Normal şartlarda İtalya o gruptan lider çıkardı, baya enteresan bir olay olmuş.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
aynen resmini atmıştm önceki haftalarda da o olaydan sonra bu artık gayet normal geliyorR. Madridde bile bir adam 0 yeteneği kalana kadar oynuyorsa
bence bu gayet normal bir durum
![]()
altyapıdan çıkan sağlam bi oyuncum var. orta saha oynuyor. adamın 2 sezondur golü yok. ilginç olan ise kaleyi bulan tüm şutlarının direkte patlaması.. istisnasız..
Hamit Altıntop ile akrabalığı vardır kesinŞaka bir yanada orta saha oyuncularında direkte patlaması çok oluyor, ama tecrübelendikce düzelecektir diye düşünüyorum, en azından ben öyle bir sorun yaşamadım pek
Last edited by himone : 02.Şubat.2014 at 20:32
Belki sezonun bitmesin 4-5 hafta kala garantilemek istiyordur.![]()
Böyle lig mi başlar arkadaş
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bunu ilk gördüğümde acaba ben mi göremedim 2. penaltıyı dedim fakat meğersem aynı penaltıyı 2.kez yazmışlar![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
"Çarşıya yollamak" dedikleri bu olsa gerek (kayıt kısa olduğu için 26.saniyede başlıyor):
[YOUTUBE="LqwinqN_1E4"]Çarşıya yolladı[/YOUTUBE]
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
İşte gerçek 10 numara!
![]()