Ben Krsko ile oynarken Kale arkası görüntüsü. Valla takım maçlarını harabelerin arasında oynuyor sanki.Ben Takımın taraftarı olsam gece korkarım valla
![]()
Ben Krsko ile oynarken Kale arkası görüntüsü. Valla takım maçlarını harabelerin arasında oynuyor sanki.Ben Takımın taraftarı olsam gece korkarım valla
![]()
Barcelona hazırlık maçı için tamı tamına 1 MN Euro verdi bana.Ne kadar ilginçtir bilmiyorum ama hazırlık maçı için çok fazla
![]()
Sadece Asya liglerini açtigim bir oyun açtim, A milli takim 2012 Eylülünde 60. siraya düstü![]()
alıntıdır.
So what?
Saike
Marsilyada takimin yarisi zaten Mandanda, o nasil bir kalecidir oyle.
Real Madrid'te oynayan Nuri Şahin Türkiye'de yılın futbolcusu seçildi.Sow 2. , Stoch 3. oldu.Ne alaka anlamadım![]()
O Ayew kardeşler fena.Benim kariyerde Liverpool almış ikisinide adamlar her maç yardırıyor.
5 dakikada 4 gol olur mu demeyin, oluyor.
Santradan mı oldu goller bu ne ya
![]()
İşte sakatlar ordusu
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yanlarına Lennart Thy'da katıldıSerdar düzeldi ama
Forvet kalmadı yahu
Antrenman programına ellemedim bile
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Penaltıcılarım ve kritik oyuncularım eksikti.Buna rağmen muazzam bir performans gösterip efsanevi maç kelimesini yeniden tanımladık.Keşke kazansaydı
![]()
Last edited by bySperman : 01.Nisan.2012 at 12:08
Aziz Yildirim Osasuna'ya baskan oldu
1 Nisanda oyunu oynamiyorum yillar boyu iyi saka yaptilar bana![]()
Ahaha 1 Nisan süpermiş ya bana hiç denk gelmedi1 Marttayım bakalım
![]()
Bana ilk defa denk geldi.Yada ben her seferinde atlıyomusum okumadan.![]()
İlginç olmasada Uefa'da uzun zamandır böyle maçlar görmüyordum, 3 kendi kalesine gol oldu5-4 oldu sonuç.
Adler 27 yaşında emekli oldu utan be Adler Selçuğu serbest bıraktım alan olmadı hala dipçik gibi sen gelen teklifleri kabul etmedin emekli oldunYıl daha 2012
![]()
2012 dedin bir an heyecan yaptım.Leverkusen'i yönetiyorum da,sözleşme görüşmelerine sezon sonundan önce başlamayacağım diyor.Yoksa imzalamadan bırakacak mı diye düşündüm bir an.
So what?
Saike
2018 yılında gençlerbirliği bölgesel amatör lige kadar düşmüş
Bırakıyor sanırım,Juve Ajax gibi takımlar sözleşme önerdi ama kabul etmedi,benle görüşmeye oturuodu anlaşabilirdik ama ben almadım Volkan var taş gibi bide kaleci satması zor oluyor alıp satayım diye düşündüm ama boşta alan olmamış paraylamı alcaklarayrıca oyunda 12 lig açık yani ona rağmen gitmedi biyere
Şampiyonlar ligi çeyrek final 2.maçı
![]()