20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Samsun coşmuş ligdeTebrikler Turgut abi
![]()
Hocam Di Maria'nın profilini eklemeden bitirdin ya ligi. Küstüm sana![]()
Tebrikler abi. Şampiyonluk çok iyi olmuş
Ben kişiselde 4-5 sezonda bırakıyorum sıkıntıdan siz ortakta böylesiniz. Helal olsun valla![]()
28-29-30. Hafta maçlarımız
Beşiktaş maçında 10 kişi galibiyete koşarken son dakika golüne engel olamadık. Bu moral bozukluğu ile Fenerbahçe karşısında da bir anda dağıldık.
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Türkiye Kupasında Yarı Finalde Rakip Gençerbirliği
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Diğer karşılaşma; Trabzonspor - Fenerbahçe
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Samsunpor süper bitirmiş sezonu.
Giresunspor'un da muhtemel rakipleri çok zor...
EyvAllah Furkan sağolasınTeşekkürler..
Eralp oyunun heyecanı unuttum vallaAma şimdi rahatız son 4 hafta eklerim
Sağolasın EmirDaha devam ederiz gibime geliyor zevkli oluyor
Teşekkürler , Artık Gs - Bjk - Ts - Fb çok zor takımlar gibi değiller![]()
Samsunspor Transfer Borsası ..
Bu sezonu ligin bitimine 4 hafta kala Şampiyon olarak tamamlayacağımız netleşince bizde hemen önümüzdeki sezonun transfer harekatına başladık.Ve önceliğimizi yerli oyunculara vererek seneye yedeklerle bile birlikte ligi zorlayacak bir takım oluşturmak istiyoruz.
Bu isimler ise şu şekilde ;
* Musa Çağıran - Mert Günok - Okay Yokuşlu - Gökhan Töre - Batuhan Karadeniz - Mahmut Boz - Cenk Güvenç - İbrahim Selen ve birkaç da Regen ..
* Bu transferlerdeki amacımız yönetime hedef verirken bütçeyi sıfırlayarak girmek ve kadroya kaliteli gençleri takviye etmek.Hem belki bazılarını Giresunspor'a kiralarız onlarda artık başarılı olabilirler
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Kemal ne yolunu seçti cevabını burda vermiyorum Baga
Verelim taibyki neden olmasınEeee ne yapalım Şampiyonluklar bizim olup rakibin tek avuntusu kupa olunca derbilerdede bariz üstünlüğe sahip olunca geriye tek çare gaz vermek kalıyor
![]()
Sinan'ı pek oynatmıyorum ama Gökhan çok iyi nazar değmesin (:
Ne başarısından bahsediyorsunuz siz ya?2 şampiyon oldunuz tamam oldunuz kıral getirmeyin beni oraya![]()
Hedef basit abi yine şampiyonluk bekliyoruz(:
Bu arada oy veren Baga ve Mustafa sizlere saygılarımı sunuyorum
Başarıdan kasıt olarak neyi hedef aldınız anlamak güç tabi![]()
adam atmış işte ne konuşuyorsun .Birde hava atıyorsun benim averaj kadar atamadılar diye sahtekar seni![]()
Şimdi rep'leri kontrol ettim,
Giresunspor - 6419
Samsunspor - 6410
Bütçenin kötü olması ise şans. Biliyorsun ben göreve geldikten sonra başkan değişti ve yeni başkan sağolsun parayı kısmıyor bizden.
Kanka sana 2.seneden beri bütçe geliyor zaten2. Senenden 3. Senende bi oyuncuya verdiğin maaşı biz tüm takıma veriyorduk ..
Rep de ise büyük saçmalık var bana kalırsa.Ama yeni sezona girerken düzelir heralde.
Ne saçmalığı var sence ?
Unutma Avrupa'da iki sene üst üste Uefa Kupasında çeyrek final oynadım ve o 2 senede Türkiye Kupasını kazandım. Birisinde Şampiyonluğu son maçlarda Fenere bırakmıştım hatırla.
Belfodil harika di maria ya ondan da harikaDi maria yı kaybetmene rağmen takım dim dik aslanlar gibi sonuç alıyor
![]()
Süper Lig son 4 maçımız
Yukleresim.com
Türkiye Kupasındaki Ambargo Devam
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Final
Yukleresim.com
ŞAMPİYON GİRESUN
Yine türkiye kupasında şampiyon Giresun tebrikler Murat abi![]()