olonya neden çıkamasın onu anlamadım son maçı zaten çek cumhuriyeti ile ? hırvatistan da öyle yabana atılacak bir takım değil italya'dan puan ve puanlar çıkarırsa neden olmasın ?
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Ukrayna'yı da yabana atıyorsunuz he Şeva ilk maçında 2 tane salladı bile daha İngilizlere Fransızlara sallayacak![]()
hadi geçmiş olsun hollanda.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Parti kur oy verelim , ülke kur yerleşelim Gomezzz
Mariooooooo Gomezzzzzzzzzzzzzz![]()
![]()
adamın hası 2-0 yaptı...O nası gol ama ya...
hollanda ne kadar berbat oynuyor yahu hic beklemezdim
Az önce bir arkadaşım söyledi bunu ilk kez burada açıklıyorum, Hollanda bitmiş !
...
Artık bu maç bitti valla ben kapadım Hollanda evine giderkale boş sanki armut topluyor Stekelenburg...
Mario Mario Mario Gomeeeeez Gomeeeez. Uçur bizi Gomez helal olsun sana 2-0 bu kupa gelecek !
ben bu gomez kadarda balli adam görmedim ilk golde ikinci golde tamamen sans adamda vurus teknigi 0 ama bir sekilde topu kaleye göndermesini beceriyor![]()
Hollanda Portekizi farklı yener çıkar gruptan
hakemler cok mu tölerans gösteriyor bana mi öyle geliyor hollandanin sol bekindeki elemanin coktan sari kart görmesi gerekirdikacinci faulu oldu..
Almanya Danimarka'ya yenilsene bilerek gıcıklık olsun Portekiz'le Hollanda'ya![]()
Ne sansliyizki Hollanda grubumuzda. Bu maclari izledikten sonra gruptan birinci bile cikariz diyorum.
Hikmet Karaman ne saçmaladı öyle yaŞıvanştayga,Boatang,Rabın,Snaydır.
+ Bamıl ( Bommel )
Almanya gittiğini atıyor , bunda kalecinin ve rakip defansın yeterli olamaması da etkili . Golleri dikkatli izlersek , ilk golde Gomez'in topa geliş açısı ile vurduğu yer dışında bi yere vurmasına imkân yok kaleci ne diye terse yatar anlamadım.İkinci golde ise evet top çok güzel bi yere gitmiş olabilir , lakin yine kaleci ayakta kalsa çok rahat çıkaracağı bi toptu açı dardı.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Almanya ne kadar iyi oynasada adamlarda yarı final-final laneti var.Benim bu turnuvada gönlümden geçen iki takım İtalya veya İngiltere ama İspanya veya Almanya ikilisinden biri kupayı alıcak gibi duruyo.
ALMANYA
2002-Final
2006-Yarı Final
2008-Final
2010-Yarı Final
adamlar artık hakkediyo almayı![]()
Almanya dolu dizgin, en sempatik takım gelen Hollanda turnuvanın hüsranı olacak gibi.
Bu gruptan Portekiz ve Almanya çıkacaaak.![]()
Hollanda gol atamadan elenmese bari turnuvadan.![]()
bu maçi böyle biterse Hollanda en az 2 farkla Portekiz'i yenmeli
Van Persie atamadan gitmesin ben ona yanıyorum![]()
Hollanda favori nasıl gösterildi zaten anlamıyorum defansları zaten iyi değildi hücum hattıda bekleneni veremeyince doğal olarak hüsran
Van Persie attı şimdi Hollanda elenebilir.
Adama zorla attırdınız
Bu arada Huntale kim![]()
![]()
robını alın sağa köytü alın sola![]()