Ne olursa olsun isterse dünya yıldızlarıyla çıksın Buca TS'yi yenemez zaten. Bu maç Trabzon'un... Biz kendimize bakalım bence. Yendiğimiz sürece isterlerse 2011 doğumlu küvezdeki bebeklerle çıksınlar sorun yok.![]()
Ne olursa olsun isterse dünya yıldızlarıyla çıksın Buca TS'yi yenemez zaten. Bu maç Trabzon'un... Biz kendimize bakalım bence. Yendiğimiz sürece isterlerse 2011 doğumlu küvezdeki bebeklerle çıksınlar sorun yok.![]()
Buca'nın Puan Kaybetmesi Halinde Küme Düşeceği ve Gençlerin Kendilerini Tanıtması İçin Çok Önemli Bir Maç Haydi Buca 1 Puan Al![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Yine Burak yine gol Trabzonspor 1-0 öne geçti...
Buca'da Bize Elveda Diyecek .
Dakika 87 1-1
2 gol oldu arka arkaya. 2-1 Trabzon önde.
Trabzonspor dalgamı geçiyor.![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Her iki takımda kazanmayı bildi. Puan eşitliği ve F.Bahçe'nin avantajı sürüyor.
Trabzonspor golü yedikten hemen sonra yanır veremese işi zor olacaktı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kazandık artık haftaya sahamızda Belediye spor maçına konsantre olma vakti.
Gol yemeyiz diye düşünüyordum ama yedik yüreğimde ağzıma geldi![]()
Buca Attığı Ardından Yediğiyle Küme Düştü . Santradan Öyle Bir Gol Yemek .. Gerçekten Süper Lig 'i Haketmiyorlar ..
bir izmirli olarak Bucayı yakıştıramıyordum zaten super lige.
Buca golü attıktan sonra santradan direk kaleye gelen trabzonspor'u 11 kişinin izlemesi takdire şayandı sanki birileri çıkıp şaka la şaka diyecekti.
Tebrikler Trabzonspor
...
Tebrik ediyorum Trabzon'u. Ama öyle ama böyle kazanıyorlar. Sonuçta bırakmıyorlar yarışı. İnsan bir yandan keşke puan kaybetselerde rahatlasak artık diyor ama bir yandan da heyecanın sürmesi için puan farkının son ana kadar gitmesini istiyor. Trabzon ile Fenerbahçe taraftarının ortak noktaları var en azından. İki takım taraftarlarıda kalan maçlarda aynı şey için heyecan duyacaklar. Aynı duyguyu yaşayacaklar ama farklı takımlar için.![]()
Valla maç 1-1 diye Fenerli arkadaşım aradı o arada Trabzon gol attı. Benim arkadaş hala 1-1 diye seviniyordu . Bozmadım
![]()
2 haftadır bilerek arkadaşların halı saha maçına gidiyorum. 8.30'da maç başlıyor haliyle 8 gibi hazırlanmaya başlıyoruz. 9.30'da maçımız bitiyor giyinmek falan derken lig maçları bitmiş oluyor. önümüzdeki 2 haftada bunu yapacağım. böyle stres mi olur arkadaş. ya biz ya fener biri kaybetsin artık yüreğim dayanmıyor.![]()
So what?
Saike
. Ankaragücü maçını izlerken spikerde dedş maç 2-2 diye
. Daha sonra sayılmadı diyince babamla kendimize zor geldik
![]()
o fotoğraf sonradan gösterildi. yani guizanin yaptığı anla gösterilen an farklıydı ve takdir edersiniz ki 2 gol arka arkaya geldi
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
buca santradan gol yedi, pek haketmiyorlar süper ligi, doğru bir yaklaşım. ama bir açıdan, 10 dakikada 4 gol yiyen bir takım için çok garip değil aslında.
Şimdi gördüm Umut'un golünü de o bucalı kendini niye yere atıyor çözemedim , yerde giden topa kafayla müdahale etmeye çalışıyor resmen =) çok komik bir durum olmuş , geçen hafta bazı arkadaşlarımı kızdırmak için bir video paylaşmıştım facebookta bir reklamdan alıntı millet kendini sağa sola atıyor adam rahat bir şekilde golü atıyor bir hafta sonra böyle bir şeyin olması komik oldu =)
Fifa da atıyorduk amatör ayarlayınca santradan golü![]()
Last edited by GeNç KaRTaL : 09.Mayıs.2011 at 16:11 Reason: amatçr--->amatör
Bir Dost
Hellbells
Trabzonspor paçayı zor kurtardı.Bu Bucaspor'da da skoru koruyamama hastalığı var sanırım
![]()