maçın iptal olması değil hükmen kazanmamız gerekiyor.
nasıl d.bakır'da bursaspor'un can güvenliği gerekçesiyle 3 puan verildi bu seferde bizim can güvenliğimiz yok.
maçın iptal olması değil hükmen kazanmamız gerekiyor.
nasıl d.bakır'da bursaspor'un can güvenliği gerekçesiyle 3 puan verildi bu seferde bizim can güvenliğimiz yok.
Bursa'da olaylara neden olan ilk fitilin 34 plakali 2 arabanin yakilmasi ile basladigi belirtiliyor.
Ne yazık ki görüntüler malum örgütün polis ile karşılaşmasını hatırlatıyor. Polisin üstüne eline ne gelirse fırlatanların yüzünde kin var.
Maç iptaL oLursa Bursa Hükmen mağLup sayıLmaLı. SayıLmazsada geçen yıL sayıLanLarın hesabı veriLmeLi.
Maç oynanacak gibi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ben Beşiktaş Kulübü Başkanı olsam takımı maça çıkarmam. Bu kadar basit ve net.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ama biz daha stada ulaşamadık.Bu durumdaki prosedür nedir?
Yahu zaten Beşiktaş taraftarı da, Beşiktaş oyuncusuda gitmesin sahaya. BunLarı yapan adamLar sahaya girer, oLay çıkarır. GözLeri dönmüş adamLarın.
Bakalım yeni şiddet yasasına.Neler olacak.Nasıl uygulanacak.
Merakla bekliyorum bu saçmalıkların sonucu ne olacak, yapılanlar yapanların yanına kar olarak kalacak mı, yine..
Ne kinmiş, ne öfkeymiş yıllardır bitmedi...
Maç iptal edildi.
Maç iptaL..
Hadi bakaLım göreLim şimdi fedarasyonu. Beşiktaş Hükmen gaLip sayıLmazsa yazıkLar oLsun herkese.
Beşiktaş yönetimi, Vali ve Emniyet müdürü gelmez ise otele ve bizimle birlikte otelden çıkmazlarsa buradan hiçbiryere gitmiyoruz demişler.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu 2 takım harici başka doğru düzgün olay çıkmıyor,2-3 küçük olay dışında.Ama bu sırf bu maçlar yüzünden ülke çok kötü durumdaymış diye sporda şiddet geyiklerini çekeceğiz.
Ne paylaşılamıyorsa...
Beşiktaş maçı 3-0 alır ama cehennemden çıktıktan sonra birkaç ay kendilerine zor gelirler .
Bursaspor taraftarı kendi kendini döverek maçı iptaL ettirdi. OLaya bak.
Cehennem olayı yok paşa paşa otelde oturduk rahat olunuz![]()
Simão Sabrosa
We're still at the hotel, not knowing whether or not there will be game!
The police have closed all the streets, trying to control the confusion of the supporters of Bursa
Maçın iptal olması iyi oldu.Hem kupa öncesi sakatlık,ceza sıkıntısı olmayacak.Hem de akşam survivor'u seyredebileceğim.![]()
So what?
Saike
Yuh ya gerekli önlemler alındı diyorlardı gördük yine aynı yine aynı. BJK hükmen galip sayılmalı eğer maç oynanmazsa... Hatta bu şartlarda maçında oynanması oyuncuların ve diğer herkesin hayati tehlike yaşaması demektir.
Bu Bursa neyi kanıtlamaya çalışıyor anlamadım.Bizim maçtada aynı olaylar çıkmıştı.Böyle taraftar olaylarından sonra ne ceza gelecek bakalım.
Haftaya Bursa İstanbula geliyor al başına belayı.
Vego istersen geL bende kaL bu akşam. OteL e 5 dakika evim.
AnLamadığım oLay ortada Beşiktaş taraftarı yok, Beşiktaş takımı yok, adamLar kendiLeri iLe çatışarak oLay çıkardıLar yahu.
MedyaBJK
Beşiktaş taraftarı Orhangazi'de takımı bekliyor. İstanbul'a takımla beraber dönülecek.