Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
Bizim yaptığımızda rezil birşey Fener'in yaptığıda rezil birşey ne tartışılıyor ki burda hala anlamadım? Yöneticiler tabiki kendi taraftarlarına şirin gözükmek için böyle açıklamalar yapıcaklar yadırgamamak lazım iki taraf içinde geçerli.
Yav he Ali koç he biz seni ararız.
Yolcu ; Fenerbahceli o tercuman bu ilk maçdami olmus ? tartismaya gerek yok gecmisi bende açarsam iyice taraftarciliga giricez herseye objektif bakmak lazim , ali samiyendede yapilanlari biliyoruz sukru saracoglundada kimse masum degildir. ama dedigim gibi unal aysal "BU YIL" diyor.
hayır, sene kavramını neye göre kıstas alıyoruz. sanki 10 yıl önce bir şey olmuş ta Ali Koç çıkıp onu söylüyor.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Maç biteli 2 gün oluyor halen neyi tartışıyorsunuz bitti gitti işte. Sanki iki takımın taraftarı sütten çıkmış ak kaşıkta![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
benbenim , tamam anladim olaya tek tarafli bakiyorsunuz sukru saracoglunda hic birsey yapilmadi zatenkimse sutten çikmis akkasik degildir. tarihi arastirmak gerek.
Ben en çok kaç maç ceza verilecek onu merak ediyorum.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fenerbahçeli arkadaşlardan tek ricam tek taraflı düşünenlerle polemiğe girmemeleri . Anlatamazsınız çünkü . Neymiş bu yılmış ne alakası var kardeşim ? Geçen yıl şişe atıldı u15 çocuklar dövüldü salonda şampiyonluk kutlanmadı . 2007'de suladınız sahayı . Bunlar göz önüne alındığında bizim yaptıklarımız hiç bişeydir ki futbolda olan şeyler bunları herkes yapıyor . Burda sorun kendisi sütten çıkmış ak kaşık gibi başkalarına laf anlatıyor .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bu oyun böyle oynanmaz haftada 1 hatta bazen 2 kez fırsatçılık,nefret,tahrik dolu açıklamalarla.İstediğin şeyi unutup zaten üzgün bir camiayla başkanı üzerinden alttan alttan dalga geçerek oyun oynanmaz.Taraftar yalakalığı başkanlık değildir.
Fazla tartismaya gerek yok sonuç belli ; sizlere gore siz haklisiniz , bizlere gore biz , bu boyle devam eder
İki tarafında haklı olmadığı bir konuda hakkın bir oraya bir öbürüne gitmesi ve bunun desteklenmesi ilginç.
Şiddet her stadta oluyor demenin yerine niye bizim stadta da oluyor dendiği gün mutlaka hak gideceği yeri bulur.
Adnan Polat gördüğüm en fanatik Galatasaraylılardan biridir. Ki meşhur 20:45 muhabbetinde ne kadar fanatik oldugunu göstermiştir. Ancak hiçbir zaman Ünal Aysal gibi seviyeyi düşürmedi, belden aşağı vurmaya kalkışmadı. Ünal Aysal avam bir fanatizm güdüyor. bu kendisine zarar verecektir, zaman gösterecek.
Olay basit. Durum kimin taraftarı daha centilmen olayı değil. Olay şu. Her stadda bazı şeyler yapılıyor ve bunu çıkıp koz olarak kullanıp ortamı germenin anlamı yok. Bu kadar basit anlamak istemeyen için!! Kimin taraftarı doğruyu yaptı sonuç hiç bir takımın!! Olay farklı.
Bir Dost
Hellbells
Normal Sezonun 1.Liğini Kadıkoy de İlan ettik. Sırada Şampiyonluk var.
İki tarafın da stadyumda ya da basket maçlarında yaptığı terbiyesizlikten başka birşey değil. Ünal Aysal sadece bizim TT Arena'da oynanan futbol maçından bahsetti ama Fenerbahçeli'lerin dediği gibi basket maçında da bizim taraftar çirkefleşti. Ben "seyirciyiz" diye sahaya girip orada insalıktan çıkan her türlü taraftara karşıyım ve onların bu olayları yapmasına prim veren yöneticileri takımı ya da rengi ne olursa olsun sorumsuzlukla suçlarım. Sahada takımını desteklesin,bağırsın ,çıgırsın,rakip oyuncuları ıslıklayarak demoralize etmeye çalışsın, hepsine eyvallah. Küfüre bile bir yere kadar katlanılır ama sahaya yabancı madde atma ve oturdukları koltuklara ve stada zarar verme işine tamamen karşıyım. Biz yaparsak biz de ceza alalım. Yani bu işte hiçbir takım çıkıpta " Bizim sahada küfür olmaz" "Bizim ahlaklı taraftarımız var" demeye hakkı yoktur çünkü mutlaka bir grup çıkıp bu tarz olayları yapıyor.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
önce problemin kökenine girelim problem nerde++
ünal aysalın açıklaması ne diyor bizim taraftarımızdaki kültür yok fenerbahçe taraftarında
biz de sizin taraftar kültürünüze dair örnekler veriyoruz demiyoruz ki fenerbahçe ak kaşık tabiki değil ama sen gelip bizim taraftar kültürümüz var sizin yok dersen bu ben sütten çıkmış ak kaşığım manasına gelir ki bizde onun olmadığını her sene yapılan şeylerle örneklendiriyoruz. örneklere gerek yok iki takım da sabıkalı o yüzden Ünal aysalın o açıklamayı yapmasına kesinlikle hakkı yok. bizim rahatsız olduğumuz kısım o yoksa tekrar ediyorum biz sütten çıkmış ak kaşığız demiyoruz siz de öylesiniz türkiyenin gerçeği bu
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç arasındaki gerginlik giderek artıyor. Son olarak Ali Koç'un açıklamalarına yanıt veren Aysal, Koç'un söylediklerini çarpıtmaya başladığını söyledi.
"Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarı arasında ahlak farkı olduğunu söylemedim" diyen Aysal, "Standart farkı var dedim. Fenerbahçe taraftarının, henüz Galatasaray taraftarının seviyesine gelemediğini söyledim" diye konuştu.
Ali Koç'un geçmişten örnekler vermesini garipsediğini söyleyen Aysal, "Sayın Koç geçmişte yaşanan olayları örnek veriyor. Ancak bu olaylar geçmişte yaşandı diye, bugün de yaşanacak diye bir şey yok. Bizler bu yanlışları düzeltmek için varız" dedi.
Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan derbiye Aziz Yıldırım'a saygısızlık etmek için gelmediğini yineleyen Aysal, "Ben Aziz Yıldırım'a saygısızlık olmaması için derbiye gelmediğimi söyledim ama onlar bunu bile farklı bir yönlere çekmeye çalıştılar. Bu çok art niyetli davranış" diyerek Koç'un olayları çarptırmaya çalıştığını ima etti.
Gerginlik yaratmamak için tekrar tekrar yanıt vermek istemediğini söyleyen Galatasay başkanı, "Ben Ali Koç'un açıklamalarına gençliğine ve çocukluğuna veriyorum. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında gerginlikler değil dostluk olmalı" diyerek açıklamlarını noktaladı.