Yeni taktik çok hoşuma gitti bro![]()
Ve sezona start verdik. Sezon beklentisinden önce yönetim planlama yapınca tüm bütçeyi maaşa verdiydim öyle kalmış (: En dibe çekince transfer bütçesi 33 milyon gibi birşey oluyor
ve haberlerle devam edelim
Her zaman oyuncuları kiralarken yana döne klüp armak yerine eğer olursa Peterbougnu kendi oyuncularımla premier lige çıkarabilirsek süper olur. Ama kendisi championshipte olduğu için bu bile yeterli yönetime npowerdan klüp istedim o olmasada yine bir başka ekiple anlaşma fırsatı verdiler saolasunlar. Çok güzel oldu
Oyuncu ayartma işlemlerinede el attık (:
Sezonun hemen başında Krul Stegen gibi kalecilere gözlemci yolladık gelmek istemeidklerini söylediler. Sonra bir baktık Stegen satılık listesinde gözlemci yolladık gelen raporda gelebileceğini söylemişti. Ama o sıralar bir oyuncu transferi ile ilgileniyordum sözleşme önermiştim. Stegenin isteyeceği maaşı karşılamak için bir mitar maaşa para aktarmamız gerekecekti ama sözleşme önerdiğimiz için bunu yapamıyorduk. Oyuncunun gelmesini beklerken stegen bize gelmeye sıcak bakmamaya başladı. Çok büyük fırsatı teptik çok ):
Sezon başlamadan gelen çok üst düzey 2 teklifi daha reddettik (:
Bu yıl aldığım tek oyuncu. Aldığımız diğer 3 oyuncuyuda geçen yıldan anlaşmıştık. Onların profilini ozman oyduğum için şimdi sadece yeni genci koydum. Kendisi Lyngbyden öğrecimdi ve 2 senedir gözlemim altındaydı fena bir gelişim göstermeyine bünyemize katıp diğer gençler olduğu gibi hemen kiraladık. Kadromuzda şimdiye dek gelişim gösteremeyen gençler yada fayda sağlayamadığımız diğer oyuncular ile yolları ayırırken birçoğunu yine kiraladık. Gelişirlerse kapımız açık gelişmezlerse yapacak bişey yok
Hazırlık Kampımız
Normalde hiç avrupa tecreübemiz olmadığı için seri başı olmayız diye düşünüyordumda ülke iyi olunca diğer takımların kazandırdığı puanlar sayesinde beklemedğim şekilde seri başı olmuşuz (:
ve nihayet lig başlamasına hazır hale geldik (: İlk maç evimizde Tottenham ile
Yeni sezon hayırlı uğurlu olsun hocambir şey sormak istiyorum, savunman arkasında boşluklar bırakıyor mu? yoksa yediğin goller kalecinin ekstra hamle yetersizliğinden mi oluyor?
ilk dediğim gibiyse Ter Stegen, Zieler tarzında ceza sahasında aktif kaleciler senin için daha iyi olacaktır.
Eğer ikinci dediğim gibi goller yiyorsan, pozisyon alma becerisi ve refleksleri daha kuvvetli adaylar üzerinde durman daha yerinde olur. Bernd Leno'yu çok beğeniyorum bu açıdan![]()
Kalecim Kean aslında hem ceza alanında aktif ani çıkışı falan 12 ama idare ediyor hemde mental olarak kara verme önsezi pozisyon alma fena sayılmaz 14-15 civarı çevik ve refleksli bir kaleci. Zaman zaman saçma goller yiyor 40-50 metreden açılan ortayı içerii alıyor sonra rakip o golle iyice üzerime geliyor geçen yıl bu şekilde 2-3 maçta 2 farkdan beraberlige razı olduk. Ah şu stegeni kaçırmayacaktık ):
Yediğim goller belli bir noktadan değil duran top oluyor yandan gelen orta oluyor araya sarkıyorlar kaleci hatası oluyor. Sonuç itibari ile pozisyon verdiğimizden oluyor goller
Hazırlık maçları süper ama zor takımla karşılaşmamışsın hiç sanki Barca Bayern teklifleride harika olmuş![]()
1.Hafta
Spoiler: ISTATISTIK
Dk 75den itibaren yeni rolanti taktiğimle oynadım. Normal taktiğimde de belirgin şansları yoktu maçıda 0 belirgin şans 0 direkle tamamladı tottenham çekilen şutların birçoğu uzaktandı. Nitekim temiz bir 3 puan aldık ilk maçtan
Bu arada Tottenham maçında baktım hakem hoşgörülü oyuncuları kasap moduna aldım.Tottenhamdan 3-4 kişiyi biçtik ellamBiri sakatlanıp çıktı birkaçıda kondisyonlar dibe vurdu falan
Garmash çok kötü oynadığı için böyle olmuş olabilir (: 2 mc den biri kötü oynayınca + birde taktikte ufak düzenlemeler yaptım ondan böyle olmuş olaiblir. Net fırsat vermememiz sevindiirken pozisyon üretememek düşündürücü olsa da golü bulunca rakipi baskısından çekildik falan sonraki maçlarda eski düzene de geçebiliriz ama skor olarak istediğimizi aldıktan sonra nema problema (:
Eleme Turu 1.Maç
Spoiler: ISTATISTIK
Ligdeki Newcastle maçını düşünerek Danimarkaya rotasyon kadromuzla gittik ama bi sakatlık olusa Newcastle karşısında rotasyon yapar avrupa maçında as kadromuzla içerde işi bitiririz dedik ama gerek kalmadı. Düşündüğüm gibi oldu herşey turu orada bitirdik. Şimdi newcastle ile oynayıp ardından avrupa maçımızı yapıp grup aşamasında rakiplerimizi bekleyebiliriz
Bu arada yediğimiz gol yine Kean'in hatasıydı bu aralar Stegeni istediğimden midir nedir herif gözüme batıyor. Stegende gelmiyor ne yapıcaz bilmiyorum transfer sezonunun bitimine de az kaldı. Süprizler de olabilir transfersiz yola devam da edebiliriz
Maçlar ve sonuçlar güzel birşey sorucam klasikte mi oynuyorsun fm yi ayrıntılıda![]()
Yok kardeşim ana ekranda football menager var bide altında football menager clasic var hangisi onu sordum![]()
Biri ayrıntılı biri diğeri ise clasic ondan sordum kardeşim![]()
Rölanti Rölanti !!!!! :d
Baya geç oldu ama başarılar. Başından beri takip ediyordum ama üyelik işlemleri saolsun yazamadımBu sene ilk 4 bekliyorum.
Birazdan newcastle ile tekrar ilerlemeye başlarız..ligler tatile girince bizde avrupada antrenörlük kursuna gittikSahip olduğumuz donanımı geliştirmeye çalıştık 2-3 gündür o yüzden sezona başlamadık. Bu sezon daha iyi yerlere gelecez inş
Başarılar dilerim ,başından beri takip diyorum ama üyelik işlemleri biraz sürdü.