Sayfa 20 / 65 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 1929 sonuç

Konu: Karşıyakalı'nın Serüveni Ada'da Devam Ediyor [ 35 1/2 Karşıyaka-Man Utd 11. Sezon ]

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bu dünyayı yakalım mı abi hazır şampiyonluk gelmiş ? Tebrik ederim büyük başarı olmuş gerçekten.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Bu dünyayı yakalım mı abi hazır şampiyonluk gelmiş ? Tebrik ederim büyük başarı olmuş gerçekten.
    Sağol Çoşkuncum ..

Yakalım bu dünyayı da bizim başkan bütçeyi düşük tuttu

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Ligtv'de Şansal Büyüka ile Özel Röportajımız

Şansal Büyüka : Hocam öncelikle Ligtv Stüdyolarına hoşgeldiniz.

Alper Aksucular: Teşekkür ederim Sn.Büyüka.

Şansal Büyüka : Hocam öncelikle bu seneki üstün başarı ve Şampiyonluğunuz dolayısıyla sizi canı gönülden kutlamak istiyorum..Helal olsun vallahii billahiii...

Alper Aksucular: Çok sağolun. İnanılmaz bir mucizeydi.

Şansal Büyüka : Hocam nasıl oldu da 4 sene önce KSK sizin gibi hiçbir teknik direktörlük geçmişi olmayan birine dümeni bıraktı.

Alper Aksucular: Evet bu benim ilk Teknik Direktörlük denemem,yönetim açısından çok zor ve çok riskli bir karadı. Kulüp ciddi bir dar boğazdaydı. Piyasadaki Hocaların aldığı yıllık ücretler de bildiğiniz gibi uç rakamlar.Bende Pro Lisans A kursunu yeni bitirmiştim.Daha önce Altyapılarda oynarken beni tanıyan yöneticilerimiz Ana Yönetim kadrosundaydı telif onların sayesinde geldi.

Hiç düşünmeden kabul ettim çünkü burası benim yuvam.Ayrıca benim içinde bu koltukta oturmak büyük bir gurur.

Şansal Büyüka : Dediğimiz gibi hiç tecrübeniz yoktu çok ağır bir karar,bunun sonunda düşmekte var Hocam.

Alper Aksucular: Evet ama unuttuğunuz çok önemli bir şey var. Bizim KARŞIYAKALILIĞIMIZ var o ruh var bizde geçmiş yıllarda ki takımlarımızın ve Camiamızın büyüklüğünü tabiri caizse iliklerimize kadar hissetmiş biriyiz.Dışarıdan gelen Semt'i,Camia'yı,taraftarı anlayana kadar belki iş işten gececekti. Ben o tribunlerden gelen o takımın formasını giyen bir kişiyim o ruh zaten hazır. Bu sebepten dolayı motivasyon sırasında hiç bir zorluk yaşamadık. Tribünle oyuncular arasında bir köprü oldum.

Şansal Büyüka : Evet Hocam ilk geldiniz ve neleri değiştirdiniz ?

Alper Aksucular: İlk geldiğimde öncelikle teknik ekibi genişleştik var olan antrenörlerimizin yanına takımın kondisyonunu yükselticek form antrenörü getirdik kendisi çok başarılı biriydi bu konuda takımımızın her geçen gün kondisyonu arttı. Birde scout ekibi kurduk bu ekip özellikle Afrika ve Güney Amerika'da bir çok müsabakayı izleyip bize maliyeti sıfır sadece maaşla oynatabileceğimiz yani bonservissiz oyuncular buldu . İşte Clemant Bayema bunlardan biriydi bank Asya'da olduğumuz sene defansta sigorta rolü üstlendi Müthiş bir grafik ile Şampiyonlukta söz sahibi oldu. Daha sonrasında kiralık oyuncuları ve tek bonservis vererek Elazığspordan aldığımız Arif Şahin i kattık kadromuza.Arif de müthiş işler yaptı o sene.Burdan ona da selamlarımı gönderiyorum.

Şansal Büyüka : Şampiyon oldunuz ve 95-96 senesinden sonra ilk kez Süper Lig'de oynama şansı elde ettiniz.Neler düşünüyordunuz ?

Alper Aksucular: Açıkçası bu sezon ki Şampiyonluktan sonra beni en çok mutlu eden olaydı.Düşünün bir sürü hoca bir sürü oyuncu senelerce denediler.Bu 100 yılı geçen tarihi olan Koca Çınar'ı Layık olduğu yer Süper Lige çıkaramadılar. Ben ve Oyuncularım bunu ilk senemizde başardık. O gece evime zor gittim sahilde yapılan kutlamalardan sonra yollar kapalıydı insanlar evlerine girmek istemiyorlardı..

Şansal Büyüka : Ve 2.yılınız Süper Lig nerede sıkıntı vardı ?

Alper Aksucular: Evet en sıkıntılı yılımız son maç antalyayı yenemesek belki tarih yazılamayacaktı resmen düşüyorduk. Yine gözlemcilerimizin önerdiği çok iyi oyuncular getirdik. Gelecek vaadeden ama hepsinin tecrübesi yoktu.Aralarında sadece daha sonradan kulübün yıldızı olacak Rudy gerçek anlamda faydalı oldu. Örneğin o sene bizde dünya yıldızı olarak lanse edilen büyük kulüplerin kıskacında olan Botafogo'lu Vitinho bile kiralıktı.

Bank Asya'dan Süper Lige çıktığınız ilk seneler hep zordur tutunmak biz de bunu ligin ikinci yarısı gösterdiğimiz (özellikle son 9-10 maçlık periyotda) performansa borçluyuz. Burda bir dönüm noktası var burayı geçemeyeceğim.Ligin ilk yarısı oynanırken brezilyada ki gözlemcilerimiz bir defans oyuncusundan bahsetti. Avai takımında oynayan Rafael sözleşmesi bitiyordu.Bende oyuncunun en az son 10-15 maç kasetini izledim.Bizim kulüp için harika bir adamdı.Oyuncuyla anlaştık çok da iyi yaptık.Bir de genç alman yetenek Emir Hamidoviç geldi devre arasında bizi kurtaran 2 oyuncu onlardır o sene.

Şansal Büyüka : Ardından 2013-2014 sezonu fırtınanın eseceği o sezondan belliymiş Hocam lig 4.lüğü tarihi başarılardan biri nasıl oluyorda bir sezon önce kara o sezon ak ?

Alper Aksucular: Sn.Büyüka bizim zamana ihtiyacımız vardı çok cüzi bütçelerle takımlar yarattık yine yıl içinde anlaştığımız oyuncular sezon başı bizle birlikte oldu isterdik hemen takımımıza katmayı ama bonservis verecek paramız yok bekledik. Lige de ısındık kimse bize şans vermiyordu hatta siz bile o sene düşeceğimizi iddia ediyordunuz. Önce kaleyi sağlama aldık Paraguaylı Hermosilla rüya gibi bir sezon geçirdi büyük güçtü bizim için kalenin sağlam olması daha sonrasında genç okan alkan,Mohamed Camara,Rivaldo,genç atınç hepsi o yıl bizle birlikte oldu. Aslında müthiş bir takım olduk ve Avrupa Kupalarına katılmaya hemde ilk kez o yıl hak kazandık.

Şansal Büyüka : Vallahi ne yalan söyleyeyim bende Karşıyaka düşer dedim .
    Ve peri masalı gibi olan bu sene Spor Toto Süper Lig Şampiyonluğu..

Alper Aksucular: Bu senenin başında uzun zamandan beri olmayan bir finans vardı iyi bütçemiz vardı.Yine üç büyük diye tabir edilen istanbul takımlarından yetenekli isimler kattık aramıza Caner,İbrahim Kaş,Serkan kurtuluş,Yiğit gökoğlan,atınç,Ceyhun gülselam,Ferhat öztorun bir nevi ümit milli takım gibiydik. Hepsi de büyük katkı koydu devre arası da büyük para verip aldığımız Amrabat da inanılmaz oynadı. Şampiyonluğun geleceğini Galatasaray'ı izmirde 6-3 yendiğimiz maçta anladım bir yıl önce ligin tozunu atan takıma 6 tane atmak kolay değil. Bir de kısa Avrupa maceramız oldu 2.tur inanılmaz bir kura eski fransız efsanesi St.Etienne bizi saf dışı etti kupada o kulvar için tecrübesizdik ama oradaydık buda bi gurur..

Şansal Büyüka : Peki hocam bu sene ?

Alper Aksucular: Belki de en zor senem olacak çıtayı çok yükselttik artık beklentiler daha fazla öncelikle Şampiyonlar Liginde Türkiye'yi çok iyi temsil etmek istiyoruz bunun için daha da iyi bir kadro kuracağız hazırlıklarımız devam ediyor.Ligde de artık her zaman hedefi zirve olan bir takım var. Ayrıca yeni biten Genç tesislerimiz var Altyapıya çok fazla ağırlık vermek istiyoruz biz gibi gelirleri belli seviye de olan kulüpler için bu çok önemli.Alttan daha çok oyuncu çıkarmak en önemli hedeflerimiz arasında.

Şansal Büyüka : Peki hocam transfer nasıl gidiyor? Var mı bir bomba ?

Alper Aksucular: Aslında böyle şeyleri çok basınla paylaşmayı sevmiyorum ama takip ettiğimiz çok iyi oyuncular var net karar vermedik sadece. Çok yakında hepiniz göreceksiniz.

Şansal Büyüka : Hocam bir iki isim verseniz biz kırmasanız?

Alper Aksucular: Atınç'ın bonservisini yüksek ihtimalle bir terslik olmazsa aldık.Artık bizim oyuncumuz. Birde Arjantinli Dario Conca var 32 yaşında ama çok büyük bir yetenek görüşüyoruz. Bir tane de çok yetenekli bir defans oyuncusu var genç Tunuslu kendisi şimdilik bu kadar yeter

Şansal Büyüka : Hocam buralara kadar geldiniz çok teşekür ediyorum.Umarım bu sene herşey gönlünüzce olur.Bol şanslar..

Alper Aksucular: Rica ederim Sn.Büyüka. O keyif bana ait..

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Hocam röportaj güzelmiş.Dario Conca gelirse süper olur

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Hocam röportaj güzelmiş.Dario Conca gelirse süper olur
    Gerizekalı herif NAC Breda ya imza attı daha büyük bir kulüpmüş ulan Şampiyonlar Liginde oynayacan manyağa bak..

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Olsun hocam sana adam mı yok başka bulursun

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Olsun hocam sana adam mı yok başka bulursun
    Vallahi çok durgunuz yerli kaliteli bulmamız lazım Amrabat ta gitti..

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Amrabat iyi fiyata gitmiş ama kaliteli transferler yapabiliriz o parayla.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Amrabat iyi fiyata gitmiş ama kaliteli transferler yapabiliriz o parayla.
    Paranın 3 milyonu 48 ay da ödenecek

Sözleşmesinde madde vardı 2.3 m euro getirene gider diye

Amrabat'ın gitmesi kötü olmuş gerçekten...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by talha153 View Post
    Amrabat'ın gitmesi kötü olmuş gerçekten...
    Neyse ki o bölgede Caner sağda da Rudy var en az onun kadar oynar ikisi de..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Merakla bekliyorum transferleri hocam.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Merakla bekliyorum transferleri hocam.
    Hocam malesef çok ciddi bir sıkıntı var Rivaldoyu göndermeden transfer yapamıycaz anlaşıldı. En yüksek kazanan maddesi var amcam da

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O zaman Rivaldo gitsin abi.Taraftar çıldırdı , transfer istiyor !
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Röportaj bomba olmuş, hocam vallahi Karşıyaka yönetimi bu kariyeri okusa gelir sana teklif yaparlar

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Rivaldo'yu satıcaz o zaman hocam ya da yeni sözleşme öner maddeyi kaldır maaşı yükselt illa ki isterse değiştirmeyi kapatıp dene bakalım direk satma.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Legendary View Post
    O zaman Rivaldo gitsin abi.Taraftar çıldırdı , transfer istiyor !
    Adam gitmiyor yeni sözleşmeyide kabul etmiyor 2 sene daha var sözleşmesi yandık..

Quote Originally Posted by kingmajesty700 View Post
    Röportaj bomba olmuş, hocam vallahi Karşıyaka yönetimi bu kariyeri okusa gelir sana teklif yaparlar
    Sadece maç sonucu ve foto paylaşmak istemedim sonuçta hayali bir iş yapıyoruz burada hikayeye renk gelsin istedim..

Rivaldo'yu satıcaz o zaman hocam ya da yeni sözleşme öner maddeyi kaldır maaşı yükselt illa ki isterse değiştirmeyi kapatıp dene bakalım direk satma.
    Adam gitmiyor yeni sözleşmeyide kabul etmiyor 2 sene daha var sözleşmesi yandık..

Aynen çok iyi düşünmüşsün böyle çok daha güzel oluyor. Bu arada şampiyonlar ligine ayak bastı parası geldiği zaman başkandan ek bütçe isteyebilirsin belki ama o zamanda transfer dönemi kapanıyor olabilir tarihler arası biraz sıkıntılı.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Aynen çok iyi düşünmüşsün böyle çok daha güzel oluyor. Bu arada şampiyonlar ligine ayak bastı parası geldiği zaman başkandan ek bütçe isteyebilirsin belki ama o zamanda transfer dönemi kapanıyor olabilir tarihler arası biraz sıkıntılı.
    Doğru diyorsun bakıcaz artık çaresine..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Güzel Haberler var..

"Karşıyaka Teknik Direktörü çok yakında çok kaliteli 3 yerli isme imza attırıcaklarını açıkladı "

Hadi bakalım tahminleri alalım biri kaleci,biri sol bek diğeri ise MC MR AMR Buyrun tahminler ???

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

MC MR AMR olan Bryan Rabello olabilir mi hocam ?

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Tuskarr View Post
    MC MR AMR olan Bryan Rabello olabilir mi hocam ?
    Yerli demiştim ama orayı kaçırdın heralde

Şimdi Hamit Altıntop diyecem ama

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Şimdi Hamit Altıntop diyecem ama
    Yok canım o bizim takımda oynayamazz Şaka bi yana o değil..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Merakla Beklenen Transferler !

Kim bu transferler

Karşıyaka Spor Kulübü Futbol takımının merakla beklenen 2015-2016 yılı Transferleri Az Sonra tüm Yazılı ve Görsel Basına bir toplantıyla açıklanacak !!!

Hadi abi bekliyoruz...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Öncelikle Teknik Kadrodan başlamak istiyorum.

Yardımcı Teknik Adam pozisyonunda OKAN BURUK vardı.

Kendisi bizle çalışmak istemiyor artık saygı duyduk ve yerine yine Türk Futbolunda çok sevilen ve

iyi bir pozisyonda olan bir ismi getirdik.Buyrun

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Bu sene kadromuza katılan Türk Oyuncularımız

Bu sene yine geçen sene ki gibi yerli transferlerinde kaliteyi yüksek tutmak istedik. Şansımıza bonservisi elinde olan çok değerli isimler vardı.Bize gelmeyi de seve seve kabul ettiler.Onlara kulübümüze ve semtimize Hoşgeldiniz diyoruz.

Cenk Gönen

Türkiye'nin en önemli Kalecilerinde biri olan Cenk'in bonservisi elindeydi ve Porto'da ciddi anlamda ilgileniyordu ama Cenk her ne kadar Göztepeli olsa da bizi tercih etti.

Mehmet Topuz

Normal yaşamda karekterinden pek hoşlanmasamda orta sahada oyun bozan çok basan ve topu kullanan oyuncu olan Mehmet'in de bonservisi kendisindeydi.Takımımızın en önemli kozu oolacak.Belki Karekterini de Karşıyaka Semtinde düzeltiriz..

KİRALIK YERLİ OYUNCULARIMIZ

Caner Erkin

Caner hakkında çok kelime etmeme gerek yok heralde geçen sene ki yıldızımız bir sene daha kiralıyoruz kendisini..

İsmail Köybaşı

Enerjisi ve bitmek tükenmek bilmeyen fizik gücü ile iyi yerli sol bekler den olan İsmail Kiralık olarak bu sene bizde.

Atınç Nukan

Kendisi iki yıldır bizde kiralık oynuyordu uzun fiziği ve hava hakimiyeti sayesinde kendisinden çok faydalandık bu sene onu 110 bin euro luk bonservis bedeliyle Karşıyaka'lı yaptık.Geçen sene İnönüde Şampiyonluğu getiren galibiyette ilk golü atan isim olduğunu unutmayalım.

AZ SONRA YABANCILAR

TRANSFERIN %80 i BİTTİ

Türkler süper abi yabancılarıda bekliyorum...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by talha153 View Post
    Türkler süper abi yabancılarıda bekliyorum...
    Sağol kardeşim biraz sıkıntılı oldu transfer dönemi ama iyi oldu Tuncay Şanlı'da vardı ama çok istedi 32 yaşında adama o kadar veremedim

Sayfa 20 / 65 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon

Mesaj Yetkileri