Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

20 71.43%
  • Ankaragücü kazanır

4 14.29%
  • Berabere biter

4 14.29%
Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 244 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Ankaragücü [33. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gene antipatik olmuşuz hayırlı olsun.Gerekli üyelerden buraya gelip satırlarca açıklama yazmasını bekleyebilirim artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Bu hırs,mücadeleyle evimizde bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Olabilecek aksilikte ancak bu seneki Bursaspor geçen seneki Trabzonspor maçı gibi olur.Top bizi sevmezse ancak puan kaybederiz diye düşünüyorum.Kalan 2 maçımızda final havasında,2 sinide alıp şampiyon oluruz inşallah.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    "Biz tek siz hepiniz " söylemi için her hafta 1 takımın Trabzonspor'a yatması gerekiyor : ).Sizin yapamadığınız ayrım taraftar ile takım ayrımı.Taraftar Trabzonspor şampiyon olsun istediği için takımlar yatmıyor TS'ye .

Biz tek siz hepiniz söylemiyle gurur duymanızı anlayamamıyorum(3.deneyişimde anca yazabildim ) .Her takım durduk yerde sizden nefret etse anlayacağım , fakat aşırı derecede antipatik davranıp herkesi kendinden nefret ettirdikten sonra biz tek siz hepiniz demek bana saçma geliyor .
    Her takım Trabzonspor'a yatmalı kadar sığ değil 'biz tek siz hepiniz'in anlamı benim için. Konu uzasın istemiyorum. Yazacağım şeylerle alakalı bir başlık değil. Bireysel tartışma da üslubum değil.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Tek umudumuz Fatih Tekke

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Her takım Trabzonspor'a yatmalı kadar sığ değil 'biz tek siz hepiniz'in anlamı benim için. Konu uzasın istemiyorum. Yazacağım şeylerle alakalı bir başlık değil. Bireysel tartışma da üslubum değil.
    TS'ye yatması sadece bir örnekti , varsayımımı desteklemem için . Biz tek siz hepiniz tamamen sizden kaynaklı , onu açıklayabildiysem ne mutlu : ).
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Zor olacak,fakat başaracak güce sahibiz.Pazar günü bütün Türkiyenin gözü kulağı bu maçta olacak.Rakibimiz her zaman ki gibi erkenden farka giderek bizi baski altına almak isteyecek.Fakat herseyin üstesinden gelip,kalan 2 maçı da alıp Türkiyenin 4'te 3'ünü üzeceğiz.Baska çaresi yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Hkem atamaları yapılırken sarhoş falan mı oluyor bu MHK anlamadım.2 hafta Fenerbahçe'lilerin dünya laf ettiği Cüneyt Çakır Fener maçına verilmiş komedi ya.

Allah nasip ederse bugün Saray tesisilerine takıma moral için gideceğiz . Oradanda İstanbul'a. ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sadece yenmeyelim farkta atalım da Genel Averajda da farkla önde olalım
    Sonra "ikili averajda neymiş" bıdı bıdı edilmesin
    Bu sezon her açıdan sağlama almak gerek
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Erken gelen bir Ankaragücü golünün Fenerbahçe'yi dağıtmasına sebep olacak, aksi takdirde Fenerbahçe'nin muhtemelen kazanacağı maçtır.

Sestak oynarsa daha da bir zevkli olur.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe kazanacaktır, Kadıköy'de son maç taraftar desteği ile rahat kazanmalarını bekliyorum. İlk yarıda gelen bir gol, maçın çok farklı bitmesini de sağlayabilir diye düşünüyorum. Sonuçta A.gücü'nün herhangi bir hedefi yok, Fenerbahçe'nin bulacağı erken bir gol, A.gücü takımının direncini dibe vurdurur.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bu sezon, 4 büyüklerden en çok puan alan takım Ankaragücü olmuş.
    Açıkcası hem Karabük'ten, hem de son haftaki Sivasspor'dan daha tehlikeli bir takım Ankaragücü. Bir de işin üstüne diğer faktörler (gerginlikler, şeref, haysiyet) eklenince maçın zorluğu giderek artıyor.

Fenerbahçe'nin bu maçta puan kaybetmeyeceğini düşünüyorum, ayrıca olası bir Trabzonspor - IBB beraberliği %99 Fenerbahçe'yi şampiyon yapar.

Fakat diğer taraftan iş yine son haftalara kalırsa, bir Fenerbahçeli olarak umudum az. Bu tarz işler artık psikolojik olmaya başladı.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bugün Şampiyon Olucağımıza Dair Bir His Var İçimde . Dakika 80'lere Doğru Biz 2-0 Galipken İBB Kontradan Bir Gol Atıcak Bugün İçime Tam Bu His Oturdu
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Bugün Şampiyon Olucağımıza Dair Bir His Var İçimde . Dakika 80'lere Doğru Biz 2-0 Galipken İBB Kontradan Bir Gol Atıcak Bugün İçime Tam Bu His Oturdu
    Boşuna ümitlenme kardeşim. Trabzon ilk santradan öne geçer veya Burak ortasahadan falan bir gol atar

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Boşuna ümitlenme kardeşim. Trabzon ilk santradan öne geçer veya Burak ortasahadan falan bir gol atar
    Atsınlar Belediye Bir Fazlasını Atar Neyse Biz Yenelimde İsterse Belediye Kaleden Kaleye Gol Yesin

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Fenerbahçe 11'i: Volkan, Gökhan, Yobo, Lugano, Andre Santos, Selçuk, Mehmet Topuz, Stoch, Emre, Alex, Niang

Ankaragücü 11'i: Senecky, Uğur, Rajnoch, Aydın, Özgür, Adem, Kaan, Sestak, Fatih Tekke, Murat Duruer, Vittek

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

FENERBAHÇE-ANKARAGÜCÜ
    SAAT: 20.00
    STAT: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

YAYIN: Lig TV
    HAKEM: Cüneyt Çakır

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Yobo, Andre Santos, Mehmet Topuz, Emre, Selçuk, Stoch, Alex, Niang
    TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

ANKARAGÜCÜ: Senecky, Uğur Uçar, Aydın, Rajnoch, Özgür, Adem, Kağan, Turgut, Gabriç, Sestak, Fatih Tekke
    TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ankaragücü son derece ofansif bir kadroyla çıkıyor sahaya. Zevkli bir maç olacağı kesin.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Niang'dan gol bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İçimden bir ses çok zorlanacağımızı söylüyor.Umarım yanılıyordur o ses.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugün bir sürpriz çıkacak içime doğdu ama Fener lehine mi Trabzon lehine mi hiç bilmiyorum

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bugün şampiyonluk turuna çıkacağız.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Bugün şampiyonluk turuna çıkacağız.
    İnşAllah abi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hidayet Türkoğlu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adam denge bilekliklerinden bir kırmızı bir beyaz almış, renk uyumu yapmış belli ki ama o cüsseyi tek bileklik dengede tutmuyor demek

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Biraz önce Bayan Voleybol Takımımız taraftarın önünde şampiyonluk turu attı.

Hidayet Türkoğlu ile Ömer Onan'da trübünde ve maçı birlikte izleyecek. (Yukarıda resim var zaten.)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

çubuklu formalı arkadaş napıyo çok mera ettim

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Gizli koruma taraftar kılığında

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Belkide Şampiyonluk Maçının Başlamasına Son 12 Dakika . Haydi Çocuklar Biz Kazanalım Sonrasını Onlar Düşünsün ..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şuan stadda Samanyolu söyleniyor. Muhteşem bir atmosfer var Orda olmak için neler vermezdim

Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri