bu sezon için umutluyum güzel günler bizi bekliyor gibi![]()
bu sezon için umutluyum güzel günler bizi bekliyor gibi![]()
Konyaspor'a tarihi ceza
28 Mayıs 2011 23:36 | NTV Spor ve Ajanslar
FIFA, 2007-2008 ve 2008-2009 sezonunda Konyaspor forması giyen Milos Mihajlov'a alacağını ödemeyen yeşil-beyazlı kulübe 2 yıl transfer yasağı getirdi.
![]()
FIFA, Konyaspor'a 2007-2008 sezonunda transfer olan ve 1,5 yıl yeşil-beyazlı ekibin formasını giyen Milos Mihajlov'a geçmişe dönük alacaklarının ödemediği gerekçesiyle 2 yıl transfer yasağı
getirdi.
Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, kararın bugün önce Türkiye Futbol Federasyonuna sonra da kendilerine iletildiğini belirtti.
FIFA Hukuk Kurulunun bugün mail yoluyla kendilerine tebliğ ettiği karara göre, oyuncuları Milos'a alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle Konyaspor'a 2 yıl transfer yasağı geldiğini dile getiren Karapınar, tebligatta, Milos'un faiziyle birlikte alacağı olan 500 bin Avro'nun da ödenmesinin istendiğini ifade etti.
Karapınar, kararın sadece Konyaspor'u değil, Türkiye Futbol Federasyonunu da yakından ilgilendirdiğini vurgulayarak, salı günü Konyaspor ve Federasyondan hukukçuların FIFA ile görüşmelere başlayacağını bildirdi.
Konyaspor yönetiminin cezanın kaldırılması için girişimlere başladığına işaret eden Karapınar, ''Türk futbol tarihinde görülmemiş bir cezayla karşı karşıyayız. Hem futbolcunun alacaklarını ödememiz isteniyor hem de 2 yıl transfer yasağı getiriliyor. Biz cezayı ödemeye razıyız ancak transfer yasağını kaldırmak için girişimlerde bulunacağız. Gerekirse konuyu CAS'a taşıyacağız. Transfer yasağının kaldırılması için elimizden gelen her şeyi yapacağız'' dedi.
Sırp futbolcu Mihajlov, 2007-2008 sezonunun ikinci yarısında transfer olduğu Konyaspor'da 1,5 yıl forma giymişti.
Galatasaray
Rizespor (kiralık)
Galatasaray
Göztepe (kiralık)
Siirtspor
Fenerbahçe
Ankaragücü
Gençlerbirliği
Konyaspor
Samsunspor
Ankaragücü
Trabzonspor
Konyaspor
FC Seoul
Ankaragücü
Assyriska
Sivasspor
Denizlispor
Ceyhun'un oynadığı takımlar... sanki başka futbolcu yok gibi her sene bi yerde forma buluyor vallahi. Helal olsun
Bizde oynamamış iyi bari.![]()
I'm back...
Unakıtan gibi Ronaldinho isminde birini getireceğim dememiş Allah'a şükür.
Ceyhun geçen gün Lig Tv'nin Quiz adlı programındaydı. Vallahi keyfi yerinde gibi. Çağıran olursa gider paşa paşa oynar. Tabi kendisine göre paşa paşa.
Boluspor'un futbolcusu Erdem Özgenç ile Bursaspor,Gençlerbirliği ve Göztepe ciddi bir şekilde ilgileniyormuş,kendisi açıkladı.
Beşiktaş'ın ise menajerler aracılığıyla kendisini sordurduğunu söyledi
Mustafa Sarp ile hem biz hem Mersin IY ilgileniyor. (TD)
Bize bir kıyak yapsanız da Mustafa'ya bizden fazla verip alsanız ne güzel olur var ya![]()
Valla geçenlerde MİY taraftarı biriyle konuşuyoduk onada söyledim. Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor hatta Fenerbahçe bu dönemde bir sürü oyuncu kadrodan çıkarak. Aynı şekilde Bursaspor ve Kayseri'de son olarak bayaa oyuncu çıkardı. Bu oyunculardan yararlanırsa ne ala. Gereksiz transfere hiç gerek yok. Evet takım çok üst düzey değil ama 10 tane brezilyalı alacaklarına Türkiye ligini bilen adamları alsınlar daha iyi.
Konyaspor'un oyuncuları takımdan ayrılırsa işleri çok zor. 2 senede 3. lige kadar giderler...
I'm back...
Mersin İdman Yurdu'nda dev girişim!
Spor Toto Süper Lig ekibimiz Mersin İdman Yurdu özel ve sağlam kaynaklardan edinilen bilgiye göre bir dönem Barcelona ve Galatasaray'ın da formasını giyen Giovanni Dos Santos ile görüşüyor.
![]()
Spor Toto Süper Lig'e yükselen Mersin İdman Yurdu bombaları patlatmaya hazırlanıyor. Kırmızı Lacivertliler Spor33'ün özel kaynaklardan edindiği bilgiye göre bir dönem Barcelona forması giyen ve bu süre zarfının ardından Jo ile birlikte Galatasaray'a transfer dilen Giovanni Dos Santos için ciddi bir teklif sunduğu öğrenildi.
Transferi an meselesi
İspanya'nın Racing Santander kulübünde kiraalık olarak forma giyen Dos Santos'un transferi için kendi takımına ciddi bir teklif götüren Mersin İdman Yurdulu yöneticiler gelecek cevabı merakla bekliyor.
Dos Santos kimdir?
Giovanni dos Santos (d. 11 Mayıs 1989), FC Barcélona forması giyen Meksikalı orta saha oyuncusu.
Kulüp Kariyeri
22 yaşındaki oyuncu, kariyerine FC Barcélona'nın B takımında başladı. Burada geçirdiği sezondan sonra as takıma yükselen Giovani, 17 maçta 1 gol attı.sonra 10 milyon avro gibi yüksek bir rakamla İngiltere'nin tottenham kulübüne transfer oldu.Bir süre İngiltere'de top koşturan yıldız gencin ,İngiltere'de adından söz ettirmesi bekleniyor ve ayrıca Tottenham Hotspur teknik direktörü olan Juande Ramos, Dos Santos'a hayranlığını belirtmişti. Dos Santos bir süre Galatasaray'da da forma giydi. Başarılı yıldız son olarak Racing Santander takımının formasını giydi.
Ulusal Takım Kariyeri
Giovani, ülkesinin tüm ulusal takım kademelerinde forma giydi. Dünya şampiyonalarına da katılan oyuncu, en son olarak A Ulusal Takım'a yükseldi.
Spor33 Özel Haber
Mersin'de Berat Çetinkaya sesleri!
Mersin İdman Yurdu transfer görüşmelerini sürdürüyor. Hedefi büyüten Kırmızı Lacivertliler Sakaryasporlu stoper oyuncu Berat Çetinkaya ile görüşmelerini sürdürüyor.
![]()
Mersin İdman Yurdu'nda dış transfer görüşmeleri süratle devam ediyor. Giovanni Dos Santos ile görüşmelerini sürdüren kırmızı lacivertliler son olarak Sakaryaspor'da forma giyen başarılı stoper Berat Çetinkaya'yı da renklerine bağlamak için çalışmalarını başlattı.
Berat Çetinkaya bu sezon Bank Asya 1.Lig'e yükselme başarısını gösteren 3 takımdan biri olan Sakaryaspor'da forma giyiyor. Berat, geçtiğimiz sezon biri kafayla biri ayakla ve biri de penaltıdan olmak üzere toplam 3 gol kaydetti. Sakaryaspor Ofspor maçında talihsiz bir şekilde topu kendi kalesine gönderen Berat Çetinkaya henüz 20 yaşında. Sezon boyunca toplam 7 sarı kart ve 1 kırmızı kart gören Berat Çetinkaya hırslı ve başarılı futboluyla dikkat çekiyor. Çetinkaya Sakaryaspor'un 1.Lig'e yükselmesinde de önemli bir pay sahibiydi.
Mersin İdman Yurdu yönetimi Berat ile olan görüşmelerini sürdürüyor. Eğer bir aksilik olmazsa Berat Çetinkaya önümüzdeki sezon Mersin İdman Yurdu'nun başarısı için Süper lig'de forma giyecek.
Spor33 Özel Haber
Gio, Mersin'e gelmez kimse kendini kandırmasın. Mersinli olarak söylüyorum. Yerel piyasada gelecek vaadeden oyuncuları toplamamız gerekiyor.
bencede geleceğini sanmıyorum, burda ne işi var adamın
Daha hangi takımda oynadığını bilmiyorlar yahu nasıl transfer olacağını biliyolar. Dos Santos Tottenham'ın oyuncusu değil mi? Yoksa geri aldı mı Barça?![]()
I'm back...
Sezonu Racing Santander'de geçirdi.
racing te 16 maçta 5 gol attı yarım sezonda gio en kötü racing te kalır mersin ne alaka![]()
keşke biz alsak![]()
Ali Gültiken ;
Gültiken, Bank Asya 1. Lig'in yapı itibarıyla direnci yüksek şehir takımlarından kurulu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
''Ligde mücadele eden her takımın bir iddiası var. Buradaki takımların imkanları da var. Transfer sürecinde ortaya attığımız bir oyuncunun takipçisi ortaya çıkacaktır. Transferde de bir rekabet ortamı var. Bizim talep ettiğimiz oyuncuları diğer takımlar da talep edebiliyor. Örneğin yabancı transferler konusunda İspanya'ya gittim, geldim. Arkasından Reha hoca gitmiş, benim gittiğim insanları bulmuş. Oradan aradılar, bunu bir rekabeti göstermesi açısından söylüyorum.
@Aşk-ı Şehir
Abdullah Halman nasıl oyuncu ? sizden gitmiş gaziantep belediyeye huyu falan nasıldır![]()
Taner Gülleri: "İki kez ameliyat olmama rağmen dizim bir türlü iyileşmedi. Mecburen futbolu bırakmak zorunda kaldım."
Taner Gülleri: "Kendi isteğimle bırakmak isterdim ama mecburen futbolu bırakmam gerekti. Antrenörlük kursuna gideceğim."
Orduspor transfer haberleri...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bana göre çıkan takımlardan ORduspor'un daha çok transfere ihtiyacı var,ligde tutunmak için.