Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 77.27%
  • İBB kazanır

1 4.55%
  • Berabere biter

4 18.18%
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 93 sonuç

Konu: Fenerbahçe - İBB [31. Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    İbb Ne Kadar Tehlikeli Bir Takımda Olsa Akılları Türkiye Kupasındaki Final Maçında ve Sakatlanma Risklerini Göze Almayacaklardır . Gerilimi Az , Bol Pozisyonlu Bir Maç Olur Gibi . İnşAllah 90 Dakika Sonunda Kazanan Biz Oluruz ..

Birde Ne Kadar Doğrudur Bilemem Ama Barcelona Scoutlarının Maça Gelip Gökhan Gönül ve A.Santos'u İzleyeceğini Duydum.

ben de volkan'ı izleyeceklerini düşünüyordum.

Geçen haftaki Buca maçından gereken derslerin çıkarıldığını düşünüyorum.Futbolcular yaptıkları açıklamalarda ne kadar temkinli olduklarını gösteriyorlar.Bu maçta bir kaza yaşayacağımızı düşünmüyorum.3-1 veya 4-2 gibi gollü bir galibiyet bekliyorum.He bir de Stoch'u ilk 11'de görmek istiyorum.

Lider olduk ama daha birşey kazanmadık.Bu takımın Türkiye'de en büyük acıyı yaşayan futbol takımı olduğunu unutmayalım.4 hafta daha kaldı,sabır.

Fenerbahçe​’de Büyük Hazırlık

Fenerbahçe taraftarları, Belediye maçında 75×11 metre ebatlarına sahip Türk tribün tarihinin en büyük posteri ile şov yapmaya hazırlanıyor.
    Fenerbahçe taraftarı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında görkemli bir şova daha imza atmaya hazırlanıyor. Takımlarının Kadiköy’de pazar günü oynayacağı ve şampiyonluk yolunda büyük öneme sahip karşılaşmada, sarı lacivertli taraftarlar da devasa bir poster açacak.

Tarihe geçecek

Üzerinde Fenerbahçeli futbolcuların, 90+4. dakikada attıkları golle kazandıkları Gaziantep maçından sonra takım halinde kenetlenerek tribünleri selamlama görüntüsünün olacağı poster 75 metreye 11 metre ölçüsünde. Bu özelliği ile de tarihe geçecek.
    Vamos Bien, Cefakar Kanaryalar ve Ünifeb taraftar gruplarınca oluşturulacak dev poster, Türk Telekom tribününde açılacak. Ünlü Karikatürist Mehmet Duru’nun, Gaziantep maçından sonra futbolcuların toplanıp taraftarlarla tek yürek halinde sevinme fotoğrafına bakarak 1 haftada hazırlayacağı poster, sarı zemin üzerine lacivert çizgilerden oluşacak.

Maçtan önce

Dev poster, futbolcular maç öncesi seremonide sahaya çıktıkları anda kale arkasında yukarıdan aşağı sarkıtılacak. Sarı lacivertliler, bu sezon başka maçlarda da yine Türk Telekom tribününde yaptıkları koreografilerle dikkat çekmişlerdi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Olimpiyat stadında oynansa bi ihtimal puan kaybedebilirler derdim ama Kadıköy'de Fenerbahçe'nin puan kaybedeceğini sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Benim aklıma Captan'ın aldığı uyarı geliyor
    Fırat Aydınus o maçta aşırı kötüydü. Delirtti insanı. :}

Gökhan, Yobo, Emre, Caner, Cristian sarı kart sınırındaymış. Özellikle Gökhan, Yobo ve Emre'nin çok dikkatli olması lazım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Emre dikkatli olmaz. Dikkatli olmaya çalışırsa verimli olamaz. Öyle bir oyuncu.

Caner ve Cristian'ın bu hafta ilk 11 başlayacaklarını sanmıyorum. Sanırım Stoch ve Selçuk başlar. Bu hafta değilse de, onların ceza alması durumunda bir sonraki hafta başlarlar. Pek sorun değil yani.

Gökhan'a gelince... Bu hafta epey hedef gösterildi. En ufak bir hatasında yahut itirazında kart çıkaracaklardır. Aman Gökhan, sen yoksan sağ kanat bindirmeleri yok. Tek kollu boksör gibi oluyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

gökhan yoksa bekir var abi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Özerde kart sınırında diye biliyorum . Gerçi Cristian , Caner veya Özer önemli eksik olmaz ancak Emre , Yobo ve özellikle GG77'nin eksikliği çok hissedilir ve bize ağır bedeller ödetebilir . Haftaya Karabük deplasmanı zor maç olur . Emenike gibi bir forvete Yobo'nun yoklugunda bekir veya kim oynarsa dayanabilir mi ? Gökhan'ın yedeği zaten yok . Emre gibi takımı öne taşıyan bir orta sahamızda olmassa sıkıntı yaşayabiliriz haftaya .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Akşam yurtta izleyeceğiz, muhtemelen kavga çıkar ) 1-0 olmasın, yusuf yusuf ediyorum maçı izlerken.. 2-0 olsun bizim olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Lig Tv kameraları trübünleri görüntülüyordu. Erkek Voleybol takımı oyuncularından Marshall'ı filan gördüm. Şampiyonlar yan yanaydı. Kadın basketbolcular var mıydı bilmiyorum ama erkek voleybolcuları gördüm. Sanırım maç öncesi veya devre arası trübünleri selamlayacaklar.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Emre dikkatli olmaz. Dikkatli olmaya çalışırsa verimli olamaz. Öyle bir oyuncu.

Caner ve Cristian'ın bu hafta ilk 11 başlayacaklarını sanmıyorum. Sanırım Stoch ve Selçuk başlar. Bu hafta değilse de, onların ceza alması durumunda bir sonraki hafta başlarlar. Pek sorun değil yani.

Gökhan'a gelince... Bu hafta epey hedef gösterildi. En ufak bir hatasında yahut itirazında kart çıkaracaklardır. Aman Gökhan, sen yoksan sağ kanat bindirmeleri yok. Tek kollu boksör gibi oluyoruz.

Yobo'yu yazmamışım. Yobo gereksiz kart görmez. Görüyorsa mecbur kaldığı içindir. Bir gol pozisyonunu kesmek içindir. Ona güveniyorum. İnanılmaz bir profesyonel...

Özer'e gelince... Onun hakkında düşüncelerim belli...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Şampiyonlar geçidi var.

Kadın basketbol ve Erkek Voleybol takımı trübünleri selamlıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

stooooocchhhh

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

barcelona scoutu tribünlerde , tribünler çok iyi gözüküyor , oynatmıyoruz , iyi oynuyoruz , stoch helal olsun çok güzel gol

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok net bir pozisyon daha kaçırdık , baroni neler yapıyor o da barcelonaya gitmek istiyor heralde=)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

barcelonadan scout kiralayalım yav takım manyak oynuyo semih naptı öyle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon atmış muhtemelen puan kaybetmiyeceklerdir ama kaybederlerse kopartabiliriz yarıştan

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

biri edütörden semihin ayarlarıyla oynamış

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Semih'in kaçırdığı goller akıl alır gibi değil. Adeta Guiza'nın geçen yıl bize yaşattıklarının aynısını yaşatıyor. Çok gol kaçırıyoruz, çok. Şu dakikaya kadar yarısını atsak 3-0 olmuştu.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bugün bir puan kaybedersek Semih gözümüze görünmesin.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bence Fenerbahçe buradan vermez maçı İ.B.B'de bir tek Holmen çabalıyor...

Alex attı . Skor 2-0

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kral golünü attı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan orta Alex gol gerçekten usta bu Alex Gökhan da geçen senelerde ortaları karavana olabiliyordu ama bu sene hep kafaya ayağa ortalar atıyor ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex maç boyunca birçok hata yaptı ama yinede golünü attı. Bu dakikadan sonra maçı vermeyiz ve maç 2-1 biter gibime geliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Alex maç boyunca birçok hata yaptı ama yinede golünü attı. Bu dakikadan sonra maçı vermeyiz ve maç 2-1 biter gibime geliyor.
    Alex ne hata yaptı yahu ? Benim gördüğüm 2 kişi arasına girdi topla ama kaptırdığı topuda Semih alıp kaleciyle karşı karşıya kalmıştı. Gördüğün gibi Alex hata yapıncada asist oluyor

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

İşimiz Semih'e kalsa yaştı. İBB tehlikeli tehlikeli yoklamaya başlamıştı kaleyi. Neyse ki Gökhan Gönül klas bir orta yaptı, Alex'de hakkını verdi. 5-0 olabilecek devreyi 2-0'la kapattık.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Barça yetkilileri şu maçı izleyip ilk 11 den 6 kişiye falan teklif götürmesi lazım diğer kalanlar da Alex falan sisteme uymadığından dolayı teklif gelmez.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gökhan tek pozisyonla Barça'ya göz kırptı

Ayrıca abartmayın yahu, IBB ile oynuyoruz önünde sonunda.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri