Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 41 arası toplam 41 sonuç

Konu: Türkiye Liginin İnanılmaz Derecedeki Kötü Yapay Zekası

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Birde yıldız oyuncular sistem tarafından pek transfer olmuyorlar. Agüero falan başladığı takımda bitiriyorlar. FM bahsettiğiniz açıları göz önüne alırsak 4-5 yıl önce çok daha iyidi.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Birde yıldız oyuncular sistem tarafından pek transfer olmuyorlar. Agüero falan başladığı takımda bitiriyorlar. FM bahsettiğiniz açıları göz önüne alırsak 4-5 yıl önce çok daha iyidi.
    aguero yu ben fm 2010 da alıyorum ama 60 milyon verirsem.c.ronaldo yada messi dersen başka tabii.

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    aguero yu ben fm 2010 da alıyorum ama 60 milyon verirsem.c.ronaldo yada messi dersen başka tabii.
    yanlış anladın sanırım demek istedigi sen diyelim Gs yönetiosun yapay zake r.madride aguero'yu filan almıo

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

eklediğiniz liglerle eklenen oyuncular ve veritabanı boyutu oyun yapay zekasına etki ediyor.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ama oyunun yapay zekasına ne kadar etki etse de bu Türk araştırma ekibi ile alakalı bir problem değil. Bu genel bir problem ve tüm oyuna ait.

11.2'de de bu problem vardı. 11.3'te de var. Sadece sugar daddy'ler transfer yapıyor ve onlar da gereksiz derecede çok yapıyor. Örnek: Man City. Diğer takımlar çok saçma transferler yapabiliyor.

İngilizce biliyorsanız SI forumlarında bu konuyu araştırıp takibini yapabilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Benim oyunda Fulham 75 milyon euro harcadı 2013 yazında. 11 milyonluk satış yaptı.
    Barça 67 ye Chellini, 43 e Neymar'ı aldı. Başka da uçuk fiyatlara satış görmedim. Eskiden daha çok olurdu.

beşiktaş bu yıl şampiyonlar ligi gruplarında 6 da 5 galibiyet aldı , kadrosunda iyi isimler varmış bakmamıştım.

bu defans oyuncuları , markaj , top kapma , kafa , zıplama , hız - hızlanma 15 üstü. kıskandım

beşiktaşın ; kalede onur kıvrak , sağ defans geleceği çok parlak bir oyuncu , diğer sağ oyuncu avrupa kalitesinde . solda yine avrupa kalitesinde 2 oyuncu var. orta sahada mehmet ekici , forvette deniz naki yedeklerde oynuyor bu 2 isim , as oyuncuları düşünün artık .orta saha da 2 oyuncu var , düzenli oynasın mesut özil kalitesinde olur. sağ orta oyuncusu ise Türk olarak en yetenekli oyuncu

trabzonda mevlüt var , yine markaj gibi defans özellikleri 17 (fiziksel ort. 15) olan iyi oyuncu var. nispeten iyi kadro.

galatasaray ise komedi. üst düzey oyuncular ile 2. lig oyuncuları karışımı bir kadro. bi oyuncuya bakıyorsun çok iyi. yanındaki oyuncu ise 2. ligde oynatmazsın
    ..

umuarım seneyede böle olmaz gerçekten çok gereksiz transferler yapıyorlar. galatasaray 4-5 sezondur 6. lığı gecemedi bende hep 2. lig topcusu

arkadaşlar ilk yıl transferler nasıl kapatılıyor?

ve transferleri kapatınca bütün takımlar bir sezon boyunca transfer yapamıyor mu?

Galatasayarı yönetiyorum 5.sezona başlıcam..fenerbahçe neymarı filan aldı.beşiktaşta luan diye iyi topçu var.bunlar sadece 1 örnek.

sanırıym bu yapay zeka sorunu galatasarayda var yalnızca.en azından bnm oyunumda.

bnde de gs aynı oluyor sezonun yarısnı 9. 10. sırada götürüyor son haftalarda 4. 5. falan oluyor şampiyonluk hayal onlar için ilginç olan hagi kovmuyorlar asla en son bn kovdurdum yine boş bir hoca getirdiler ve boş boş gittiler onun için şimdi kendi db mi yaptım selçuk un ca pa sını falan arttırdım ve diğer birçok yeniliği ekledim oyuna yeni kariyer e başlıyacam Allah'ın izni ile birazdan...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri