Şakayla karışık bir program. Komik oluyor. Çok hoşuma gitti.
    -Gelelim Milli Takım’a... ‘Türkler evinde oynar, dışarıda oynayamaz’ diye bir imaj var. 2011’de bu imajı değiştirebilecek miyiz?
    2001 Avrupa ve 2010 Dünya Şampiyonaları dışında bir başarımız yok. Bizim üzerimizde bu tip bir izlenim olması gayet doğal. 2009’da madalya alabileceğimiz turnuvayı çeşitli nedenlerden dolayı kötü bitirdik. Bunu bahane olarak sunamayız ama orada madalya almayı hak etmiştik bence. Biz kendimize güveniyoruz. Ama kendimizi de biliyoruz. Litvanya’ya fazla güven ve rahatlıkla gitmek istemiyoruz. Herkes ‘ölüm grubu’ diyor, ama bence iyi bir gruptayız. Çapraz eşleşmelerimiz de iyi. Zaten bu takımlarla bir şekilde oynayacaksınız. Başta oynamak daha iyi.
    -Yeni coach Orhun Ene oldu. Bu konuda neler söyleyeceksin?
    Biz takım olarak Orhun ağabeye inanıyoruz. Tecrübesiyle bize yardımcı olacak. Biz de tüm takım olarak ona yardımcı olacağız. Takımda herkes birbirine saygı duyuyor ve seviyor. Umarım hazırlık döneminde sakatlık sorunu yaşamayız. Bu sene şampiyona biraz uzadı. 24 takım katılacak ve 3 haftaya yakın sürecek. Bormio kampı çok önemli. Çünkü orada yükleyeceğimiz kondisyonla bütün bir turnuvayı geçireceğiz. Ben başarılı olacağımıza inanıyorum.
    Son olarak Türkiye’ye bir mesajın var mı?
    Türk halkı normal sezonda yaptığı gibi gece kalkıp beni izleyecektir. Şimdiden hepsine teşekkür ediyorum. Desteklerini ve dualarını benden eksik etmediler. İnşallah milli takımda daha iyi olurum. Biz oyuncular olarak dünya ikinciliğini kutlama fırsatı bulamadık. Şampiyona sonrası herkes kulüp takımlarına dağıldı. O coşkuyu, mutluluğu doyasıya yaşayamadık. Bir an önce takım arkadaşlarımla bir araya gelip biraz kutlama yapmak istiyorum.

fanatik

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

İndiana'ya bak sen ilk yarıyı 55-51 önde kapattılar.

sakary Ali Misafir

Pacers 67-57 önde..Son 18 dakika..

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Pacers'in Chiago'yu zorlayacağını tahmin etmiştim .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Chicago aldı maçı. Noah'dan son saniyelerde muhteşem 2 blok geldi. Adam neye uğradığına şaşırdı.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Yazık oldu Indiana'ya... Trübünde Lary Bird'de heyecandan yerinde duramıyordu; ona da üzüldüm. Noah son 3 dakikada geri dönüşü ateşleyen isim oldu.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Miami de 31-19 yeniliyor güzel maç oluyor...Bulls gibi Miami'de geri dönüş yapacaktır bence...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Chicago Bulls terledi

16 Nisan 2011 22:50 | NTVSpor.net
    NBA’de Ömer Aşık’ın formasını giydiği Chicago Bulls, play-off ilk tur birinci maçında Indiana Pacers’ı çok zorlanmasına rağmen 104-99 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.

NBA’de Ömer Aşık’ın formasını giydiği Chicago Bulls, play-off ilk tur birinci maçında seyircisi önünde Indiana Pacers’ı ağırladı.
    Play-off’lar boyunca ev sahibi olma avantajını elde eden Chicago Bulls, çok zorlandığı maçta Indiana Pacers’ı son bölümdeki etkili oyunuyla104-99 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.
    Chicago’da MVP’nin en güçlü adayı Derrick Rose 39 sayı – 6 ribaund – 6 asistle geceye damga vuran isim olurken, Luol Deng 18 sayı – 10 ribaund – 2 asistle galibiyette önemli rol oynadı.
    Karşılaşmanın büyük bölümünü önde götüren Indiana’da Danny Granger 24 sayı – 6 ribaund – 3 asistle takımının skor yükünü üstlenirken, Tyler Hansbrough da 22 sayı – 4 ribaund ve 2 asistle mücadele etti; ancak bu iki oyuncunun performansı mağlubiyeti engelleyemedi.
    Chicago’da 3 dakika süre alan milli basketbolcu Ömer Aşık ise, 1 ribaundla salondan ayrıldı.
    Chicago Bulls ile Indiana Pacers arasındaki serinin ikinci maçı da Salı günü saat 04:30’da NBA TV’den canlı yayınlanacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

İndiana'ya çok yazık oldu.Üzüldüm gerçekten.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Miami Heat 97 - 89 Philadelphia 76'ers

Chris Bosh 25 sayı 12 ribaund, Lebron James 21 sayı 14 ribaund, Dwayne Wade 17 sayı ile takımının en skorer oyuncuları oldular.

Thaddeus Young 20 sayı 11 ribaund, Jrue Holiday 19 sayı, Elton Brand 17 sayı ile katkı sağladılar.

Heatles, beklenenden daha fazla zorlandı ancak bundan sonraki maçlarda işi daha sıkı tutacaklardır.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Howard'ın bloğu uykumu dağıttı. Ulan Howard, ne güzel uyuyacaktım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Orlando olaydan çok kopuk vaziyette şu an, Howard ve Nelson dışında kimseden bir katkı gelmiyor, umarsız çocuklar (Hawks) ise tam tersine kenetlenmiş gibiler (!)

Howard 45 sayıda şu an, Nelson 25'te ve takımın kalanı toplam 20 sayıda, Atlanta'da ise 5 oyuncu çift hanelere ulaştı. Joe Johnson 25 sayıda, Jamal Crawford 21 sayıda...

Skor şu an 101 - 90 Hawks önde son 1:25 kaldı.

103 - 93 bitti. Hawks seride 1-0 öne geçti.

Şimdi Dallas'tayız, Portland maçına geçiyoruz.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ne yaptın sen Howard!

17 Nisan 2011 09:31 | NTVSpor.net
    NBA'de Hidolu Orlando, Dwight Howard'ın 46 sayı attığı maçta Atlanta'ya mağlup olmaktan kurtulamadı.

NBA'de play-off maçları devam ediyor.
    Atlanta deplasmanda Orlando'yu 103-93 mağlup etti. Orlando'da milli basketbolcumuz 6 sayı - 4 ribaund - 5 asistle maçı tamamladı. Takım arkadaşı Dwight Howard 46 sayı ile maça damgasını vuran isim olmasına rağmen Orlando mağlubiyetten kurtulamadı. J.Nelson 27 sayı - 6 ribaund - 1 asist, G.Arenas 6 sayı - 4 asist, J.Redick 4 sayı - 3 ribaund ve J.Richardson 4 sayı - 1 ribaund - 1 asistle maçı tamamladı.
    Atlanta'da J.Johnson 25 sayı - 5 ribaund - 5 asistle galibiyette önemli pay sahibi olurken, J.Crawford 23 sayı - 1 ribaund - 5 asist, A.Horford 16 sayı - 6 ribaund - 3 asist, J.Smith 15 sayı - 8 ribaund - 2 asist, K.Hinrich 13 sayı - 5 ribaund - 3 asist, M.Williams 6 sayı - 1 ribaund - 1 asist, J.Powell 2 sayı - 1 ribaund, Zaza Pachula 2 sayı - 1 ribaund ve J.Collins 1 sayı ile oynadı.
    Atlanta bu sonuçla seride 1-0 öne geçmiş oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

In Hawks we trust.

Demiştim bu adamlar o kadar da play-off'a alınmaması gereken bir takım değil diye.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Buss Ailesi Jackson'ın Bırakmasına Karşı

Los Angeles Lakers'ın efsane coachu Phil Jackson sezon sonunda emekli olacağını açıklamıştı. Ancak Lakers'ın sahibi Jerry Buss ve kızı Jeanie Buss, Jackson'ın gelecek sezon da takımın başında kalmasını istiyor.

Buss ailesi lokavt olduğu takdirde sezonun daha kısa olacağını, bu nedenle de Jackson'ın daha az yorulacağını ve bu görüşlerini başarılı coacha kabul ettirmeye çalıştıklarını belirttiler. Jackson'ın ise bu konuda kararının kesin olduğu belirtilirken, yine de Jeanie Buss'ın ünlü teknik adamı ikna edebilme konusunda etkili olabileceği de söyleniyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Günün Sonuçları

Indiana Pacers 99 - 104 Chicago Bulls
    Philadelphia 76ers 89 - 97 Miami Heat
    Atlanta Hawks 103 - 93 Orlando Magic
    Portland Trail Blazers 81 - 89 Dallas Mavericks

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ah ah ne maçlar kaçırdım. Indiana - Chicago maçının son 2 dakikasıyla, Philadelphia - Miami maçını ilk çeyreğini izleyebildim. Gece 1'de biraz uyuyayım dedim, saati de 2'ye kurdum. Fakat uyuyuş o uyuyuş. Saati de 22'ye kurmuşum yanlışlıkla.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

NBA'de bugün ne oldu? (17 Nisan)

17 Nisan 2011 11:32 | NTVSpor.net
    NBA heyecanını ekranları başında takip edemeyen basketbolseverler, günün öne çıkan performanslarını NTVSPOR.NET'ten takip ediyor.

SORU VE GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN: [email protected]
    HAZIRLAYAN: İLKER ACUN | twitter.com/ilkeracun
    Türk basketbolseverler NBA heyecanını NTV, NTV Spor ve NBA TV ekranlarında yaşıyor. Bu büyük heyecanı ekranları başında takip edemeyenler ise günün öne çıkan performanslarını artık NTVSPOR.NET'ten takip edebiliyor.

GÜNÜN PERFORMANSLARI
    DERRICK ROSE (CHICAGO BULLS)
    39 sayı, 6 ribaund, 6 asist (Indiana karşısında)
    DWIGHT HOWARD (ORLANDO MAGIC)
    46 sayı, 19 ribaund, 1 asist (Atlanta karşısında)
    DIRK NOWITZKI (DALLAS MAVERICKS)
    28 sayı, 10 ribaund, 2 asist (Portland karşısında)
    GÜNÜN YILDIZI
    DERRICK ROSE (CHICAGO BULLS)
    Chicago Bulls, çok zorlandığı maçta Indiana Pacers’ı son bölümdeki etkili oyunuyla 104-99 mağlup ederken, Derrick Rose takımını play-off’un ilk maçında da sırtlamayı başardı. 39 dakika ter döken genç oyun kurucu, 39 sayı – 6 ribaund – 6 asist – 3 blok ve 1 top çalmayla geceye damga vurdu. Kullandığı 23 şutun 10’unu sayıya çeviren yıldız oyuncu, 3 sayı çizgisinin gerisinden isabet kaydedemedi. Serbest atışlarda 19/21 ile oynayan Rose, 3 top kaybı yaptığı karşılaşmayı 2 faul ile noktaladı. En kritik anlarda sorumluluk almaktan kaçmayan genç oyuncu, takımının ev sahibi avantajını korumasını sağladı.
    HANGİ TÜRK SAHADAYDI?
    HİDAYET TÜRKOĞLU (ORLANDO MAGIC)
    Orlando Magic’in sürpriz bir şekilde Atlanta Hawks’a yenilerek seride 1-0 geriye düştüğü maçta Hidayet Türkoğlu istediği performansı sergileyemedi. Karşılaşmaya ilk 5’ta başlayan milli basketbolcu, 38 dakika sahada kaldı. 6 sayı – 5 asist - 4 ribaund – 1 top çalma ve 1 blok üreten yıldız oyuncu, sadece 1 top kaybı yaptı. Kullandığı 9 şutun 2’sini sayıya çeviren tecrübeli isim, 3 sayı çizgisinin gerisinden 1/4, serbest atışlarda ise 1/2 isabet kaydetti. Maçı 4 faul ile bitiren Hido’nun çabaları galibiyet için yeterli olmadı.
    ÖMER AŞIK (CHICAGO BULLS)
    Milli basketbolcu Ömer Aşık, NBA’deki ilk play-off tecrübesini Indiana Pacers karşısında yaşadı. Rakibini 104-99’luk skorla geçen Bulls’ta maça kenarda başlayan çaylak oyuncu, sadece 3 dakika sahada kaldı. Oyunda kaldığı kısa süre içinde şut kullanmayan genç pivot, salondan 1 ribaundla ayrıldı.
    GÜNÜN SONUÇLARI
    CHICAGO-INDIANA: 104-99
    MIAMI-PHILADELPHIA: 97-89
    ORLANDO-ATLANTA: 93-103
    DALLAS-PORTLAND: 89-81

DOĞU KONFERANSI
    (1 )CHICAGO BULLS-(8 )INDIANA PACERS: 1-0 (CHICAGO ÖNDE)
    (2 )MIAMI HEAT-(7 )PHILADELPHIA 76ERS: 1-0 (MIAMI ÖNDE)
    (3 )BOSTON CELTICS-(6 )NEW YORK KNICKS: 0-0
    (4 )ORLANDO MAGIC-(5 )ATLANTA HAWKS: 1-0 (ATLANTA ÖNDE)

BATI KONFERANSI
    (1 )SAN ANTONIO SPURS-(8 )MEMPHIS GRIZZLIES: 0-0
    (2 )L.A. LAKERS-(7 )NEW ORLEANS HORNETS: 0-0
    (3 )DALLAS MAVERICKS-(6 )PORTLAND TRAIL BLAZERS: 1-0 (DALLAS ÖNDE)
    (4 )OKLAHOMA CITY THUNDER-(5 )DENVER NUGGETS: 0-0

EKRANDA HANGİ MAÇ VAR?
    18/04/2011 – L.A. LAKERS-NEW ORLEANS HORNETS | 00:30 | NTV SPOR | BANT |
    18/04/2011 – OKLAHOMA CITY THUNDER-DENVER NUGGETS | 04:30 | NBA TV | CANLI |

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Lakers - Hornets maçının gerçek saati nedir ? Canlı yayın saati yani.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

22.30 galiba.Tam emin değilim.20.30'da olabilir

atlantaya bravo. her türlü zor şutu soktular ama papaz her zaman pilav yemez. elbet j-rich'in hidonun attıkları da girecektir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Lakers maçı 22:30'da bizim maç 20:00'da...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Yazık oldu Pacers'a... Orlando'nun kendine geleceğini düşünüyorum kalan maçlarda.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies (20:00)

Los Angeles Lakers - New Orleans Hornets (22:30)

New York Knicks - Boston Celtics (02:00)

Oklahoma City Thunder - Denver Nuggets (04:30)

Bugünün maçları bu saatlerde, Grizzlies maçının 9'dan sonraki bölümünü izleyebileceğim yine de bir ihtimal belki tamamına da yetişebilirim. Onun dışında diğer iki maçı da canlı izlemeyi planlıyorum. Sonuç olarak bu gece twitter'dayım.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Sayfa 2 / 22 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri