Fenerbahçe ile Galatasaray Kuraları Eyüp Sultan'da çekse ancak bu kadar talih olurdu : )
Fenerbahçe ile Galatasaray Kuraları Eyüp Sultan'da çekse ancak bu kadar talih olurdu : )
...
Çok güzel bir kura çektik hadi hayırlısı son 16 kurasınıda iyi çekeriz inşallah.
valla bateyi hiç canlı izlemedim de bu adamlar en nihayetinde bayerni 3-1 yendiler bu sene küçümsememek gerek
Ha gerçi 16'da çekilecek demi tamamdır![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
zenit liverpool![]()
Levante-Olympiakos bu eşleşmenin galibi gelse son 16 kurasında bal kaymak olur.![]()
Belarus soğuk![]()
Ugur Karakullukcu @ukarakullukcu
Fenerbahçeli arkadaşlara... UEFA Avrupa Ligi deneme kurasını çok aradım ama bilen yok. Sadece Liverpool'a Zenit çıkmış, o biliniyor
bunu 1 saat önce yazmıştı vay be![]()
galatasarayin basina gelen olay fenerinde 2008 de basina gelmisti 1 gün önceden kuralar internete sizmisti sanirsam liverpool taraftar forumu felandi.. iki takimimizda iyi kura cekti bundan iyisi olamazdi herhalde.
Abowww Napoli geldi
Uefa delikanlı gibi desin abi turnuva bizim biz böyle uygun gorduk bu takımlar oynayacak istemeyen gelmesin desin![]()
Napoli-Plzen kötü oldu.
gene ilk seferde napoli![]()
Napoli - Viktoria Plzen galibiyle oynayacağız çıkarsak.
Bu zora yakın bir kura oldu.Ama Napoli'de eski Napoli degil.
Belarus ligi bitmiş olarak gözüküyor ve sanırım biz sezon hazırlıkları sırasında karşılaşmış olacağız, bu bi avantaj olabilir..
Kuralar şahane, yemede yanında yat.Fenerbahçe rahat geçer turu, başarılar.
Canım FEDA olsun sana !
Bate'nin sahasını gördükten sonra bizim Yönetim kurulunun ve yedeklerin tezahurat yapmasıyla ev sahibi üstünlüğünün bizde olacağını gördüm.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Napoli, Avrupa Ligi'ne önem vermiyor. Eğer Fenerbahçe maçları ligde sıkıntılı bir fikstür bir ile çakışırsa, rotasyona gidebilirler.
O soğukta gel de top oyna (FB'li oyuncular)
Sene başında takımı kim okudu bilmiyorum ama iyi okumuş. Bu kadar da kura şansı olamazSchalke gelebilecek en dişimize göre rakiplerden biriydi. Umarım hayırlısıdır bir tur daha geçebiliriz
Fenerbahçe de iyi kura çekmiş. BATE elenebilecek bir takım daha sonrasında Napoli gelecek muhtemelen ama hem eski formları yok bildiğim kadarıyla hem de kupayı pek kaale almıyorlar galiba. Neden elenmesin?
Şimdi de Şubat'ı bekle![]()
Biz Bate'yi de Napoli'yi de eleriz. Galatasaray'da bu turu geçer gibi duruyor.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Her iki takım da çok iyi kuralar çekti.Çok çok tehlikeli takımlar varken her iki takıma da en kolay rakip geldi diyebiliriz.
Schalke'yle kıran kırana iki maç oynıycaz.Her sonuç çıkabilir.Ama favori görüyorum bizi.Çeyrek final oynama şansımız yüksek.Daha iyi bir rakip gelemezdi.Başta Fatih Terim olmak üzere tüm takım sevinmiştim ve morallenmiştir.Her şey yolunda giderse turu geçeriz.Çok iyi olur turu geçersek.
Bate sakat bir takım.Pek belli olmuyor sağı solu.Her şey Fenerbahçe'nin elinde aslında.Deplasmanda bir beraberlik turu getirir.Ama orda hava şartları ne alemde belli değil.Her şey oraya bağlı bence.
F.Bahçe de, G.Saray gibi iyi bir kura çekti. BATE'yi zor olur belki; ama eleyeceklerini düşünüyorum. Napoli eşleşmesi için bir şey diyemeyiz. Zor bir eşleşme; fakat o maça kadar uzun bir süreç var. Günün şartları belirler turu geçeni.
İki takımımızda iyi kura çekti bence. Eleyebileceğimiz rakipler.
Galatasaray yakın zamanda Schalke ile ne maçı oynamıştı yahu ? Necati gol atmıştı hatta. O maç Avrupa Ligi maçı falan mıydı yoksa hazırlık maçı falan mıydı ? Tam hatırlayamıyorum da.