Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 64 sonuç

Konu: Milli Takım'ın rakibi Belçika

Bana FT 4-2-2-2 sistemin oynuyormus gibi geldi.

-------Rüştü---------

Hamit--Servet--Toraman--Volkan

-------Hüseyin----Nuri--------

-------Necati----Tuncay----

-------Hasan--Halil--------

Bu düzende Nuri ataklarda MC'ye geliyor,Necati FR'ye kayıyor,Tuncay da FL'ye kayıyor.

defans 4 lü olmayabilir.3 tü galiba

Nesil
    2006
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

servet toroman defansın ortasında sağda hamit solda volkan (antalyaspordan) sağ açık hasan kabze sol açık tuncay orta ikilide hüseyin ve nuri tek forvet halil onun arkasında necati diziliş buydu.çok basit hatalar yapıyoruz hala eksik çok.ama umut verici oynadık denebilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Nasil nerden?

abi bu milli takım, gslisi fblisi yok bunun herkes aynı amaç dogrultusunda bir araya geliyo, belki de şu günlerde tek bi ortak noktamız, tek bi kavga etmeden bi arada durabildigimiz yer milli takım var onu da zadelemeyelim lütfen

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

biz burda boşa tartışıyoruz bence. hepimiz gördük ilk golde tuncayın her zaman yaptığı yapmayıp kaleye şut çekmemesi ve pas vermesi bu pası alan necatinin golü attıktan sonra ilk tuncaya koşması ve sarılmaları sanırım bunu gördükten sonra bizim de boşu boşuna tartışmamamız ve birbirimizin kalbini kırmamamız gerekiyor....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003

Sag olun. Hangi Volkan oldugunu kestiremedigim icin kafam karismisti.

Nesil
    2005
    Yer
    Nasil nerden?

evet abi bi anlayamadık bi kafamıza yerleştiremedik zaten biz birarada olsak avrupaya giden her takımı eskisi gibi kim olursa olsun desteklesek futbolumuz bu hallere düşmezdi. ben fenerbahceliyim ama galatasaray uefa'yı aldıgında ağladım. beşiktaş chelseayi yendiginde en az bjkliler kadar sevindim. necatinin de tuncayında üzerinde ay yıldız var, o ay yıldız o bayraga nasıl konmus unutmayalım

bu volkan 2 senedir antalyasporda oynuyor ve almanyadan geldi ....
    çok iyi bir futbolcu olacak göreceksiniz ....
    benim antalyaspor maçlarına beraber gittiğim bir arkadaşım var ona volkanın altı çizilmesi gerekenn bir oyuncu demiştim ....
    hayret ettiğim hala 4 büyüklerden ona teklif gelmedi ...
    bence yakında gelir ....

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

O kadar basit gol yememizin çözümüde bulunursa güzel işler olacaktır..

Hücum iyi savunma kötü: 3-3

Avrupa Şampiyonası Elemeleri öncesindeki hazırlık turnuvasına Belçika beraberliğiyle başladık. Terim'in takımı, savunmada sorunlar yaşasa da hücum hattıyla umut verdi.

2006 Dünya Kupası rotasını şaşırınca Belçika ve Türkiye istikameti mecburi olarak gençlere ve geleceğe çevirmiş. Dün gece daha 17 yaşındaki yıldızımız Nuri Şahin'in Fatih hocanın öngörü ve direktifleriyle milli takımın liderliğine soyundurulduğunu izledik. Henüz 2. dakikada Tuncay'ın asitsi ve Necati'nin skoru 1-0'a taşıyan golün pozisyonunu Nuri'nin başlatması bir yana, oyun içinde el kol hareketleri, uyarıları bir tek şeyi gösteriyordu: Terim'in saha içindeki beyni, lideri Nuri Şahin Hasan Kabze'nin 27'de attğı güzel golde Tuncay'ın büyük payı, golün ötesinde çok anlam ifade ediyordu. Fatih Terim'in yüzü hücuma dönük 'Türk Ekolü ve Oyun Sistemi'nin sahaya yansıtmaya çalışırken korktuğu zafiyetleri defansta yaşadığını gördük. 2-0'dan

40 saniye sonra İbrahim Toraman'ın kendi kalesine attığı ve 43'te Sonck'un ayağından yediğimiz goller şunu gösterdi: Defansın ortasındaki son ikili, Rüştü ile uyumsuz. Oyuncu değişiklikleri Türkiye'nin Belçika'ya göre hücum kalitesinin çok daha iyi olduğu ortaya çıkardı. Bu fark; ikinci yarıda oyuna giren Uğur Boral'ın serbest vuruştan altı pas içine Alexvari ortasında Tuncay tarafından kafa golüyle tescillendi: 3-2. Ancak tecrübeli Goor'un ortasında Hoefkens'in +92'deki golü yabancı olmadığımız anlardan biriydi: 3-3. Doğru adımların atıldığı Milli Takım'da dün gecenin lider adayı Nuri, yıldızı Tuncay, güneşi ise Hamit'ti. Meşaleler yakan tribünlerdeki gurbetçilerin görüntüsü güzel, sahaya yabancı madde atanların görüntüsü ise çirkindi

Terim: "Basit goller yedik"

3-3 biten Belçika maçından sonra açıklamalar yapan Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, skor 2-1 olana kadar iyi oynadıklarını fakat basit goller yediklerini söylerken, "Eksik gördüğümüz her yere futbolcu çağırabiliriz" dedi..
    24 Mayıs 2006, 23:33

"Valla bu çocukların zamana ihtiyacı var.. Özellikle 2-1 oluncaya dek çok iyi oynadılar.. Bu kelimeye kullanmak istemiyorum ama basit goller yedik..

Burada bazı arkadaşlarımıza şanslar veriyoruz.. Gençleştirmek her zaman yaptığımız iş.. Eksik gördüğümüz her yere futbolcu çağırabilirz.. Milli takım herkese açık.. Bu takımda görev yapmış eski oyunculara da yer verebilirim.."

kaynak:ajansspor

abi bu toroman ne garip bi adamdır ya 1. golü kk attı 2. golü hediye etti resmen. bence bu kadro yanlış çok ofansif kabze neco halil tuncay orta sahanın hepsi forvet gibiydi. Defans mutlaka geliştirilmeli ve hüsyinin yerine aurelio türk olursa direk monte edilmeli

Quote Originally Posted by hurmet
    abi bu toroman ne garip bi adamdır ya 1. golü kk attı 2. golü hediye etti resmen. bence bu kadro yanlış çok ofansif kabze neco halil tuncay orta sahanın hepsi forvet gibiydi. Defans mutlaka geliştirilmeli ve hüsyinin yerine aurelio türk olursa direk monte edilmeli
    evet bende seninle aynı görüşteyim orta ahamızda gerçek kanatlar yoktu forvetlerden kanat yaptık. oralara iyibir sağ ve sol açık adamları monte edilmeli...

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

2-1 olmasa o dakikada devreyi 2-0 maçı da 3-0 önde bitirirdik

Terimin Sistemi 2-2-2-2-2 Nasıldı?

Kalecinin önünde iki stoper oynuyo.ve önlerinde geniş alana yayılan iki knat oyuncusu var.bu blogun ön tarafndaki iki ortasaha ise ileri--geri çalışıyor.forvet arkasındaki ikili ise kanatlara yayılıyor.

Aynı benim dediğim gibi
    Brezilya'nın sistemine benziyor.

not:resimler kendi çekimimdir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

vallahi dicek bişey bulamıyorum. 2-0 dan 2-2, 3-2 den 3-3........ tam 3 defa öne geçtik ya... nasıl berabere bitebildi bu maç. TORAMAN bence artık oynamamalı. Çok uyumsuz.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

biz emeğimizle atıyoruz onlar bi boş kaleye bi kendi kalemize olmaski!!türkiyenin hücum iiiii ama defans oturmamış

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

onlar değil de spiker arkadaş forma giymeyen vincent kompanyye golcü dedi ağlıyodum ya.

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

biz bu oyuncularla daha yıllarca defansa çözüm bulamayız.tormanla servetle olmaz bu iş.ama ne yazık ki alternatifi yok.

Tolga var defansta stoper olarak.

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by cureshot
    onlar değil de spiker arkadaş forma giymeyen vincent kompanyye golcü dedi ağlıyodum ya.
    evet benimde dikkatimi cekti walla biz olsak onlardan daha iyi sunariz maclari

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

defansta fatih terimin ilk düşüncesi gökhan zan ve tolgadan oluşuyor ama gökhan zanın sık sakatlığı işleri biraz bozdu sanırım ayrıca volkan yamanı çok beğendim ilk maçı olmasına karşı iyiydi...defansı sağlama bağlarsak bizi kimse yenemez

Quote Originally Posted by 11
    biz bu oyuncularla daha yıllarca defansa çözüm bulamayız.tormanla servetle olmaz bu iş.ama ne yazık ki alternatifi yok.
    bir uzun bir kısa ile oynamayı tercih etti fatih hoca. Ama malesef elimizdeki kaliteli adamlar sayılı lduğundan sıkıntı yaşadık...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by enesao
    evet benimde dikkatimi cekti walla biz olsak onlardan daha iyi sunariz maclari
    evet kesinlikle

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
    defansta fatih terimin ilk düşüncesi gökhan zan ve tolgadan oluşuyor ama gökhan zanın sık sakatlığı işleri biraz bozdu sanırım ayrıca volkan yamanı çok beğendim ilk maçı olmasına karşı iyiydi...defansı sağlama bağlarsak bizi kimse yenemez
    orhan ak sakatlanmasaydi toraman veya servetin yerine onu koyardii.. bana göre orhan ak cok basarili bir defans oyuncusu..

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

Quote Originally Posted by enesao
    orhan ak sakatlanmasaydi toraman veya servetin yerine onu koyardii.. bana göre orhan ak cok basarili bir defans oyuncusu..
    tabikide orha ak cook basarili defans ayrica sol ayak.bu ibrahim toramandanda cacik olmaz,hep hata yapiyor,servet zaten allah boy vermis gerisini koyvermis.defansa orhan ak ile tolga seyhan iyi gider

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by crazy_aslan
    servet zaten allah boy vermis gerisini koyvermis.defansa orhan ak ile tolga seyhan iyi gider
    aynen katiliyorum orhan ak ve tolga seyhan ikilisi göbeklerde cook iyi isler yaparlar.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

ibrahim toraman asin cabuk ve tackilingi iy olan bir oyuncu ama cok hata yapiyor. bence gokhan zan ya tolga ya orhan aki koylmali defansa

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri