Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 66 sonuç

Konu: CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Şampiyonlar Ligi yarı finalini de finalini de 3-0 kazanan bir takım, bir havalimanının lafı olmaz. Yakalım
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Fenerbahçe.Büyük başarı.Bu sene Türkiye'de bayanlarda hem basket hemde voleybolda devrim gibi bir sezon yaşanıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Helal olsun sarı meleklere . Armanın gururu onlar . Dünya Şampiyonluğundan sonra Avrupa Şampiyonluğuda geldi . Yakılsın dış hatlar !
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Şampiyonlar Ligi yarı finalini de finalini de 3-0 kazanan bir takım, bir havalimanının lafı olmaz. Yakalım
    gelip, beni yaksınlar
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Sarı Melekler ,

Ali Koç muhabire hocayı bırakıp kendiyle röportaj yapmak isteyince , hocayı bırakıp benle röportaj yapamazsın dedi hocayı öne çıkardı , ardından hocaya tercümanlık yaptı , 0 ego , sonra da mehmet ali aydınlar'ı da unutmayarak teşekkür etti.

Helal Olsun bu adama , bu adama kötü söz söyleyenin akıl sağlığından şüphe ederim

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Tebrikler Sarı Melekler ,

Ali Koç muhabire hocayı bırakıp kendiyle röportaj yapmak isteyince , hocayı bırakıp benle röportaj yapamazsın dedi hocayı öne çıkardı , ardından hocaya tercümanlık yaptı , 0 ego , sonra da mehmet ali aydınlar'ı da unutmayarak teşekkür etti.

Helal Olsun bu adama , bu adama kötü söz söyleyenin akıl sağlığından şüphe ederim
    her harfine katılır, imzamı atarım.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Helal olsun Sarı Meleklere.

Eda röportajda kupayı alıp yarın Çağlayana gideceğiz dedi. Dün twitterdanda; "En büyük hayalim bu kupa ile Şükrü Saraçoğlu çimlerine ayak basmak" yazmış.

Helal olsun hepsine. Bu gurur hepimizin.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Tebrikler Fenerbahçe.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gözlerim doldu helal olsun.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Helal olsun Sarı Meleklere.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İkincilik, üçüncülük ve sıra şampiyonluğa gelmişti zaten. Helal olsun Sarı Melekler. Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmak zor ama Fenerbahçe artık Şampiyonlar Ligi şampiyonu değil, dünya voleybolunda 1 numara. Artık her sene dörtlü finale kalacağımızı düşünüyorum ve dünya voleybolunun saygıyla bahsedilen bir takımı olacağımıza eminim ki şu anda bile öyle, şimdi sıra kendi ekolümüzü oluşturmakta ve voleybolda Türkiye'yi daima zirvede tutmakta, bize bu gururu ve mutluluğu, üstelik de bu sezon yaşattığınız için çok çok teşekkürler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Saat 1 gibi İstanbul'da olacaklarmış. Naz sormuş; "Dış hatlar hazır mıııı?"

[YOUTUBE="iIvBqOXmOK8"]Kupa Töreni[/YOUTUBE]

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tebrikler Fenerbahçe Gerçekten çok büyük bir başarı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sponsorluktan kovulan şahsın kulakları çınlasın. Helal size sarı melekler.

---------

"Kupayı Başkanımız Aziz Yıldırım’a götüreceğiz"

Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımımız oyuncuları, Bakü’de kazandıkları Şampiyonlar Ligi Kupası’nı, Başkanımız Aziz Yıldırım’a götüreceklerini ifade etti.

Şampiyonluk maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan oyuncularımızdan Eda Erdem, "Biz 3 senedir bu kupayı çok istiyorduk. Bu maçta her sayıda disiplinli ve istekli oynadık. Çok mutluyum. Bu kupayı başta Başkanımıza armağan ediyoruz. Fenerbahçemizin tarihine altın harflerle ismimizi yazdırdık. Bu taraftar her şeyi hak ediyor" dedi.

Kupayı hak ettiklerini söyleyen Seda Tokatlıoğlu ise, "Biz bunu şampiyonluğu hak ettik. Çok çalıştık. Bütün takımı kutluyorum. Kulübün tarihinde ilk kez bu kupayı havaya kaldıracağız. Taraftar bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Kupayı Başkanımız Aziz Yıldırm’a götüreceğiz" şeklinde konuştu.

Aynı günde 2 mutluluğu yaşadığını ifade eden Duygu Bal ise, "Çok mutluyum. Bugün benim doğum günüm. Bugün 2 büyük sevinci bir arada yaşıyorum. Bütün camiamla gurur duyuyorum . Çok iyi mücadele ettik" diye konuştu.

Fenerbahce.org
    Last edited by TR.CaPTaiN : 26.Mart.2012 at 00:44
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ülke olarak böyle başarılara ihtiyacımız var. Fenerbahçe'nin voleyboldaki bu gidişi diğer takımlarında bu anlamda önünü açacak ve yol haritası çizecektir.

Bu başarının kalıcı olacağını düşünüyorum ancak futbol ve nispeten basketbol haricinde bu branşların seyirci potansiyelini artırmamız gerekiyor. Başarı geldiğinde değil her zaman desteklenmesi gereken branşlar olmalı ki futboldan, sponsorlardan gelen paralarla değil kendi bütçesiyle ayakta durabilen yapılar oluşturabilelim.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Sarı Melekler İstanbul'a indi.

Verdiğiniz sözleri tuttunuz,
    Şampiyon oldunuz.
    Şimdi sıra geldi bizlere,
    Dış hatları yakıyoruz...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tebrikler Fenerbahçe. Daha önce kapısından döndükleri bu kupayı tarihlerinde ilk kez kazanarak büyük bir iş başardılar.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Kafileyi karşılayan taraftarlara polis saldırmış. Polisin, buna tepki gösteren takım oyuncularına da saldırdığı iddiaları var. Hadi taraftar alışkın polisimizin tutumuna ama o kızların mutluluğunu baltalamaya hakları yok. Yazıklar olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Çok büyük bir başarı gerçekten kızları tebrik ediyorum.Ayrıca bizim kulüpte açıklama yayınlamış ;

Fenerbahçe Bayan Voleybol takımını tüm Türkiye’ye gurur veren başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Galatasaray Spor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Buda kupamız

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Voleyboldaki yükselişimiz ülke olarak devam etmekte sarı melekler şampiyonlar ligini almayıbaşardı şimdi sırada galatasarayın cev kupasını almasına geldi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bazı şeyleri anlamak zor, 3 temmuzdan bu yana Fenerbahçe taraftarına karşı emniyet güçlerinin uyguladığı aşırı güç kullanma arzusu dün gece yine zirvedeydi. Ülkemizde caddenin ortasında bölücü sloganlar atıp yürüyenlere bakmakla yetinenlerin "Şampiyon Fenerbahçe" diyenlere saldırması, onu geçtim Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmuş bir takımın otobüsüne coplarla saldırması akıl işi değil. Futbol takımı şampiyon olsa ne yapacaklar merak ediyorum, olağanüstü hal ilan edilir herhalde.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bazı şeyleri anlamak zor, 3 temmuzdan bu yana Fenerbahçe taraftarına karşı emniyet güçlerinin uyguladığı aşırı güç kullanma arzusu dün gece yine zirvedeydi. Ülkemizde caddenin ortasında bölücü sloganlar atıp yürüyenlere bakmakla yetinenlerin "Şampiyon Fenerbahçe" diyenlere saldırması, onu geçtim Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmuş bir takımın otobüsüne coplarla saldırması akıl işi değil. Futbol takımı şampiyon olsa ne yapacaklar merak ediyorum, olağanüstü hal ilan edilir herhalde.
    Bana artık normal geliyor bunlar. Gerekirse mermi kullanın lafından sonra hele bunlar çok basit bile kalıyor

Bu ülkede hiçbir başarı cezasız kalmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Naz Aydemir ‏ @nzydmr11

En sonunda da bizim otobuse saldirdilar biz tepki gosterdik diye... Yazik !!!

DuyguBAL ‏ @duygubal

Hayatimda boyle olay gormedim!!!!Polis uniformasini giyip once bizi korumaya sonrada otobusumuze kadar saldirmaya kaltilar!!!Yaziklar olsun!

Allah bizi polis teröründen korusun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu ülkede hiçbir başarı cezasız kalmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

tebrikler fenerbahce cok iyi bir basari.

umarim yarin 2.ci turk takimimiz"da CEV kupasini alir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu hangisi futbolun UEFA'sı gibi bişey mi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

CEV uefa buda galiba sampiyonlar ligini fenerbahce aldigina gore uefa buda galiba

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri