real bayern maci muthis olacak tek kelimeyle..
real bayern maci muthis olacak tek kelimeyle..
Special one vs. Sime onediger mactan daha fazla ilgimi cekti bu eslesme. Haydi atletico
Real Madrid'le Münih hep birbirini buluyor zaten.
Atletico gene takım kimyasını üst düzey tutup oynarsa, Chelsea'yi geçebilir diye düşünüyorum.
Atletico'nun işi biraz zor. Courtois oynamayacak sanırım![]()
Atletico yedek kalecisi tecrübeli bir isim ama güven vermiyor. Atletico için bu eşleşme takımın en önemli isminden mahrum kalmasına sebep oldu. Bence sadece bu yüzden chelsea geçer turu diyorum.
Real de gruplardan sonra schalke-dortmund-bayern alman üçlemesi yapmış oldu. Almanların kökünü kazıyan takım![]()
Chelsea-Atletico maçından futbol beklemiyorum açıkcası. Tam bir taktik savaşı olacak iki maçın bile 0-0 bitme ihtimali var.
Courtois oynayacak. UEFA izin veriyor oynamasina.
Yalnız Chelsea - Atletico maçının toplam skoru 1-0 ya da 1-1 olur heralde. Hatta 0-0 olup penaltılarla belirlenir kazanan![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Madrid finali bekliyorum bu yıl. Atletico alır inşallah kupayı.
Mesele UEFA'nın izin vermesi değil, 2 kulüp arasındaki anlaşma. Oynayamaz gibi bir madde varsa UEFA'nın ne dediğinin bir önemi olmayacaktır.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Courtois oynayabilir ancak oynarsa o bahsedilen parayı ödemesi gerekir Atletico'nun.
Benim anladığım bu.
Edit;
Şöyle de bir şey var.
http://www.ligtv.com.tr/haber/uefadan-sert-uyari
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Atletico başkanı parayı ödeme durumumuz yok demişti en son ben oynayacağını pek sanmıyorum
Oynamasına izin vermiş UEFA. Chelsea itiraz edemezmiş kurallara göre. Kurto oynarsa Atletico vs Real finali olur.
Adamlar faklı ülkelerde bana karşı oynamyamaz diye kontrat yapar risk görür Beşiktaş aynı ülkede olmasına rağmen Eneramo'ya o maddeyi koymuyor ilginç valla![]()
İngiliz futbol kulübü Chelsea’nin üst yöneticisi Ron Gourlay, Atletico Madrid’de kiralık oynayan kalecileri Courtois’nın, sözleşmesindeki “Olası bir Avrupa kupası maçında Chelsea’ye karşı oynayamaz” maddesine rağmen UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde oynayabileceğini bildirdi.
Gourlay, UEFA’nın, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Disiplin Yönetmeliği’nin, “Kulüplerin, diğer kulüplere ‘Bir oyuncunun maça çıkması ya da çıkmaması’ konusunda baskı girişiminde bulunmasını bile” kesin surette yasakladığı uyarısını yapmasının ardından Chelsea’nin internet sitesinde yer alan açıklamasında, “Courtois’yı kiralama konusunda sezon başında anlaştık ama UEFA’nın kurallarına uyacağız. Courtois iki maçta da Chelsea’ye karşı oynayabilir” ifadesini kullandı.
Atletico Madrid’in, Barcelona’yı eleyip “Devler Ligi”nde yarı finale çıkmasının ardından Chelsea’den kiralanan Courtois’nın sözleşmesinde “Olası bir Avrupa kupası maçında Chelsea’ye karşı oynayamaz” diye bir maddenin olduğu ortaya çıkmıştı.
UEFA da kendi organizasyonları söz konusu olduğunda “İki kulüp arasında yapılan anlaşma”nın, “geçersiz, yok hükmünde ve uygulanamaz” olduğu ve bunu ihlal eden herhangi bir girişim karşısında, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Disiplin Yönetmeliği gereğince yaptırım uygulanacağını belirtmişti.
Beklediğim oldu. Atletico Finalde olacak inş.
bence Atletico için yarı finalde biten başarılı bir sezon, Mourinho içinse 3.şl kupası olacak.
Chelsea'de eski Drogba olsa şimdiden şampiyon ilan ederdim ancak yok işte. Lukaku'yu kazanmaları lazım artık seneye. Real Madrid uzanır kupaya.
Futbolu katleden Jose'ye karşı Simeone. Bilmiyorum hep böyle mi çıkıyor maçlara ama 10-15 ön libero ile çıkmış yine.
Kim kazanır bilmiyorum ama skor veriyorum;
1-0
Kazanan finale çıkacaktır rövanştan sonra.
Petr Cech sakatlanıp çıktı yerine 41 yaşındaki Schwarzer geçti.
Chelsea'de Torres,Atletico'da Arda olduğundan iki takım finale çıksa da sevinirim ancak Atletico daha sempatik bir takım, o yüzden onlar çıksın isterim finale.
Ne tesadüftür ki FM kariyerimde de yarı finalde eşleştiler. Hatta ilk maç gerçekteki gibi Atletico'nun sahasında. Skorlar da tutarsa "kış kış cinler kış kış":
![]()
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Atletico bu sene 3'te 3 yapsın da şu dünya futbolu bir titreyip kendine gelsin.
Arif senin akrabalardan biri mi bu
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Cech Liverpool maçında oynayabilir mi ? Sakatlığı ellerinde falan mı ?
İlk yarı 0-0 bitti.
@europeanconquer
Sanırım böbreğine doğru bi yerini tutuyodu.Düşerken sakatlandı.
Bu barajlarda sprey olayına ısınamamıştım ama artık şl de ve liglerde de gerekli, David Luiz'in frikiğin de baraj resmen koştu topun üstüne.
Schürrle- Ramires değişikliği olması gerek çok etkisiz kaldı Ramires.
Arda kenarda şimdi girecek, hadi hayırlısı.Umarım kilidi açarlar.