Olsun Hocam belli olmaz bu işler![]()
Barçak.gelsin hocam
Şampiyonlar Ligi 1. Tur Maçları
2 maçta da iyi oynayan taraf bizdik. Hele ki İspanya'da bir maç oynadık ki Barca'yı rezil ettik ama başaramadık. Yediğimiz 2 gol 0-0 iken komple yüklenince geldi. Ayrıca deplasmanda 2 top direkten döndü. Ne diyeyim herşey takti veya oyun değil. Oyunun da yardım etmesi gerekiyor...
TariboWest
Aynı şeyleri ben de yaşadım Barcelona'ya karşı. Bazen ne yapsan ne etsen olmuyor, sonuna kadar haklısın. Seni anlayabiliyorum. Neyse artık, ligde başarılar. Bari şampiyonluğu kaybetmeyelim.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Tebrik ederim. Müthiş bir kariyer geçiriyor olmalısın.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Hocam tebrikler , bir takıma bu kadar erken yön veren bir sen bir de joseSezon başı bu oyuncuları nasıl bu kadar çabuk satıyosun ,ben hep sorun yaşıyorum yapışıp kalıyolar , önersemde kimse talip olmuyor.
Avrupa'da da başaracağız, hiç merak etme. Tebrik ediyorum...
Tebrik ve saygılarımla...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Başına geçtiğim takımlarda para edecek oyuncular vardı hep. Ama ben 2 katı kuralına inanıyorum. Yani oyuncuyu değerinin 2 katına kulüplere öneriyorum. Eğer almazlarsa indirime gidiyorum. Genelde elimden de çıkarıyorum. Mesela Serdar Kesimal ve Jem Karacan'ı satamıyorum. 32 yaşına gelmişler. Aldıkları maaş çok yüksek. Sözleşmelerini bitirmelerini bekliyorum.
Teşekkür ediyorum.
Teşekkür, saygı ve sevgilerimle.![]()
TariboWest
Fenerbahçe'de Sistem Değişiyor !
2 sezondur 4-3-3 sistemiyle oynayan Fenerbahçe ligde ve kupada 2 sezonda 4 kupa almayı başarmıştı. Avrupa Ligi'nde yarı final ve Şampiyonlar Ligi'nde ise 2. tur oynamıştı. Yeni sezonda 4-4-2 ye dönerek daha fazla hücum oynamak isteyen Ümit Boğa çok iyi bir sol bek ve forvet almayı planlıyor. Bu 2 transferin de Avrupa'yı sallaması bekleniyor. Ayrıca Nuri Şahin ve Mehmet Ekici de Türkiye'ye gelmek istediğini açıklamıştı. Ümit Boğa'nın bu isimleri alıp almayacağı merak ediliyor. Yeni sezonda Fenerbahçe'nin nasıl bir sistemle oynayacağı ve kimleri transfer edeceği merakla bekleniyor...
TariboWest
Vay vay vay vay...
şaka gibi ya arkadaş.
40 m € verdiğime mi yanayım, takımı sürükleyecek yıldız ismi kaybettiğime mi yanayım bilemedim. İlerki turlara çıkmak için grubu lider bitirmek çok önemliydi. Mansilla da çok yardımcı olacaktı ama nasip olmadı. Umarım grubu lider bitirir, kura şansı ile ilerleyen turlara gideriz...
TariboWest