Dia dışında eksik yok. Lider rahat kazanır.
Dia dışında eksik yok. Lider rahat kazanır.
Selçuk iyi durumda olmasına iyi durumdadır. değilse Topuz'u bile alabilir ortaya. Ama hocada bir Cristian takıntısı var, korkarım o takıntı başını yiyecek. Onda bu kadar ısrar etmemesi lazım. gerçi İBB maçında sezonun en istekli Cristian'ı vardı ama Niang bambaşka bir oyuncu. Ona yer açmamak çok yanlış olur. Ama sol açık oynatacağına hiç oynatma. Onun yeri gol bölgesi.
gökhan....lugano......yobo......santos
topuz.......emre........kristiyan
...stoch..........kralex......niang
güzel bi onbir olurdu bence niangla sotcun yeri de değişebilir
7 yabancı var.![]()
Stoch reşit sayılmıyormuşSütten
![]()
geçen hafta çok gol kaçırdık. karabük deplasmanında girdiğimiz pozisyonları gole çevirmemiz şart ayrıca emenike'ye messi muamelesi yapıp o derece ciddi savunmalıyız. yine semih ilk 11 başlayacaksa yandık.
Fenerbahçe puan kaybedecektir.
NtvSpor'un son dakika haberi: Sakatlığı devam eden Emenike forma giyemeyecek.
Emenike'nin olmaması çok çok iyi oldu bizim açımızdan..
31 yaşında adam böyle sakatlıkların olması çok normal emenike için![]()
Emenikenin olmaması ne kadar iyi haber olsada karabük çekinilecek bir takım . Deumi güzel bir maç çıkartırta kendi kalesine bir gol yollar umarım![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Emenike yoksa Karabük şansı %0,001 bile değil.
Rahat ol FB'liler![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Emenike oynasa tam tersi Fenerbahçe için avantaj olacaktı...İyi oldu oynamayacak olması şimdi Karabük daha şanslı olan taraf...
Niang var dedi Samanyolu.
İlk 11'ler;
K.KARABÜKSPOR
Tomic
Kerim
Deumi
Muhammed
Seric
Raguet
Hakan
Yasin
Cernat
İlhan
Angelov
FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Yobo
Lugano
Andre Santos
Mehmet
Emre
Selçuk
Stoch
Alex
Niang
kadro güzel.
Bu 11 ' ler Resmi 11 ' ler İse Çok Güzel . Niang Var Cristian Yok Harika
Resmi 11'ler. Niang'ın oynaması iyi olmuş. Umarım hazırdır.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Maçın yıldızı yine Stoch olur diye düşünüyorum. Topuz'dan da gol bekliyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerbahçe ısınmaya Anneler Günü ile ilgili bir pankartla çıktı ve futbolcular tribünlerdeki kadın seyircilere çiçek verdi. Güzel görüntülerdi.
İlk 11 çıkacak en iyi 11 olmuş . Emenike'de oynamazken rahat kazanırız diye düşünüyorum . Yedekleri de yazarsanız iyi olur bilen arkadaşlar .
Karabükspor: Bülent Ataman, Birol Hikmet, Hakan Özmert, Bülent Bal, Murat Selvi, Muhammet Utku, Bülent Kocabey
Fenerbahçe: Mert Günok, Bekir İrtegün, Daniel Güiza, Cristian Baroni, Semih Şentürk, Uğur Boral, Caner Erkin
Başın Başlamasına 10 Dakika Gibi Bir Süre Kaldı . Allah Oyuncularımıza Yardımcı Olsun . Kazanırız İnşAllah![]()
Aykut hoca benim kafamdaki 11 ile çıkmış.![]()
Geçen hafta Trabzonspor karşılaşmasındaki penaltı posizyonu gibi bir posizyon oldu Karabük adına ancak hakem devam kararı verdi. Ne kadar bir müdahale vardı göremedim ancak hakem haklı gibiydi devam ettirmekle.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"