Geçen haftaki Buca maçından gereken derslerin çıkarıldığını düşünüyorum.Futbolcular yaptıkları açıklamalarda ne kadar temkinli olduklarını gösteriyorlar.Bu maçta bir kaza yaşayacağımızı düşünmüyorum.3-1 veya 4-2 gibi gollü bir galibiyet bekliyorum.He bir de Stoch'u ilk 11'de görmek istiyorum.
Lider olduk ama daha birşey kazanmadık.Bu takımın Türkiye'de en büyük acıyı yaşayan futbol takımı olduğunu unutmayalım.4 hafta daha kaldı,sabır.
Fenerbahçe’de Büyük Hazırlık
Fenerbahçe taraftarları, Belediye maçında 75×11 metre ebatlarına sahip Türk tribün tarihinin en büyük posteri ile şov yapmaya hazırlanıyor.
Fenerbahçe taraftarı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında görkemli bir şova daha imza atmaya hazırlanıyor. Takımlarının Kadiköy’de pazar günü oynayacağı ve şampiyonluk yolunda büyük öneme sahip karşılaşmada, sarı lacivertli taraftarlar da devasa bir poster açacak.
Tarihe geçecek
Üzerinde Fenerbahçeli futbolcuların, 90+4. dakikada attıkları golle kazandıkları Gaziantep maçından sonra takım halinde kenetlenerek tribünleri selamlama görüntüsünün olacağı poster 75 metreye 11 metre ölçüsünde. Bu özelliği ile de tarihe geçecek.
Vamos Bien, Cefakar Kanaryalar ve Ünifeb taraftar gruplarınca oluşturulacak dev poster, Türk Telekom tribününde açılacak. Ünlü Karikatürist Mehmet Duru’nun, Gaziantep maçından sonra futbolcuların toplanıp taraftarlarla tek yürek halinde sevinme fotoğrafına bakarak 1 haftada hazırlayacağı poster, sarı zemin üzerine lacivert çizgilerden oluşacak.
Maçtan önce
Dev poster, futbolcular maç öncesi seremonide sahaya çıktıkları anda kale arkasında yukarıdan aşağı sarkıtılacak. Sarı lacivertliler, bu sezon başka maçlarda da yine Türk Telekom tribününde yaptıkları koreografilerle dikkat çekmişlerdi.
Olimpiyat stadında oynansa bi ihtimal puan kaybedebilirler derdim ama Kadıköy'de Fenerbahçe'nin puan kaybedeceğini sanmıyorum.
Emre dikkatli olmaz. Dikkatli olmaya çalışırsa verimli olamaz. Öyle bir oyuncu.
Caner ve Cristian'ın bu hafta ilk 11 başlayacaklarını sanmıyorum. Sanırım Stoch ve Selçuk başlar. Bu hafta değilse de, onların ceza alması durumunda bir sonraki hafta başlarlar. Pek sorun değil yani.
Gökhan'a gelince... Bu hafta epey hedef gösterildi. En ufak bir hatasında yahut itirazında kart çıkaracaklardır. Aman Gökhan, sen yoksan sağ kanat bindirmeleri yok. Tek kollu boksör gibi oluyoruz.
gökhan yoksa bekir var abi![]()
Özerde kart sınırında diye biliyorum . Gerçi Cristian , Caner veya Özer önemli eksik olmaz ancak Emre , Yobo ve özellikle GG77'nin eksikliği çok hissedilir ve bize ağır bedeller ödetebilir . Haftaya Karabük deplasmanı zor maç olur . Emenike gibi bir forvete Yobo'nun yoklugunda bekir veya kim oynarsa dayanabilir mi ? Gökhan'ın yedeği zaten yok . Emre gibi takımı öne taşıyan bir orta sahamızda olmassa sıkıntı yaşayabiliriz haftaya .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Akşam yurtta izleyeceğiz, muhtemelen kavga çıkar) 1-0 olmasın, yusuf yusuf ediyorum maçı izlerken.. 2-0 olsun bizim olsun.
Lig Tv kameraları trübünleri görüntülüyordu. Erkek Voleybol takımı oyuncularından Marshall'ı filan gördüm. Şampiyonlar yan yanaydı. Kadın basketbolcular var mıydı bilmiyorum ama erkek voleybolcuları gördüm. Sanırım maç öncesi veya devre arası trübünleri selamlayacaklar.![]()
Şampiyonlar geçidi var.![]()
Kadın basketbol ve Erkek Voleybol takımı trübünleri selamlıyor.![]()
barcelona scoutu tribünlerde , tribünler çok iyi gözüküyor , oynatmıyoruz , iyi oynuyoruz , stoch helal olsun çok güzel gol
Çok net bir pozisyon daha kaçırdık , baroni neler yapıyor o da barcelonaya gitmek istiyor heralde=)
Trabzon atmış muhtemelen puan kaybetmiyeceklerdir ama kaybederlerse kopartabiliriz yarıştan
Semih'in kaçırdığı goller akıl alır gibi değil. Adeta Guiza'nın geçen yıl bize yaşattıklarının aynısını yaşatıyor. Çok gol kaçırıyoruz, çok. Şu dakikaya kadar yarısını atsak 3-0 olmuştu.
Bugün bir puan kaybedersek Semih gözümüze görünmesin.
Bence Fenerbahçe buradan vermez maçı İ.B.B'de bir tek Holmen çabalıyor...
Alex attı . Skor 2-0
Gökhan orta Alex gol gerçekten usta bu Alex Gökhan da geçen senelerde ortaları karavana olabiliyordu ama bu sene hep kafaya ayağa ortalar atıyor ...
Alex maç boyunca birçok hata yaptı ama yinede golünü attı. Bu dakikadan sonra maçı vermeyiz ve maç 2-1 biter gibime geliyor.
İşimiz Semih'e kalsa yaştı. İBB tehlikeli tehlikeli yoklamaya başlamıştı kaleyi. Neyse ki Gökhan Gönül klas bir orta yaptı, Alex'de hakkını verdi. 5-0 olabilecek devreyi 2-0'la kapattık.
Barça yetkilileri şu maçı izleyip ilk 11 den 6 kişiye falan teklif götürmesi lazım diğer kalanlar da Alex falan sisteme uymadığından dolayı teklif gelmez.
Gökhan tek pozisyonla Barça'ya göz kırptı
Ayrıca abartmayın yahu, IBB ile oynuyoruz önünde sonunda.