Yalanlama geldi hala vardır vardır ispat et gibi yazılar yazıyorsunuz.Fenerbahçeye karşı çok dolmuş bu diğer takımlar,atlıyorlar hoşlarına giden bir haber olunca![]()
Yalanlama geldi hala vardır vardır ispat et gibi yazılar yazıyorsunuz.Fenerbahçeye karşı çok dolmuş bu diğer takımlar,atlıyorlar hoşlarına giden bir haber olunca![]()
habere atlanmasını mı eleştiriyorsunuz, yoksa klüpten gelen, haberden bağımsız yalanlamaya rağmen devam edilen söylemleri mi?
bi karar vermeli.
medyaya böyle bir haber düşmüş, ne yapmasını bekliyorsunuz diğer takım taraftarlarının? misal bizim şampiyonluğumuza iftira atılma durumu var, yalanlanmasını mı beklemeliyiz. kaldı ki hala bilinçli bir haber olup olmadığı da belli değil. yalanlamayı yapmaktan kolay birşey yok.
Sayın Mehmet Ali Yalçındağ'ın ev sahipliğinde artık bir gelenek haline gelen sezon öncesi "Futbolun Zirvesindekiler" buluşmasının bugün yalnızca Milliyet ve Vatan Gazeteleri tarafından yanlış yansıtıldığını görmekteyiz.
Buraya dikkat nasıl bir bilinçli haber olabilir ? Milliyet ve Vatan'ın ortak yönünü bilseydiniz böyle konuşmazdınız.
Ayrıca yalanlamaya rağmen kimler devam etmiş söylemlere ? Arkadaş da zaten yalanlamadan sonra devam edenlere söylemiş onu.
böyle bir şey söylenmedi diye kulupten açıklama geliyor hala tartışıyorsunuz. biz çok alıştık bu şeylere: 'Emenike'yi Aziz Yıldırım oynatmadı. sivasın kalecisi satın alındı. günahların takımı Fenerbahce vs vs. ' Bir kere de biz böyle açıklama yapmış olalım yahu ne olcakbu sezon canı sıkılan fb şike yaptı diye atıp kaçıyor bunlar ispatlandı mı ki Aziz başkandan ispat bekleyelim.
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Aynen F.Bahçe her sene 10 kere böyle iftiralara maruz kalınca ispat edin o halde deyince kimse alınmıyordu. Sadece çamur atmakla meşgullerdi. İlk önce bize iftira atanlar ispatlasınlar bakalım...
Yahu A.Faruk, KaPaLı, bu işin üstüne niye gitmiyorsunuz arkadaşlar? Başkanın işi gücü var. Topuk Yaylası'nda Mehmet Ağar'ı misafir ediyor. (Mehmet Ağar... 2006...Denizli... Sahi n'oldu FB Tv'de Hasan Ali Atasoy'un iddiaları...)
Ayıptır arkadaşlar. Şu işin üstüne gidin. Siz de ne uyuşuksunuz valla, anlamadım gitti. Şu işin üstüne gitmiyor, mahkemelere başvurmuyor, bildiklerinizi ve duyduklarınızı paylaşmıyorsunuz? Olmuyor A.Faruk, olmuyor KaPaLı; ayıp ediyorsunuz başkana! Bak, önce şu 2006'yı halledelim, sonra Hacettepe'den hesap soracağız. Pardon, arada 2009 Efes ve cathine meselesi var. Ama yok, yok, Anadolu grubu bize sponsor oldu ve o konu kapandı; 2009'u boşverin. Önce 2006 sonra Hacettepe... Faruk, İsmail; azledeceğim sizi taraftarlıktan haa; hiç gitmiyorsunuz bu işin üstüne. Siz dururken koskoca başkan mı gidecek bunların üstüne? (Hacettepe'de bir sponsorluk verirse onu da örtün. Benden tüyo.)
O sene Denizlispor küme düşmüyordu.(Bizimle berabere kalmasaydı) Averajla ligde kalıyordu. O sene Denizlispor 41 gol atıp 50 gol yemişti yani -9 averajı vardı. (Fenerbahçe maçını çıkartırsak bu sayı 40 atıp 49 yemiş olur.). Malatyaspor ise ligde 34 gol atıp 50 gol yemişti onunda -16 averajı oluyordu. Denizlispor kendi evinde oynadığı Malatyaspor maçını 1-0 kazandı deplasmandaki maçta aynı şekilde Denizlispor'un 1-0 lık üstünlüğü ile bitti.
Canı sıkılan haber yaparsa böyle olur. Boşuna konuşmasın Ali İpek küme düşüyoruz diye. Adamlar çıktılar toplarını oynadılar aynı şekilde Fenerbahçe'de oynadı kazanamadı ve şampiyon olamadık oldu ve bitti üstünde 5 sene geçti. Daha bunun nesini tartışmaya açıyorlar yada dile getiriyor basınımız anlamış değilim. Daha başka şeylerle uğraşsın artık Türk basını derim ve yorum yapmam bu konuya daha![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Hem haberde, hem de Fenerbahçe'nin yalanlamasında hata var, bahsi geçen sezon 2006-2007 değil, 2005-2006 olmalı.
Abi sende haklısın ben varken bu işi aziz yıldırım yapacak değilya. Bu işlerin peşinden ben koşacağım yardım ederse artık İsmail abide bi el atar hayrına. Hacettepeye dilekçe yazcaktık oda yalan oldu benimde kişisel işlerim dolayısıyla yapamadım ( Arkadaşlara yayla gezdiriyodum Ayder Yaylasını ) İsmail abiyle bir telefon kontağı kurup hemen bu işin üstüne gidicez Allahın izniyle. Şaka maka böyle böyle bir çok dosya birikti şimdi işin yoksa uğraş dur. Ben ufaktan başlıyım bu işin üstüne gitmeye öyle Aziz başkana falan yaptırtmam ben varken falan yakışık almaz.
Dönen bir tartışma üzerine, sadece bilgi olsun diye söylüyorum: Bu konfeti yüzünden maçı rakibininkinden geç başlatma işini Beşiktaş taraftarı, hem de Şampiyonlar Ligi'nde ve hem de yabancı bir stadda yapmıştı zamanında. Sene 2003 veya 2004 olmalı; tarafsız sahada oynanan ve 0-2 biten Chelsea maçıydı.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Bu haberle ilgili olarak Milliyet ve Vatan gazetelerinin sahiplerini de gözönünde bulundurmanın bir faydası olur mu acaba? Onun dışında haber yalanlanmış zaten ama haberin doğru olduğunu varsayarsak elinde bilgi belge olup da paylaşmıyorsan dillendirmenin bir anlamı yok. Bilgi, belge yoksa ortalığı bulandırmanın hiç mi hiç anlamı yok.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
ona bakılırsa fb yenmesi gereken maçta kendisi rakibin üzerine gitmedi ve şamp.kaybetti.
o yüzden bu işlerle uğraşılırsa çok şey çıkar.uğraşmamak daha iyi.
Elinde en ufak bir bilgi olup, sırf fincancı katırlarını ürkütmemek, idare-i maslahat vesaire için, kısacası gerekçesi her ne olursa olsun, elinde en ufak bir bilgi ve belge olup bunu paylaşmayan, ortalığı yangın yerine çevirmeyen kişi Fenerbahçe tarihinin en büyük hainidir. Bunu herhangi bir kişiye yönelik yazmıyorum; genel bir ölçü koyuyorum. Bu konuyla ilgili bilgi ve belgesi olduğu halde paylaşmayan, peşine düşmeyen, mahkeme kapılarına dayanmayan kişi Fenerbahçe'ye ihanet halindedir.
Ya zaten ben şike olamaz demiyorum . Kimse bilemez bu durumu fakat ispatlarlarsa inanırım gerisi boş . Aynı şekilde Fenerbahçe'ye atılan laflardada belki olabilir ama ispatlasınlar ispatlamadıkları sürece gerisi boş . Uzatmaya pek gerek yok , yalanlamada olmuş diyorlar.