ZTK MAÇLARI
GRUP
Uploaded with ImageShack.us
MAÇLAR
ZTK MAÇLARI
GRUP
MAÇLAR
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
İlk devreyi Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzon'un arkasından 4. sırada tamamladım. Bütçemiz rezil durumda olduğu için transfer yapamadım. Sabahtan kupa maçlarını koyacağım. İlk devre genel olarak iyi geçti. İskender' in 11. haftada 11. dakikada sakatlanmasıyla kalan maçlarda zorlandık. Bu sakatlığa Holosko, Fabinho ve Gökhan da eklenince ilk devrenin sonlarında zor anlar yaşadık. Nihayetinde ilk devreyi ilk 5' te tamamlayıp hedefe ulaştık.
ÜŞÜYORUZ REYİZ..!![]()
KUPADAN ELENDİK!
Bjk ile Ts' nin berabere kalması nedeniyle gruptan çıkamadık. Yazık oldu ama ligde yolumuza devam edeceğiz. Bu arada sözleşmesi biten Hasagic' le çok istememize rağmen anlaşamadık. Kendisi seneye Olympiakos' ta forma giyecek.
Kaleci arayışlarına başla abi eğer Enyeama hala uygun fiyatta ise onu kaçırma derim.
Kupadan elenmen daha hayırlı olabilir lige asılmak açısından.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sevgili kardeşim Muratcım, bundan sonra kariyerlerimi sadece sana ve burada cevap dönen bir kaç arkadaşa aktaracağım)) Boşuna yer kaplamayayım burada.
Güney Amerikalı genç bir kaleci aldım Bosman kuralından... Boyuna kazanıp para kaznıyoruz ama yönetim bu parayla yol ve kaldırım yaptırıyor sanıyorum))
18. HAFTA
Bu sene olmadı ama önümüzdeki sene Türkiye Kupasını alacağını düşünüyorum, Ligide güzel sırada bitirirsen tadından yenmez![]()
19. HAFTA
20. HAFTA
21. HAFTA
21. HAFTA PUAN DURUMU
seneye iyi bi bütçe verirlerse şampiyonlar ligini zorlarsın diye düşünüyorum.
eto'o bitmiş.
Bu sene hedef ilk 5' ti ligde. Emin adımlarla ilerliyoruz. Bosman' dan üç tane Güney Amerikalı aldım bir de düzgün bütçe verirlerse 2 adam akıllı transferle seneye şampiyonluğa oynarım Euro Cup' ta da tur atlarım gibime geliyor.
İlk hedefim Holosko' yu takımda tutmak BJK yönetimi kolaylık sağladı ama Holosko pek oralı değil.
holoskonun geleceğini sanmıyorum kalır oynamasa bile beşiktaşta
eto'o bitmiş.
22. HAFTA
23. HAFTA (GS ZAFERİ)
İbrahim Akın' ı iyi motive ettik. Galatasaray' ı devirdi. Son dakikalarda net pozisyonlar gördük kalemizde ama Hasagic hepsini savuşturdu.
Last edited by EL-Hadji : 26.Mayıs.2011 at 15:08
Sezonun 2.yarısı daha iyi gidiyor ilk yarıya oranla.
Takım ve Menejer çok iyi uyum içerisinde
İlk 3'de bitireceğine eminim sezonu.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
çok iyi gidiyorsun abi nazar değmesin, ilk 3'ü zorlarsın![]()
Bende takipteyim sessiz izliyorum![]()
Bu performansla ilk 5'e girmeyi garantilemissin galatasarayıda yenince yerin kesinleşmiş avrupa kupalarına kapı açılmış
Beşiktaş puan kaybederse tamamdır ikili averajda öndesin zaten şampiyonlar ligi bile olabilir şu an![]()
Avrupa için transfer şart tabi
verir büyük ihtimalle ŞL ye kalırsan iyi bi bütçe.
eto'o bitmiş.
Bu performansa karşılık yönetim iyi bir transfer parası vermezse emeklerine çok yazık olur, yol yapamayı bırakıp transfer parası verseler iyi olur![]()
GELECEK SEZON İÇİN TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Bu sezon yaptığı müthiş çıkışla adından söz ettiren İstanbul Büyükşehir Belediyspor'da maddi kriz hala devam ediyor. Teknik Direktör El Hadji Bosman Kuralı'ndan faydalanarak 3 Güney Amerikalı oyuncu ile anlaştıklarını açıkladı.
24. HAFTA
25. HAFTA
Gidişat çok iyi bakalım kaçıncı olacağız...
iyi transferler + iyi sonuçlar= EL-Hadji
26. HAFTA
27. HAFTA
28. HAFTA
PUAN DURUMU