Gene antipatik olmuşuz hayırlı olsun.Gerekli üyelerden buraya gelip satırlarca açıklama yazmasını bekleyebilirim artık.
Gene antipatik olmuşuz hayırlı olsun.Gerekli üyelerden buraya gelip satırlarca açıklama yazmasını bekleyebilirim artık.
Bu hırs,mücadeleyle evimizde bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Olabilecek aksilikte ancak bu seneki Bursaspor geçen seneki Trabzonspor maçı gibi olur.Top bizi sevmezse ancak puan kaybederiz diye düşünüyorum.Kalan 2 maçımızda final havasında,2 sinide alıp şampiyon oluruz inşallah.
Tek umudumuz Fatih Tekke![]()
Zor olacak,fakat başaracak güce sahibiz.Pazar günü bütün Türkiyenin gözü kulağı bu maçta olacak.Rakibimiz her zaman ki gibi erkenden farka giderek bizi baski altına almak isteyecek.Fakat herseyin üstesinden gelip,kalan 2 maçı da alıp Türkiyenin 4'te 3'ünü üzeceğiz.Baska çaresi yok.
Hkem atamaları yapılırken sarhoş falan mı oluyor bu MHK anlamadım.2 hafta Fenerbahçe'lilerin dünya laf ettiği Cüneyt Çakır Fener maçına verilmiş komedi ya.
Allah nasip ederse bugün Saray tesisilerine takıma moral için gideceğiz . Oradanda İstanbul'a. ...
Sadece yenmeyelim farkta atalım da Genel Averajda da farkla önde olalım
Sonra "ikili averajda neymiş" bıdı bıdı edilmesin
Bu sezon her açıdan sağlama almak gerek![]()
...
Erken gelen bir Ankaragücü golünün Fenerbahçe'yi dağıtmasına sebep olacak, aksi takdirde Fenerbahçe'nin muhtemelen kazanacağı maçtır.
Sestak oynarsa daha da bir zevkli olur.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Fenerbahçe kazanacaktır, Kadıköy'de son maç taraftar desteği ile rahat kazanmalarını bekliyorum. İlk yarıda gelen bir gol, maçın çok farklı bitmesini de sağlayabilir diye düşünüyorum. Sonuçta A.gücü'nün herhangi bir hedefi yok, Fenerbahçe'nin bulacağı erken bir gol, A.gücü takımının direncini dibe vurdurur.
Bu sezon, 4 büyüklerden en çok puan alan takım Ankaragücü olmuş.
Açıkcası hem Karabük'ten, hem de son haftaki Sivasspor'dan daha tehlikeli bir takım Ankaragücü. Bir de işin üstüne diğer faktörler (gerginlikler, şeref, haysiyet) eklenince maçın zorluğu giderek artıyor.
Fenerbahçe'nin bu maçta puan kaybetmeyeceğini düşünüyorum, ayrıca olası bir Trabzonspor - IBB beraberliği %99 Fenerbahçe'yi şampiyon yapar.
Fakat diğer taraftan iş yine son haftalara kalırsa, bir Fenerbahçeli olarak umudum az. Bu tarz işler artık psikolojik olmaya başladı.
Bugün Şampiyon Olucağımıza Dair Bir His Var İçimde . Dakika 80'lere Doğru Biz 2-0 Galipken İBB Kontradan Bir Gol Atıcak Bugün İçime Tam Bu His Oturdu![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Fenerbahçe 11'i: Volkan, Gökhan, Yobo, Lugano, Andre Santos, Selçuk, Mehmet Topuz, Stoch, Emre, Alex, Niang
Ankaragücü 11'i: Senecky, Uğur, Rajnoch, Aydın, Özgür, Adem, Kaan, Sestak, Fatih Tekke, Murat Duruer, Vittek
FENERBAHÇE-ANKARAGÜCÜ
SAAT: 20.00
STAT: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Cüneyt Çakır
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Yobo, Andre Santos, Mehmet Topuz, Emre, Selçuk, Stoch, Alex, Niang
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman
ANKARAGÜCÜ: Senecky, Uğur Uçar, Aydın, Rajnoch, Özgür, Adem, Kağan, Turgut, Gabriç, Sestak, Fatih Tekke
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal
Ankaragücü son derece ofansif bir kadroyla çıkıyor sahaya. Zevkli bir maç olacağı kesin.
Niang'dan gol bekliyorum.![]()
İçimden bir ses çok zorlanacağımızı söylüyor.Umarım yanılıyordur o ses.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Bugün bir sürpriz çıkacak içime doğdu ama Fener lehine mi Trabzon lehine mi hiç bilmiyorum![]()
Bugün şampiyonluk turuna çıkacağız.![]()
Adam denge bilekliklerinden bir kırmızı bir beyaz almış, renk uyumu yapmış belli ki ama o cüsseyi tek bileklik dengede tutmuyor demek![]()
Biraz önce Bayan Voleybol Takımımız taraftarın önünde şampiyonluk turu attı.
Hidayet Türkoğlu ile Ömer Onan'da trübünde ve maçı birlikte izleyecek. (Yukarıda resim var zaten.)![]()
Gizli koruma taraftar kılığında![]()
Belkide Şampiyonluk Maçının Başlamasına Son 12 Dakika . Haydi Çocuklar Biz Kazanalım Sonrasını Onlar Düşünsün ..
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Şuan stadda Samanyolu söyleniyor. Muhteşem bir atmosfer varOrda olmak için neler vermezdim
![]()