Evet beni de üzmüştü bu durum.
Yakın zamanda Trabzon için en hayal kırıklığı yaratan durumlardan biriydi.
Fenerbahçem için ise 3-3'ün rövanşında Alkmaar'da 2-0 öne geçsekte inanılmaz goller kaçırmamızın sonucunda 2 gol yiyerek elenmemiz en az şampiyonluğu kaçırmak kadar can sıkıcıydı.
Bir de Gençlerbirliğinin 03/04'te Uefa Kupası son 16'da 1-0 kazandığı Valencia maçının rövanşında normal süresi 1-0 biten maçı 2-0 kaybederek elenmesi mucize ışıklarının söndürmüştü.
...
Antep kazanacaktır.
Umarım Trabzonspor kazanır...Bu sene şampiyon olmalarını çok istiyorum bir Sakarya'lı olarak...
Egemen soL bek başLıyor. Enteresan
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Maçı izlemiyorum da Umut bir gol atmış ofsayt diye sayılmamış gol ama ofsayt yok, bayrak yanlış falan dediler.
Burak Yılmaz yine sahnede 1-0...
Ne var ne yok diye bizim maçın durduğu bir anda Spormax'i açtım. Penaltı pozisyonuna rastladım. Penaltının P harfiyle bile ilgisi yok. Faul en az 30 cm cezasahasının dışında... Bunu görmemek mümkün değil. Kırmızı karta birşey demiyorum ama penaltı resmen skandal...
Pawek Brozek attı , artık Fırtına vermez maçı .
Trabzonspor Brozek'in golüyle 2-0 önde....
Helal olsun be 3-0
Burak attı 3-0...
Bakalım bugün verilen uyduruk penaltı ne kadar tartışılacak?
PenaLtı kararı yanLış karar. Zaten penaLtı pozisyonuna kadar Trabzonspor un pozisyonu yoktu. Antep 10 kişi kaLdıktan sonra tamamen yeLkenLeri suya indirdi.
Kırmızı kart gören oyuncu çıkarken alkışlanmış oda bu alkışlara karşılık vermiş diye bir şey duydum doğruluk payı var mı ?
varsa centilmenliklerinden dolayı tebrik etmek lazım , ben daha önce taraftarın böyle birşey yaptığını görmemiştim kırmızı kart gören oyuncu genelde yuhalanır tebrik edilmez de
Neden bu size bu kadar dokundu ? Danny çok iyi bir performans sergileyen oyuncuydu Antep Tribünleri alkışlamışlardır doğal olarak. Tolganın dediğide çok güzel Danny maçı sattı kırmızı yedi bilerek de baride anlayalım niyetini.
Niye yuhaLansın yahu adam takımı 10 kişi bırakmış, kendi takımLarı avantajLı duruma geçmiş, bundan kebap durum varmı![]()
Alkışlayan taraf Trabzon taraftarıGeri alkışlamayı da refleks olarak yapmıştır
Dikkat ederseniz size dokundu nedense , maçı sattı falan demiyorum görmediğim bir olay oldu soruyorum bilgisi olan varsa "düzgünce deyiversin" , daha önce hiç görmediğim bir hareketle karşılaştım şaşırmam kadar doğal olan birşey var mı ?
şampiyonluk yarışı son maça kadar sürecek gibi , çok güzel heyecanlar yaşatıyor iki takımda , trabzon iyi futbol oynuyormuş ikinci yarı ilk defa ...
Lig bitse de şu sattı-aldı muhabbeti sona erse.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Baktımda Burak'a yapılmayan harekete verilen bu penaltı bize çalınsa kimbilir neler yazılır çizilirdi... Sağlık olsun ne yapalım...
tebrikler trabzonspor
...
Danny Neden Kırmızı Kart Gördü ?
Pozisyon Neden Penaltı Oldu ?
Glowacki Neden Sarı Kart Gördü ?
Pozisyon Neden Penaltı Değil ?
...
Bencede penaltı falan değil o pozisyon. Kırmızı kart doğru ama 30 cm dışarda neredeyse.
Pozisyon bana göre faul değil. -ki eğer faulse bile ceza sahası içinde değil.
Eğer o pozisyona kırmızı veriyor ise Olcan'ın düşürüldüğü pozisyondada Glowacki'ye kırmızı kart göstermesi gerekir.
Pozisyon(Fenerbahçe maçını izlediğimden bu maça bakamadım. O sebeple özetine ve önemli pozisyonlara burdan bakabildim sadece);
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=91644