Sayfa 20 / 22 İlkİlk ... 101819202122 SonSon
571 ile 600 arası toplam 650 sonuç

Konu: 2012 Londra Olimpiyatları

en az 2 olimpiyat gider allah kaza bela vermezse nur. rıza kayaalp de 3 olimpiyat görebilir. bugünkü kızlar da 1-2 olimpiyat daha olacaklardır. kaybetmeyelim bu gençleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Hatta iddialı konuşuyorum Gamze bizim atletizm tarihimizin gelmiş geçmiş en başarılı sporcusu olacak. Tabi Süreyya'nın 1500 metre pist rekorunu kırar mı bilemem. O çok iyi bir rekordu. 3.55.küsür işte. Bugün 4 saniyenin bayağı üzerinde bitti yarış. Her neyse işte bunu kıramayabilir ama sürekli altınları toplaması için kırmasına da gerek yok.

Bu kızın belgeseli yada filmi çekilir ilerde. Bu yarışın 1-2'si de o çekilen film ya da belgeselde kullanılır hatta.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Hatta iddialı konuşuyorum Gamze bizim atletizm tarihimizin gelmiş geçmiş en başarılı sporcusu olacak. Tabi Süreyya'nın 1500 metre pist rekorunu kırar mı bilemem. O çok iyi bir rekordu. 3.55.küsür işte. Bugün 4 saniyenin bayağı üzerinde bitti yarış. Her neyse işte bunu kıramayabilir ama sürekli altınları toplaması için kırmasına da gerek yok.

Bu kızın belgeseli yada filmi çekilir ilerde. Bu yarışın 1-2'si de o çekilen film ya da belgeselde kullanılır hatta.
    Gamze'nin eleme serileri daha hızlıydı finalden.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Gamze'nin eleme serileri daha hızlıydı finalden.
    aslı'nın da kişisel rekoru 3.56'ydı mesela. Yani dereceler bazen anlamını yitiriyor. Önemli olan yarış taktiğini düzgün seçip,uygulayabilmek. Gamze 3.55'in altına hiç inmeden 3 olimpiyat altınına sahip olabilir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

1500 m finalini kaçırdım maalesef. Bulabilen varsa link koyarsa sevinirim.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Kimler kaldı artık madalya şansımız varmı başka ?

Quote Originally Posted by sananes View Post
    aslı'nın da kişisel rekoru 3.56'ydı mesela. Yani dereceler bazen anlamını yitiriyor. Önemli olan yarış taktiğini düzgün seçip,uygulayabilmek. Gamze 3.55'in altına hiç inmeden 3 olimpiyat altınına sahip olabilir.
    aynen, çok iyi bir taktik izlediler. önce gamze yükledi tempoyu. sonra aslı bi etrafa bakınıp bastırdı. en son gamze o ileride daha sık izleyeceğimiz müthiş sprintini yaptı ve duble türkiye

Yarın Bahri Tanrıkulu var tekvandoda. Dünyanın sayılı tekvandocularından birisidir kendisi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

A(ltın)slı , G(ümüş)amze
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bugün ilk defa 2012 olimpiyat mücadelelerini seyrettim misafirliğe gittiğimiz yerde.Buradaki yorumlardan takip ediyordum sadece.1500 metre yarışı,özellikle bitişi açısından çok keyifliydi.Gamze güzel yüklendi son anda.Fakat o sprintinin yanında 4.iken 2.olan (Kenya'lıydı sanırım) yarışmacının son anlarda sekmesi,hatta 3.olan da sekti birazcık 2.olmasında önemliydi.Neyse önemli olan sonuçtur.Kızlarımıza tebrikler. Tekvando finalini de seyrettim.Nur baya kötü mücadele etti.Rakibi baya iyiydi.Tecrübesizliğine vermek lazım sanırım.Tabii gümüş madalya kazandırması da önemli.Yalnız o hakem neydi maçın başında öyle. Bir an yoldan mı çevirip getirmişler acaba diye düşünmedim değil.
    So what?
    Saike

Oyun Bitti mi Sandınız? Bahri Tanrıkulu yunan rakibini yenerek çeyrek finale çıktı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bitse de kurtulsak

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Bahriden'de en az gümüş bekliyorum.

1500m için İngiliz basınında Türkler dopingle kazandı imasında bulunmuşlar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Madalya toreni kacta kizlarin ?

Nesil
    2006

Dünkü maçı izlerken ağlamamak mümkün mü? Gurur duydum, atletizimde ilk kez söke söke bir madalya aldık. Umarım bu kızlar devamını getirecektir.

Madalya töreni ise 21.50'de, dopingli diye manşet atan İngiliz basınına karşı İstiklal Marşı okumak çok güzel olacak.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aslı Çakır Alptekin 2004 gençler Dünya Şampiyonası'nda doping kullandığı için 2 sene men edilmiş. Dün akşam yapılacak olan madalya törenide bu akşama ertelendi,sebebide doping testi yapılması.
    Daily Mail gazetesi ise, “1500 metre finali öncesi atletlerin aldığı tek ilaç yatıştırıcı olmalı. Çünkü olimpiyat tarihinin en yavaş 1500 finalini koşarak stattaki 80 bin seyirciyi uyuttular” yorumunda bulundu.
    İnşallah birşey çıkmaz. Çıkarsa bilemiyorum neler olur.

Alptekin: Terbiyesizler!
    Londra'da kadınlar 1500 metrede altın madalya kazanarak Türk spor tarihine geçen Aslı Çakır Alptekin, "Doping yaptılar" diye suçlamada bulunan İngilizlere "Bu, onların terbiyesizliği. Meyve veren ağaç taşlanır" yanıtını verdi

Ahaha

"GÖLGEMİ RAKİP ZANNETTİM"
    Aslı Çakır Alptekin, yarış sırasında başından geçen ilginç bir olayı da şöyle anlattı: ''Gece koştuğumuz için stadın ışıkları yanıyordu. Son 100 metrede 3 gölgem görünüyordu. Sağ tarafımdakini rakibim zannettim. Basıyorum basıyorum benimle birlikte. Gölgemi rakibim zannettim ve hızımı artırdım. Sonra ekrana baktım, ben öndeyim ve biraz rahatladım.''

Aslı, yarışın hemen bitiminde Gamze'nin kendisine ''Yine aynısı oldu'' diye bağırarak Avrupa Şampiyonası'nı hatırlattığını da sözlerine ekledi.

Tamamı : http://www.htspor.com/olimpiyat/habe...-terbiyesizler

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Bahri reiiisss olimpiyat şampiyonunu eledi yarı finale çıktı helal olsun!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kadinlar 1500 metre finalini izleyebilecegim bir link var mi?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

[YOUTUBE="KNfjubmW3VI"]Helal olsun[/YOUTUBE]

Yarisi izlemeyip spikerimizin nasil anlatigini gorsen/dinlesen yeterli olur Duygular halen yogunlasiyor izledikce.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İlk yarı bitmek üzere, Meksika Brezilya karşısında 1-0 önde ve ilk 15 dakikayı kaçırdım ama böyle devam ederse Brezilya'nın öne geçmesi imkanless.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

neymar çok güzel top eziyo bide giovani sakattı maç öncesi düşünün

edit :
    ahaha ne biçim şuttu o

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Olimpiyatlarda futbol hiç ilgi çekmez zaten 8 ay futbolla yatıp kalkıyo insanlar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Beni ilgimi çekiyor valla, çoğu maçta dolu oluyor stadlar bayan futbol olsun erkek futbol olsun futbolsevere farketmiyor.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

2-0 oldu Brezilya'ya güle güle

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

hulk attı 2-1 son 2 dk zevkli olcak gibi

edit: oscar bomboş kafa golü kaçırdı

ve aç bitti meksika şampiyon

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bugünün programı nedir ? Sitedeki program dünün sanırım.

http://www.london2012.com/country/tu...day/index.html

Edit :

Hakan Şükür ‏@hakansukur
    Bahri tanrıkulu yarı finalde Aslanım benim gurur duyduk aksam 19.00 da devamı gelir inşallah

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

site de 17.15 gözüküyor maç başlaması lazımdı şimdiye kadar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

1 maç sonra bizimmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

bende netten izliyodum farklı yayın var nette valla kaçıracaktık

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

TRT 3 ve TRT HD veriyor bu arada. Trt spor değil yani.

Kırık parmakla mücadele edecek bizimki. Hadi bakalım.

Sayfa 20 / 22 İlkİlk ... 101819202122 SonSon

Mesaj Yetkileri