Mainz B.Münih deplasmanında 2-1 önde. Maçın bitmesine 10 dakika kaldı, gol yemezlerse 6/6 yapmış olacaklar.
Ne olacak bu Schalke'nin hali ? Kendi sahalarında Monchengladbach karşısında 2-1 gerideler.
Mainz B.Münih deplasmanında 2-1 önde. Maçın bitmesine 10 dakika kaldı, gol yemezlerse 6/6 yapmış olacaklar.
Ne olacak bu Schalke'nin hali ? Kendi sahalarında Monchengladbach karşısında 2-1 gerideler.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Schalke paçayı zor kurtardı!
Bundesliga 6. hafta mücadelesinde Schalke kendi evinde M'gladbach'ı konuk etti. Maın ilk yarısını 2-0 geride bitiren Schalke maçın son dakikalarında Raul'ün golü ile 1 puanı zor kurtardı.
Schalke paçayı zor kurtardı! Almanya 1. Ligi Bundesliga 6. hafta mücadelesinde Schelke kendi evinde Mönchengladbach'ı ağırladı. Veltins Arena'da oynanan mücadele 2-2 sona erdi.
İlk yarıyı 2-0 geride kapatan Schalke ikinci yarıda bulduğu gollerle karşılaşmada dengeyi sağladı.
M'gladbach'ın gollerini bir dönem Gençlerbirliği'nde de oynayan Filip Deams 15. dakikada penaltıdan ve 43. dakikada M. Bradley kaydetti. Schalke'nin golleri ise 52. dakikada Huntelaar ve 87. dakikada Raul'den geldi.
Bu sonucun ardından Schalke bu hafta da düşme hattından kurtulamadı ve 4 puana yükseldi. Konuk ekip M'gladbach ise puanını 5'e çıkardı.
Sporx
Mainz ne yaptı acaba çok merak ediyorum.
Bize en azından FM bir fırlama daha hediye edecek. Schürrle'yi seneye deneyin pişman olmayacaksınız. Mainz'da bu sezon gerçekten çok iyi bir performans gösteriyor.
Schalke ve Münih maçları büyük sürpriz oldu bugün.
25 Eylül 2010 Cumartesi
B.Münih 1 - 2 Mainz 05
Schalke 2 - 2 B. M.gladbach
Köln 1 - 1 1899 Hoffenheim
Stuttgart 1 - 4 B. Leverkusen
St. Pauli 1 - 3 B. Dortmund
E. Frankfurt 2 - 0 Nürnberg
Werder Bremen 3 - 2 Hamburg
Mainz'e 02 vermiştim Şuanlık iyi gidiyoruz 2.50 oran![]()
Almanlar sana çalışmış abi resmen![]()
Özellikle Mainz'li futbolcuları tek tek kutlamak istiyorum.
Şaka maka her hafta kaybediyordum Almanya liginde, çok ters bir lig. İnat ettim ben de ters oynadım sonuç güzel oldu.![]()
Schalke ve Bayern beklenenin çok çok gerisinde. Mainz'de uçtu valla
01.10.2010 Hannover 96 : St Pauli
02.10.2010 M'gladbach : Wolfsburg
02.10.2010 Hamburg : Kaiserslautern
02.10.2010 Mainz 05 : Hoffenheim
02.10.2010 Freiburg : Köln
02.10.2010 Nürnberg : Schalke 04
03.10.2010 B.Dortmund : Bayern Münih
03.10.2010 B.Leverkusen : W.Bremen
03.10.2010 Stuttgart : Ein. Frankfurt
Dortmund-Bayern maçı harika olacak
Barrios müthiş bir gol attı Münih'e.
Vov Nuri Şahin Bayern Münih'e harika bir frikik golü attı![]()
Ne goldü ya. Resmen Nuri fena attı. Milli Takım yetkililerine tokat gibi bir cevap oldu.
Almanya maçında kesinlikle 11'de olması gerek.
Bu arada Mario Gomez ömrümden ömür yedi. O goller kaçar mı nasıl goller kaçırdı ya. Hemde maç 0-0'ken. Sana verilen €30M paraya yazık. Birde kavga edile edile alınmış.
Nuri Şahin'in frikik golü
http://www.youtube.com/watch?v=ODcE1bE_DgU
Nuri harika bir gol attı gerçekten,Dortmund'un bu sezonki başarısında çok büyük katkısı var.
Nuriyi milli takıma monte etmeliyiz kesinlikle bu sene harika işler yapıyor dortmundda
Köln:1 - Dortmund:2
galibiyet golü 90'da Nuri Şahin'den geldi...
Oğuz Çetin'e Hiddink'e kapak olsun bu gol...
ara:
ara:
ara:
![]()
Aynı zamanda Podolski'ye de kapak olsun.![]()
Skoru 1-1 getiren golü Podolski atmıştı, golden sonra Nuri'ye 3-0 işareti yaptı kendileri. İçimin yağları eridi yahu..Aslanım Nuri.
![]()