Sayfa 20 / 39 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 1141 sonuç

Konu: THY Euroleague 2015-2016 Sezonu

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Çeyrek skorları : 1P: 35 - 15, 2P: 17 - 25 , 3P: 22 - 22 , 4P: 20 - 19

Maalesef maçı ilk çeyrekteki rezalet oyunumuzla kaybettik kalan 3 çeyrek başa baş geçti.Cska maçında gerçek Fenerbahçe gibi maça baslarsak galip gelecegimize inanıyorum.Bu arada Melih'i niye kesti son zamanlarda Obradovic anlamıs degilim.Ben Melih'in kötü oynadıgı bir maç hatırlamıyorum.Maç içinde yaptıgı hatalar olabilir ama genel olarak bence hiçbir maçı kötü oynamadı.Maç içinde habire Melih'i azarlamalarını onun oyununu gelistirmeye yönelik gazlayıcı ikazlar oldugunu düsünüyordum ama bildigin kesti Melih'i.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Skor normal sonuç zaten bu deplasmanda da kazansaydı Fenerbahçe F4'e kadar giderdi.Bakalım CSKA deplasmanında ne yapacaklar ? Bu arada NtvSpor haftaya Fenerbahçe'nin maçlarını vermeye başlamalı diye düşünüyorum 4 kez Galatasaray 3 kez Efes'in maçlarını verdiler galiba sıra Fenerbahçe'de olması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

pota altinda fena ezildik, maci kaybedecegimiz belliydi biraz. obradovicin secimi mi bilmiyorum ama pota alti icin kalipli bir 5 numaramiz yok. disardan attigimiz sayilarla bir yere kadar goturduk maci, barcada lampe-dorsey-tomic uclusu potayi kararttilar bize. herseye ragmen bu macla sezonun ilersi icin guzel kazanimlar olmustur maci kaybetsek de. en azindan hafife alinacak bir takim olmadigimiz 2.yaridaki direnisimizle ispatlanmis oldu.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Maça iyi başlasaydık kaybetmezdik sanıyorum. Çok kolay geçildik. Yakaladıkları havayı seyirci desteği ile iyi kullandılar. Açıkçası takım ürktü biraz, moral bozukluğu etkiledi. Şut atmaktan korkar başladık. Geç direnç gösterip farkı kapatsak da o büyük direncin etkisi nedeni ile yorgunluk baş gösterdi. 24 sayıdan 5 sayıya farkı indirebilecek 2-3 takım var Euroleague'de. Zoric bütün reboundları verince hiç şansımız kalmadı. Pivot lazım. 2 kişilik pivot rotasyonu olmaz. Zoric hiç savunmacı olmadı zaten. Unutmak lazım maçı, Final-Four yapabiliriz ama bu oyunla değil. Gece ile gündüz kadar fark oldu önceki maçlara nazaran. Bu kadar fark yok iki takım arasında. Karalar bağlayacak durum yok.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

mevcut durumda pivot eksikligi acik ama sonucta. en azindan dorsey tipinde bazi sureler sadece pota alti hakimiyetini kazanmak icin adam lazim. macin hic bir dakikasinda boyali alanda iyi olamadik, bir ara bo o boyuyla meydan okudu barcanin uzunlarina ama hepsi o kadar. fakat barcaya geri donus korkusu yasatmak bile benim icin kafi oldu bu macta. ozellikle 3.ceyrek cok keyifliydi, o korkuyla hakeme cirkeflik yapmaya dahi basladilar

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Dorsey olmaz, Dorsey'i Barcelona'da izledikçe abartı olduğunu farkettim. Ante Tomic ve Maciej Lampe olunca az süre alıp sırıtmıyor, yoksa büyük hayal kırıklığı.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

zaten dorseyi istesen de vermezler onun tipinde pota altini dolduran bir pivot diyorum. pota alti zaafiyeti sedece bu macta ortaya cikan bir sey de degil zaten. uzun boylu forvetlerle o acigi kapatmaya calisiyoruz ama o bolgede cok guclu olan rakipler cikti mi karsimiza isimiz zorlasiyor. ne kleiza ne de zoric pota altinda dayanikli kalabiliyor. tek adamimiz var bunun icin, vidmar. o da hemen faulleri cebine koyup benche oturuyor

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bizim maçlara niye yorum yok yahu Malaga'yı 78-70 yenerek artık 2.'liği garantiye aldık.Helal olsun Aslanlar'a tüm zorluklarla baş ediyoruz Arroyo ve Ender çok iyiydi bugün.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Gerçekten süper bir galibiyetti.

Ender birinci sınıf bir oyun ortaya koydu.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

GS sezona hucum takimi olarak basladi, defans takimi oldu. tabi mecburiyetten, kadro darligi falan. evindeki maclarda her zaman favori oldugunu gosterdi bence artik GS. malaga hic varlik gosteremedi. GS gercekten de cok iyi defans yapti. cok kritik 3lukler buldular el ustunden. sinanin 5ledigi dakikalarda sadece hafiften malagaya kaydi mac ama cabuk toparladilar. Top16 garantilendi sanirim bu galibiyetle.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Hemen hemen yükselenler netleşti.

Yarın kazanırsak lider, kaybedersek 2. bitireceğiz. Zira CSKA Moskova - Barca maçı var haftaya.
    Partizan, Milenko Tepic'i almış ama artık çeviremez, kalan 2 haftada bizimle ve CSKA ile oynayacaklar, 1 galibiyet farkı ile Nanterre avantajlı olacak. Partizan 1 süpriz galibiyet çıkarsa bile Nanterre'in Kiev'i yenmesi yeter. Nanterre 4. sıradan TOP 16 yaptı.

C grubunda Siena kazansa da, 3 takım 3-5 (üj-bej) yapmış olsa da Siena haftaya Olympiacos ile oynuyor. Üzgünüm, şansı yok. Hem de Pire'de. Haftaya Malaga - Bayern ipi çözer ama Bayern kazanırsa son hafta Bayern Galatasaray'a kaybeder ve son hafta Siena kazanırsa işler üçlü averaja kalır.
    Malaga kazanırsa garantiliyor çıkmayı ve son hafta Malaga - Siena maçı Bayern için önemli, Siena kazanırsa çıkar, Bayern kaybeder çünkü. Son hafta ikisi de kaybederse Siena-Bayern arasında ikili averaj Bayern'de, Bayern çıkar.

B ve D gruplarında da kalan maçlara bakınca sıralama bile belli oldu, %100 olmasa da garanti gibi.

A grubu: Fenerbahçe, Barcelona, CSKA Moskova, 4.Nanterre
    B grubu: 1.Real Madrid, 2.Efes, 3.Milano, 4.Zalgiris
    C grubu: 1.Olympiacos, 2.Galatasaray
    D grubu: 1.Maccabi, 2.Kuban, 3.Laboral, 4.Panathinaikos

Yarın kazanırsak A grubunda, kaybedersek B grubunda oluruz. B grubu görece daha zayıf kadrolar. A grubu ölüm grubu olacak. Kaybetmek daha mı iyi ne? B grubunda 2. olup tersten 3. gelen CSKA'yı çekeriz o zaman da. Her türlü can sıkıcı.

A grubu:
    Fenerbahçe
    CSKA
    Olympiakos
    Malaga
    Anadolu Efes
    Zalgiris
    Lokomotiv Kuban
    Panatinaikos

B grubu:
    Fenerbahçe
    Nanterre
    Galatasaray
    Bayern Munich
    Real Madrid
    Armani Milano
    Maccabi Tel Aviv
    Laboral Kutxa
    Last edited by Cengo : 06.Aralık.2013 at 04:40

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

B grubunda niye 2. oluyor ki Fener, işi daha sıkı tutacak olan Obra'nın askerleri Real'i altına alabilir bence, çok da olasılıksız değil.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    B grubunda niye 2. oluyor ki Fener, işi daha sıkı tutacak olan Obra'nın askerleri Real'i altına alabilir bence, çok da olasılıksız değil.
    İçeride kazansan bile deplasmanda kaybedersin. Seyirci baskısı ile çok coşuyorlar. İkili averaj sayı farkı ile onlara geçer. Final-Four'da yakalarsan o başka.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

CSKA 3. olmaz diyelim o zaman.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Real'i yenmek veya Real'in temposuna ayak uydurabilmek oyunda kalabilmek oldukça zor.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    CSKA 3. olmaz diyelim o zaman.
    Bugün kazanırsak CSKA garanti 3. olur.

Haftaya evinde 10 sayı farkı bulamaz CSKA. 9 sayı atıp ikili averajı eşitlese bile CSKA az sayı atıyor. Averaj farkını bile bırakmaz Barcelona.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu sene bence aralarında eşleşme olmazsa Oly-Real finali yine olacaktır diye düşünüyorum çok efsane geliyorlar 2 takımda bir şekilde kazanmasını biliyor Real zaten farkın Allah'ını atıyor bu sezon bence şampiyonluğun en büyük favorileri ama Oly'nin de ne yapacağı belli olmaz son 2 sezonun şampiyonu sonuçta.Bugün CSKA'nın kazanacağını düşünüyorum ben ama çok fark olmaz gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Basketbolda ezer-geçer takımların çoğu zafere ulaşamamıştır. Bunun çok örneği var. Ben Real'in kazanamayacağını düşünüyorum EL'i. Sonradan vites yükselten takımlar her zaman avantajlıdır. Oly 2 sezondur bunu yapıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Cska deplasmanında ilk yarıyı 35-41 önde kapadık.Galibiyeti alırsak %99 birinci bitiririz grubu.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fenerbahçe Ülker 78-74 yendi CSKA'yı.Helal olsun valla.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

basabas gecen ama CSKA nin kazanacagi bir mac olacagini dusunuyordum. skor beni sasirtti. bundan sonra grup birinciligi garanti oldu. CSKA yi da 3. olarak top16da yanimiza alacagiz gibi. iki macta da yenebildigimiz bir takim olarak onlari daha cok isterim sahsen grubumuzda.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Efes ilk yarısını 50-36 tamamladığı maçta Bamberg'e yenilmek üzere.Yazıklar olsun valla nerden nereye getirdiler maçı 2.'liklerini de riske attılar.Top 16'dan çıkmaları imkansız gibi görünüyor Galatasaray'ın bile daha çok şansı var şunlara bak yahu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Efes artık Avrupa'da korkulan bir takım olmaktan çıktı maalesef. Sıradan takımlara bile yeniliyor.

Fenerbahçemizi tebrik ediyorum. CSKA'yı orada yenmekte kolay bir iş değil.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Efes takım olarak kötü ama bir Türk takımına veya Türk Milli takımına karşı efsaneler yaratan Savanovic resmen takımı batırdı. Bütün hücumlar onun elinde bitti ve hepsini kaçırdı.

Fenerbahçe'nin maçını da izleyemediğim için hala sinirliyim, bu maçı saat 18:00'e koyanlar utansın. İstatistiklere bakınca bir şey dikkatimi çekti, takımda top kaybı yapmayan tek oyuncu Gasper Vidmar .

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

NtvSpor'da FB'ye büyük ayıp etti haftalardır Efes'in maçlarını veriyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Rusyada oynanan maçlar sanırım hava şartları nedeni ile erken oynanıyor diye düşünüyorum

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu an medyada epey geri planda ama Fenerbahçe gümbür gümbür geliyor. Helal olsun valla gerçi Obra varsa bunları görmek normal
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Fenerbahçe'nin maçını da izleyemediğim için hala sinirliyim, bu maçı saat 18:00'e koyanlar utansın.
    Rusya'da ki maçlar hep o saatlerde oynanılıyor özel bir şey değildi.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by himone View Post
    Efes takım olarak kötü ama bir Türk takımına veya Türk Milli takımına karşı efsaneler yaratan Savanovic resmen takımı batırdı. Bütün hücumlar onun elinde bitti ve hepsini kaçırdı.

Fenerbahçe'nin maçını da izleyemediğim için hala sinirliyim, bu maçı saat 18:00'e koyanlar utansın. İstatistiklere bakınca bir şey dikkatimi çekti, takımda top kaybı yapmayan tek oyuncu Gasper Vidmar .
    Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Rusyada oynanan maçlar sanırım hava şartları nedeni ile erken oynanıyor diye düşünüyorum

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Rusyanın yerel saatinden kaynaklanıyor bu durum. Türkiye ile 2, Avrupa ülkeleri ile 3 saat farkla öndeler. Özel bir durum aslında, Şampiyonlar Liginde de benzer bir durum var.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Rusya GMT +4'te, biz GMT +2, Avrupa GMT +1.

*GMT= Greenwich Mean Time

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sayfa 20 / 39 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon

Mesaj Yetkileri