Hurma bize 80 milyon € kazandırdı, tüm dışa satış işlerini ona bıraktım. Bazı transferlerde iyi para kazandırdı bazılarında normal. Galatasaray'a hala oyuncu satmadık ama Okay'ı istiyolar. Okay'ı vermek istemiyorum yoksa Hurma 15 milyon €'dan okutur onu : )
...
benficaya evinde 5 hem de SL macinda, ruyalar gercek olmus (: en kotu UEFA, ama bakarsin ikincilik gelir.
Teşekkürler Abi, bakalım az sonra Dortmund maçındayız : )
14. Hafta
Dortmund maçı öncesi çıktığımız Gençler deplasmanında zorda olsa Samed'în iyi oyunuyla galip gelmeyi başarıyoruz. Artık Gruptaki son maça gidiyoruz, Şampiyonlar Ligine ya tamam ya da devam maçı
...
15. Hafta
İlk 20 dakikası bir ara basket maçını andıran karşılaşmadan 3 puanı çıkarmayı başarıyoruz. Ligin üstünde dengeler çok hassas. Dikkatli olmalıyız.
...
Türkiye Kupası 4.Tur
Yedeklerle çıktığımız karşılaşmada zayıf rakibimiz Dardanelspor'u Ömer Bayram'ın attığı 3 golle geçmeyi başarıyoruz.
...
Türkiye Kupası 5.Tur
Türkiye Kupasında grup aşamasına gelmeden veda ediyoruz. Adana D.S karşısında penaltılara kalan karşılaşmada 4-2 yenilerek 5. turda eleniyoruz.
...
16. Hafta
Mersin deplasmanında zorda olsa kazanıyoruz. Ligin ilk yarısının bitimine doğru puan kaybetmeden tamamlamak, Ligin ikinci yarısına daha güçlü bir şekiilde girmemize yardımcı olacak.
...
17. Hafta
Ligin ilk yarısı Antep deplasmanında aldığımız galibiyetle sona eriyor.
...
Dk. 14 Samed Yeşil hakem tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.
![]()
...
Dk. 44 Okay darbe alıyor ve oyundan çıkıyor, oyuna giren oyuncu Salih Uçan
![]()
...
İlk yarı sona eriyor Maalesef Dortmund oyunu iyi kilitliyor hala pozisyon izleyemedik umarım 2. yarı kendimize geliriz, skor Dortmund'a yarıyor 0-0
![]()
...
Dk. 59 Götze'nin arapasında ceza alanına giren Destro kalecinin yanından topu ağlara bırakıyor 0-1
![]()
...
Dk. 62 Salih Dursun oyundan çıkıyor ve Diop oyuna giriyor. 4-4-2'ye dönüyoruz gol lazım.
![]()
...
Dk. 78 Jem'in ortası Diop topu ağlara gönderiyor ama ofsayt 0-1
![]()
...
İlk Yarı Sona Eriyor İlk yarı tamamen ortada geçen bir maç oldu, Bize gol lazım Alparslan yerine Emrah Başsan, Kerim Frei yerine Emenike oyuna giriyor. Serdar Gürler ve Emenike'yi forvete çektik (AMR ve AML) DMR ve DML ile kanatları kontrol edecez, riskli bir durum ama kaybecek bir şey yok son 45 dk
![]()
...
Uefa bizim için daha iyi.![]()
...
Güzel kura
Çeltik Belediye Spor rakibimiz olamaz. 2. Turda başarılar, bol şans şimdiden![]()
Bu turu geçersin de diğer turda Roma gelirse biraz sıkıntılı![]()
Teşekkürler, 3 takımla da mücadele edecek gücümüz var ancak geçen sezon 2-0'dan verdiğimiz bir Dinamo turu da var (: Bu yüzden dikkatli olmak, üst turlara gitmenin anahtarı olacak.
Devre arasında bulabilirsem kiralık veya satılık (sezon sonuna kadar alabileceğim) Avrupa Liginde oynama durumu olan bir forvet takviyesi yapabilirim. Malum sadece Samed'le gidemeyiz.
...
celtic bu oyunda fazla abartılmış bir takım ama turu geçersin diye düşünüyorum
maçlar güzel uefada daha fazla başari yakalayabilcegini düsünüyorum umarım bi yari final felan görürüz![]()
...
Biz istedik bir göz, Allah verdi iki göz!
Artık Hurma'yı Kov Bence Seninde Hurma'dan Kalır Yanın Yok
Yeni Kaymağını Bulmuşsun Vincent Yeni Eto'o
Hurma'nın Yanında Kala Kala İyice Gözün AçıldıNeyle Besleniyorsun Uleyn Sen
![]()
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Aboubakar'ı 12'de almıştım çok verim vermemişti açıkcası.![]()
oy oy oy,harika transferler abou'yu 2 sezonda 30m'e satarız![]()