en az 2 olimpiyat gider allah kaza bela vermezse nur. rıza kayaalp de 3 olimpiyat görebilir. bugünkü kızlar da 1-2 olimpiyat daha olacaklardır. kaybetmeyelim bu gençleri.
en az 2 olimpiyat gider allah kaza bela vermezse nur. rıza kayaalp de 3 olimpiyat görebilir. bugünkü kızlar da 1-2 olimpiyat daha olacaklardır. kaybetmeyelim bu gençleri.
Hatta iddialı konuşuyorum Gamze bizim atletizm tarihimizin gelmiş geçmiş en başarılı sporcusu olacak. Tabi Süreyya'nın 1500 metre pist rekorunu kırar mı bilemem. O çok iyi bir rekordu. 3.55.küsür işte. Bugün 4 saniyenin bayağı üzerinde bitti yarış. Her neyse işte bunu kıramayabilir ama sürekli altınları toplaması için kırmasına da gerek yok.
Bu kızın belgeseli yada filmi çekilir ilerde. Bu yarışın 1-2'si de o çekilen film ya da belgeselde kullanılır hatta.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
1500 m finalini kaçırdım maalesef. Bulabilen varsa link koyarsa sevinirim.
Football is simple,but Football Manager is not
Kimler kaldı artık madalya şansımız varmı başka ?
aynen, çok iyi bir taktik izlediler. önce gamze yükledi tempoyu. sonra aslı bi etrafa bakınıp bastırdı. en son gamze o ileride daha sık izleyeceğimiz müthiş sprintini yaptı ve duble türkiye
Yarın Bahri Tanrıkulu var tekvandoda. Dünyanın sayılı tekvandocularından birisidir kendisi.
A(ltın)slı , G(ümüş)amze![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bugün ilk defa 2012 olimpiyat mücadelelerini seyrettim misafirliğe gittiğimiz yerde.Buradaki yorumlardan takip ediyordum sadece.1500 metre yarışı,özellikle bitişi açısından çok keyifliydi.Gamze güzel yüklendi son anda.Fakat o sprintinin yanında 4.iken 2.olan (Kenya'lıydı sanırım) yarışmacının son anlarda sekmesi,hatta 3.olan da sekti birazcık 2.olmasında önemliydi.Neyse önemli olan sonuçtur.Kızlarımıza tebrikler.Tekvando finalini de seyrettim.Nur baya kötü mücadele etti.Rakibi baya iyiydi.Tecrübesizliğine vermek lazım sanırım.Tabii gümüş madalya kazandırması da önemli.Yalnız o hakem neydi maçın başında öyle.
Bir an yoldan mı çevirip getirmişler acaba diye düşünmedim değil.
![]()
So what?
Saike
Oyun Bitti mi Sandınız? Bahri Tanrıkulu yunan rakibini yenerek çeyrek finale çıktı.
Bahriden'de en az gümüş bekliyorum.
1500m için İngiliz basınında Türkler dopingle kazandı imasında bulunmuşlar.
Madalya toreni kacta kizlarin ?
Dünkü maçı izlerken ağlamamak mümkün mü? Gurur duydum, atletizimde ilk kez söke söke bir madalya aldık. Umarım bu kızlar devamını getirecektir.
Madalya töreni ise 21.50'de, dopingli diye manşet atan İngiliz basınına karşı İstiklal Marşı okumak çok güzel olacak.
Aslı Çakır Alptekin 2004 gençler Dünya Şampiyonası'nda doping kullandığı için 2 sene men edilmiş. Dün akşam yapılacak olan madalya törenide bu akşama ertelendi,sebebide doping testi yapılması.İnşallah birşey çıkmaz. Çıkarsa bilemiyorum neler olur.Daily Mail gazetesi ise, “1500 metre finali öncesi atletlerin aldığı tek ilaç yatıştırıcı olmalı. Çünkü olimpiyat tarihinin en yavaş 1500 finalini koşarak stattaki 80 bin seyirciyi uyuttular” yorumunda bulundu.
Alptekin: Terbiyesizler!
Londra'da kadınlar 1500 metrede altın madalya kazanarak Türk spor tarihine geçen Aslı Çakır Alptekin, "Doping yaptılar" diye suçlamada bulunan İngilizlere "Bu, onların terbiyesizliği. Meyve veren ağaç taşlanır" yanıtını verdi
Ahaha![]()
"GÖLGEMİ RAKİP ZANNETTİM"
Aslı Çakır Alptekin, yarış sırasında başından geçen ilginç bir olayı da şöyle anlattı: ''Gece koştuğumuz için stadın ışıkları yanıyordu. Son 100 metrede 3 gölgem görünüyordu. Sağ tarafımdakini rakibim zannettim. Basıyorum basıyorum benimle birlikte. Gölgemi rakibim zannettim ve hızımı artırdım. Sonra ekrana baktım, ben öndeyim ve biraz rahatladım.''
Aslı, yarışın hemen bitiminde Gamze'nin kendisine ''Yine aynısı oldu'' diye bağırarak Avrupa Şampiyonası'nı hatırlattığını da sözlerine ekledi.
Tamamı : http://www.htspor.com/olimpiyat/habe...-terbiyesizler
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bahri reiiisssolimpiyat şampiyonunu eledi yarı finale çıktı helal olsun!
Kadinlar 1500 metre finalini izleyebilecegim bir link var mi?
[YOUTUBE="KNfjubmW3VI"]Helal olsun[/YOUTUBE]
Yarisi izlemeyip spikerimizin nasil anlatigini gorsen/dinlesen yeterli olurDuygular halen yogunlasiyor izledikce.
İlk yarı bitmek üzere, Meksika Brezilya karşısında 1-0 önde ve ilk 15 dakikayı kaçırdım ama böyle devam ederse Brezilya'nın öne geçmesi imkanless.
eto'o bitmiş.
neymar çok güzel top eziyo bide giovani sakattı maç öncesi düşünün
edit :
ahaha ne biçim şuttu o
Olimpiyatlarda futbol hiç ilgi çekmez zaten 8 ay futbolla yatıp kalkıyo insanlar![]()
Beni ilgimi çekiyor valla, çoğu maçta dolu oluyor stadlar bayan futbol olsun erkek futbol olsun futbolsevere farketmiyor.
eto'o bitmiş.
2-0 oldu Brezilya'ya güle güle
hulk attı 2-1 son 2 dk zevkli olcak gibi
edit: oscar bomboş kafa golü kaçırdı
ve aç bitti meksika şampiyon![]()
Bugünün programı nedir ? Sitedeki program dünün sanırım.
http://www.london2012.com/country/tu...day/index.html
Edit :
Hakan Şükür @hakansukur
Bahri tanrıkulu yarı finalde Aslanım benim gurur duyduk aksam 19.00 da devamı gelir inşallah
site de 17.15 gözüküyor maç başlaması lazımdı şimdiye kadar
1 maç sonra bizimmiş.
bende netten izliyodum farklı yayın var nette valla kaçıracaktık![]()
TRT 3 ve TRT HD veriyor bu arada. Trt spor değil yani.
Kırık parmakla mücadele edecek bizimki. Hadi bakalım.