Şampiyonlar Ligi Uzak,Menemene Tuz at !
Southampton"dan uzak duramıyorum,yine dibine kadar gitmişim![]()
Napoliyi fena dağıtmışızGrupta da rahat çıkarız 2. olarak .
Hocam birde merak ettim manu , chelsea , city ve tottenhamın kısacası devlerin oynadığı kadroları paylaşır mısın![]()
Hocam Newcastle küçüklüğümden beri sempati duyduğum bi takım, başarılı olumanı ümit ediyorum![]()
Man.City'nin kadrosu yıldızlar geçidi gibi çok fena ya ,manu'da iyiymiş baya , yalnız tottenham bu kadrosuyla 2 yıl üst üste şampiyon oluyorsa Q.P.R'den de bu sene şampiyonluk beklemez çok sürpriz olmaz bence( artık mesajı almışsındır hocam takımı şampiyon yap kadronun ondan aşağı kalır yanı yok hani )
Bence senin kadroda tek eksik hazard tarzı bir joker oyuncu .
Kesinlikle öyle lamelaiçin çok uğraştım , sol kanatta Griezman'dan çok memnun değilim genelde Belhanda oynuyor fena'da oynamıyor son maç milli takımdan çok düşük kondisyonla geldi , Griezmanda batırdı , devre arası takımın formu bu şekllde devam ederse iyi bir kanat oyuncusu getiricem sola
Kardeşim Atl.Madrid kariyerimdeki taktiğim son güncellemede patladı sanırım şuan farklı iki taktikle oynuyorum , Chamberlain kesinlikle olabilir ama sola değil sağa düşünülür yani çok kaltie bir oyuncu eyv. ama ilk iim sol kanadı çözmek , şuan ŞL oynuyorum Belhanda fena değil
Klasik Oğuz abi işte kovulmuş yine![]()
![]()
![]()
![]()
Rahat çıkarsın o gruptan Halil hocam.