Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
Sayfa 20 / 45 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Aynen deneyip daha sağlıklı sonuçlar alıp konuşmak gerek
    Ligde ilk 2 maç tottenham ne newcastle ile al sana sezon başı deneme fırsatı Perşembenin gelişini görürüz artık hep beraber tabi öne geçmek lazım önce
    Quote Originally Posted by Umut Arda View Post
    Başarılar hocam
    Eyv (:

Yeni taktik çok hoşuma gitti bro

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ve sezona start verdik. Sezon beklentisinden önce yönetim planlama yapınca tüm bütçeyi maaşa verdiydim öyle kalmış (: En dibe çekince transfer bütçesi 33 milyon gibi birşey oluyor

ve haberlerle devam edelim

Her zaman oyuncuları kiralarken yana döne klüp armak yerine eğer olursa Peterbougnu kendi oyuncularımla premier lige çıkarabilirsek süper olur. Ama kendisi championshipte olduğu için bu bile yeterli yönetime npowerdan klüp istedim o olmasada yine bir başka ekiple anlaşma fırsatı verdiler saolasunlar. Çok güzel oldu

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Yeni taktik çok hoşuma gitti bro
    Faydasını görürsem benimde çok hoşuma gidicek (: Bakalım bi beyin fırtınası ile oluşturduk umarım aklımızdakileri döktüğümüz kağıt üzerindeki bu taktik saha içinde de işe yarar

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Oyuncu ayartma işlemlerinede el attık (:

Sezonun hemen başında Krul Stegen gibi kalecilere gözlemci yolladık gelmek istemeidklerini söylediler. Sonra bir baktık Stegen satılık listesinde gözlemci yolladık gelen raporda gelebileceğini söylemişti. Ama o sıralar bir oyuncu transferi ile ilgileniyordum sözleşme önermiştim. Stegenin isteyeceği maaşı karşılamak için bir mitar maaşa para aktarmamız gerekecekti ama sözleşme önerdiğimiz için bunu yapamıyorduk. Oyuncunun gelmesini beklerken stegen bize gelmeye sıcak bakmamaya başladı. Çok büyük fırsatı teptik çok ):

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sezon başlamadan gelen çok üst düzey 2 teklifi daha reddettik (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu yıl aldığım tek oyuncu. Aldığımız diğer 3 oyuncuyuda geçen yıldan anlaşmıştık. Onların profilini ozman oyduğum için şimdi sadece yeni genci koydum. Kendisi Lyngbyden öğrecimdi ve 2 senedir gözlemim altındaydı fena bir gelişim göstermeyine bünyemize katıp diğer gençler olduğu gibi hemen kiraladık. Kadromuzda şimdiye dek gelişim gösteremeyen gençler yada fayda sağlayamadığımız diğer oyuncular ile yolları ayırırken birçoğunu yine kiraladık. Gelişirlerse kapımız açık gelişmezlerse yapacak bişey yok

Hazırlık Kampımız

Normalde hiç avrupa tecreübemiz olmadığı için seri başı olmayız diye düşünüyordumda ülke iyi olunca diğer takımların kazandırdığı puanlar sayesinde beklemedğim şekilde seri başı olmuşuz (:

ve nihayet lig başlamasına hazır hale geldik (: İlk maç evimizde Tottenham ile

Yeni sezon hayırlı uğurlu olsun hocam bir şey sormak istiyorum, savunman arkasında boşluklar bırakıyor mu? yoksa yediğin goller kalecinin ekstra hamle yetersizliğinden mi oluyor?

ilk dediğim gibiyse Ter Stegen, Zieler tarzında ceza sahasında aktif kaleciler senin için daha iyi olacaktır.

Eğer ikinci dediğim gibi goller yiyorsan, pozisyon alma becerisi ve refleksleri daha kuvvetli adaylar üzerinde durman daha yerinde olur. Bernd Leno'yu çok beğeniyorum bu açıdan

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Yeni sezon hayırlı uğurlu olsun hocam bir şey sormak istiyorum, savunman arkasında boşluklar bırakıyor mu? yoksa yediğin goller kalecinin ekstra hamle yetersizliğinden mi oluyor?

ilk dediğim gibiyse Ter Stegen, Zieler tarzında ceza sahasında aktif kaleciler senin için daha iyi olacaktır.

Eğer ikinci dediğim gibi goller yiyorsan, pozisyon alma becerisi ve refleksleri daha kuvvetli adaylar üzerinde durman daha yerinde olur. Bernd Leno'yu çok beğeniyorum bu açıdan
    Kalecim Kean aslında hem ceza alanında aktif ani çıkışı falan 12 ama idare ediyor hemde mental olarak kara verme önsezi pozisyon alma fena sayılmaz 14-15 civarı çevik ve refleksli bir kaleci. Zaman zaman saçma goller yiyor 40-50 metreden açılan ortayı içerii alıyor sonra rakip o golle iyice üzerime geliyor geçen yıl bu şekilde 2-3 maçta 2 farkdan beraberlige razı olduk. Ah şu stegeni kaçırmayacaktık ):

Yediğim goller belli bir noktadan değil duran top oluyor yandan gelen orta oluyor araya sarkıyorlar kaleci hatası oluyor. Sonuç itibari ile pozisyon verdiğimizden oluyor goller

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Hazırlık maçları süper ama zor takımla karşılaşmamışsın hiç sanki Barca Bayern teklifleride harika olmuş

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

1.Hafta

Spoiler: ISTATISTIK 

Dk 75den itibaren yeni rolanti taktiğimle oynadım. Normal taktiğimde de belirgin şansları yoktu maçıda 0 belirgin şans 0 direkle tamamladı tottenham çekilen şutların birçoğu uzaktandı. Nitekim temiz bir 3 puan aldık ilk maçtan

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Hazırlık maçları süper ama zor takımla karşılaşmamışsın hiç sanki Barca Bayern teklifleride harika olmuş
    Prensibimdir sezon öncesi hiç zor takımla oynamam..Zorluk derecesi arttıkça sakatlık riskide artıyor sezon öncesi hiç gerek yok atraksiyona (: ve farklı kazanmak hem oyuncuya moral oluyor hem uyumu olumlu etkiliyor

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post

1.Hafta

Dk 75den itibaren yeni rolanti taktiğimle oynadım. Normal taktiğimde de belirgin şansları yoktu maçıda 0 belirgin şans 0 direkle tamamladı tottenham çekilen şutların birçoğu uzaktandı. Nitekim temiz bir 3 puan aldık ilk maçtan
    Rakibe net pozisyon vermemişsin hocam ama topla oynama oranımız epey düşmüş. Biz de pek pozisyon bulamamışız ayrıca. Umarım ilk maçtan dolayı böyledir

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu arada Tottenham maçında baktım hakem hoşgörülü oyuncuları kasap moduna aldım.Tottenhamdan 3-4 kişiyi biçtik ellam Biri sakatlanıp çıktı birkaçıda kondisyonlar dibe vurdu falan

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Rakibe net pozisyon vermemişsin hocam ama topla oynama oranımız epey düşmüş. Biz de pek pozisyon bulamamışız ayrıca. Umarım ilk maçtan dolayı böyledir
    Garmash çok kötü oynadığı için böyle olmuş olabilir (: 2 mc den biri kötü oynayınca + birde taktikte ufak düzenlemeler yaptım ondan böyle olmuş olaiblir. Net fırsat vermememiz sevindiirken pozisyon üretememek düşündürücü olsa da golü bulunca rakipi baskısından çekildik falan sonraki maçlarda eski düzene de geçebiliriz ama skor olarak istediğimizi aldıktan sonra nema problema (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Eleme Turu 1.Maç

Ligdeki Newcastle maçını düşünerek Danimarkaya rotasyon kadromuzla gittik ama bi sakatlık olusa Newcastle karşısında rotasyon yapar avrupa maçında as kadromuzla içerde işi bitiririz dedik ama gerek kalmadı. Düşündüğüm gibi oldu herşey turu orada bitirdik. Şimdi newcastle ile oynayıp ardından avrupa maçımızı yapıp grup aşamasında rakiplerimizi bekleyebiliriz

Bu arada yediğimiz gol yine Kean'in hatasıydı bu aralar Stegeni istediğimden midir nedir herif gözüme batıyor. Stegende gelmiyor ne yapıcaz bilmiyorum transfer sezonunun bitimine de az kaldı. Süprizler de olabilir transfersiz yola devam da edebiliriz

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Maçlar ve sonuçlar güzel birşey sorucam klasikte mi oynuyorsun fm yi ayrıntılıda

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Maçlar ve sonuçlar güzel birşey sorucam klasikte mi oynuyorsun fm yi ayrıntılıda
    Klasiktemi oynuyorsun derken tam idarak edemedim kardeşim..maçları kapsamlı izlerim kamera açım ise ana tribün klasik falan degil direk sahayı izlerim..umarım sordugun sorunun cevabı budur (:

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Yok kardeşim ana ekranda football menager var bide altında football menager clasic var hangisi onu sordum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Yok kardeşim ana ekranda football menager var bide altında football menager clasic var hangisi onu sordum
    Normal kariyer modu en üstteki klasik değil yani

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Biri ayrıntılı biri diğeri ise clasic ondan sordum kardeşim

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Biri ayrıntılı biri diğeri ise clasic ondan sordum kardeşim
    Anladım kardeşim nema problema (:

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Rölanti Rölanti !!!!! :d

24. Default

Baya geç oldu ama başarılar. Başından beri takip ediyordum ama üyelik işlemleri saolsun yazamadım Bu sene ilk 4 bekliyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Rölanti Rölanti !!!!! :d
    taktiğin adını türkçe karakter kullanmak sorun olur belki diye Rolanti koydum ben
    Quote Originally Posted by bucuklubisey View Post
    Baya geç oldu ama başarılar. Başından beri takip ediyordum ama üyelik işlemleri saolsun yazamadım Bu sene ilk 4 bekliyorum.
    Saolasın (: ilk sezon küme düşere oy veren arkadaşımızın bu sezon Cl demesi şampiyonluğa oynayacağıma delalet

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Birazdan newcastle ile tekrar ilerlemeye başlarız..ligler tatile girince bizde avrupada antrenörlük kursuna gittik Sahip olduğumuz donanımı geliştirmeye çalıştık 2-3 gündür o yüzden sezona başlamadık. Bu sezon daha iyi yerlere gelecez inş

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Başarılar dilerim ,başından beri takip diyorum ama üyelik işlemleri biraz sürdü.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Başarılar dilerim ,başından beri takip diyorum ama üyelik işlemleri biraz sürdü.
    kullanıcı adını kesss

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    kullanıcı adını kesss
    sen bide manager da gör " Rodi Mood maçı kazanacaklarından emin. "

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Eyv hayırlı olsun yazarlık (:

Sayfa 20 / 45 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon

Mesaj Yetkileri