Sayfa 20 / 94 İlkİlk ... 1018192021223070 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Quote Originally Posted by ErayG View Post
    DH'de o GG dükkanından alanlar var. Sanalsaray keyleri patladı malum. Ben de "cdkeystore" dan almayı düşünüyorum hafta içinde.
    Ben dün gece aldım. Bir sorun çıkmadı ve oyun son sürüme güncellendi. Haberi olsun cdkeystore'dan almak isteyen arkadasların.

Yeni update ne zaman gelicek bilgisi olan var mı?

Sizde de Steam atölyesi açılmamazlık yapıyor mu? Ya da ne yapmak gerek?

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by Raul Meireles View Post
    Sizde de Steam atölyesi açılmamazlık yapıyor mu? Ya da ne yapmak gerek?
    Bekleyince açılıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kale direkleri sıkıntı. Her maç 3-5 tane topun direkten dönmesi ister istemez sinir bozuyor. Sanırım kaleleri küçük yapmışlar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Bekleyince açılıyor
    Kişiden kişiye değişiyor mu yada adam mı seçiyor. Arkadaşla aynı anda bastık , onun ki açıldı sonra çıktı bir daha girdi bir daha açıldı ben hala bekliyordum. En sonunda kapattım.

Beta'daki kariyere devam etsek, 14.1.3'teki yenilikler yansımaz değil mi?

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

son sürümde biraz azaltmışlar ama hala korner bugı var oyunda.

Quote Originally Posted by amorti View Post
    Fm 13'u oynamadim, 12'den direkt 14'e gectim, o yuzden bir konuda yardimci olursaniz sevinirim;

Rakip takim menejerleriyle ilgili yorum yapma secenegini bir turlu bulamiyorum. Daha once takim ekranindayken sag ustte cikardi, onceki veyahut sonraki mactaki rakiple ilgili konusabilirdik. Simdi nerden yapiyoruz bunu?

Tesekkurler.

Hic kimse kullanmiyor galiba bu ozelligi :S
    basın toplantısında soruyorlar genelde. orada atar gider yaparsan basın toplantısı hariç ek sorularda geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

arkadaşlar kesin olarak sanalsaray keyleri patlamıştır haberiniz olsun bugün destek hattına girdim yeni güncelleme geldi yükleyemiyorum diye, hemen bir yazı kopyala yapıştır yaptılar, tedarikçi sorunu yüzünden para iadesi yapacağız diye uzunca bir yazı, ki belirli şifreler girerek paramı geri aldım. paypal ile aldığım için paypal a geri yüklettim. ve hayırlı olsun 14.1.2 de kaldı sürüm orjinal alalım derken soruna geldik

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by metinoktay View Post
    arkadaşlar kesin olarak sanalsaray keyleri patlamıştır haberiniz olsun bugün destek hattına girdim yeni güncelleme geldi yükleyemiyorum diye, hemen bir yazı kopyala yapıştır yaptılar, tedarikçi sorunu yüzünden para iadesi yapacağız diye uzunca bir yazı, ki belirli şifreler girerek paramı geri aldım. paypal ile aldığım için paypal a geri yüklettim. ve hayırlı olsun 14.1.2 de kaldı sürüm orjinal alalım derken soruna geldik
    hocam aynı fiyata playstore'dan alabilirsiniz. indirim kodları vardı piyasada.

Quote Originally Posted by serwan View Post
    indirim kodlarının süresi dolmuş durumda, playstore dan ilk defa oyun alacaklara 10 TL indirim kuponu veriyordu, hala veriyorsa oyun ancak 50 TL alınabiliyor.

kaleciler çok saçma sapan goller yiyorlar kapattıkları köşeden gol mu yenıir ya 2 tane gol öyle yedim yırtcam üstümü başımı şimdi

bugün itibariyle benim oyunda seçim genel bilgide değişiklik olmuş sizdede aynı durum söz konusumu ?

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by serwan View Post
    playstore dan paypal ile alabilsem alacaktım ilk başından ancak dediğim gibi almanyada olunca sorun oluyor.

şuan cdkeystore dan aldım 18 euro ya geldi. sorunsuz yüklenmekte, ki satıcının dediği aynen şu;

iki kodlu dönem bitti, ilk kod betaya erişim sağlamaktaydı, şuanki kodlar tam sürümlü satış için.

aldığım kodu yüklerken de oyun bilgileri yanında fm 2014 retail (row) olarak verdi. yani problemsiz olarak yüklenmekte görünüyor. yaklaşık 15 dk sonra tamamen yüklenecek, duruma göre haber ederim arkadaşlar ama sorunsuz görünmekte.

playstore dan paypal ile alabilsem alacaktım ilk başından ancak dediğim gibi almanyada olunca sorun oluyor.

şuan cdkeystore dan aldım 18 euro ya geldi. sorunsuz yüklenmekte, ki satıcının dediği aynen şu;

iki kodlu dönem bitti, ilk kod betaya erişim sağlamaktaydı, şuanki kodlar tam sürümlü satış için.

aldığım kodu yüklerken de oyun bilgileri yanında fm 2014 retail (row) olarak verdi. yani problemsiz olarak yüklenmekte görünüyor. yaklaşık 15 dk sonra tamamen yüklenecek, duruma göre haber ederim arkadaşlar ama sorunsuz görünmekte.
    Bende cdkeystore dan aldım tekrardan. Bir sorun yok, oyun güncelleniyor.

genel seçim bilgisi hakkında bilgisi olan yada oyunu oynayan varmı hala şifre mevzusu havada uçuşuyo

Quote Originally Posted by kapalicarsi View Post
    genel seçim bilgisi hakkında bilgisi olan yada oyunu oynayan varmı hala şifre mevzusu havada uçuşuyo
    oyunu steam üzerinden aldım, şuanda sıkıntı yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by berksus View Post
    Bende cdkeystore dan aldım tekrardan. Bir sorun yok, oyun güncelleniyor.
    aynen oyun sorunsuz ve tam sürüm. cdkeystore u tavsiye ederim. 5-10 dk da geri dönüş yapıyorlar ve sıkıntısız yükleniyor.

aynen oyun sorunsuz ve tam sürüm. cdkeystore u tavsiye ederim. 5-10 dk da geri dönüş yapıyorlar ve sıkıntısız yükleniyor.
    Gittigidiyor uzerinden satisi onayladiniz mi. Ben ne olur nolmaz diye hala onaylatmadim. Beta keyler iptal olduktan bir sikinti cikmazsa onaylamayi dusunuyorum

Çok da Ucuz Değilmiş 51 Lira Bırakta Sorun Çıkmasın

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

paslar hala kısa düşüyor.sizdede devam ediyor mu bu sorun?

Ben bu Galatasaray'a taktik bulamadım sanırım. Her maç en az 20 şut geliyor kaleme, her maç kesin gol yiyorum, yediğim tüm gollerde de kalecinin eline değip kaleye giriyor

Taktik önerilerinizi bekliyorum..

Quote Originally Posted by semihgenc85 View Post
    Ben bu Galatasaray'a taktik bulamadım sanırım. Her maç en az 20 şut geliyor kaleme, her maç kesin gol yiyorum, yediğim tüm gollerde de kalecinin eline değip kaleye giriyor

aynı şey banada oluyor kaleci kalecilik yapamıyor kapattığı köşeden gol yiyor anlma veremedim üstümü başımı yırtcam şimdi.

Ben yeni update'i bekleyin derim. Şuan oyun motoru çok kötü durumda. Betanın ilk hali bile daha iyiydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by beckss View Post
    paslar hala kısa düşüyor.sizdede devam ediyor mu bu sorun?
    Hem de sinir bozucu şekilde fazla

Ben yeni update'i bekleyin derim. Şuan oyun motoru çok kötü durumda. Betanın ilk hali bile daha iyiydi.
    aynen katılıyorum oyun motoru felaket.

yeni update nezman gelir sizce?

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Çok da Ucuz Değilmiş 51 Lira Bırakta Sorun Çıkmasın
    haha 10 tl fark playstore la evet ucuz değil çok da. 10 tl fark için tam sürüm alamayınca ilaç gibi geldi bir de orası var )) bu arada paypal ile alabieceğim tek yöntemdi. avrupa fiyatları 25-45 euro arası. bu 18 euro ya geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Gittigidiyor uzerinden satisi onayladiniz mi. Ben ne olur nolmaz diye hala onaylatmadim. Beta keyler iptal olduktan bir sikinti cikmazsa onaylamayi dusunuyorum
    ilk önce verdiği keyde ülkeniz için mevcut değil dedi steam, tabi ben almanyada olduğum için. ilettim durumu başka bir key verdi, yüklendi, sürüm 14.1.3 ve resource archiver ile editör de sorunsuz yüklendi. daha sonra da durumu ilettim sanalsaray ile olanı. bana dediği beta kod ve diğer kod ile ikili dağıtılımış önceden ve şuan tek kod dağıtım sistemine geçilmiş, oyunu yüklemek için kodu verdiğimde de miles amcanın dediği retail kod olarak gösterdi ve sorunsuz yüklendi. yani sorunsuz, en azından herşey öyle görünüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by semihgenc85 View Post

14.1.1 de gs ile uyan ve şampiyonlar ligi dahil tüm kupaları aldığım, ligde namağlup olarak tamamladığım taktik var 4-4-2. ki başka bir taktilk uymadı, kapatıp açma hiç yapmadım, 3 kere mağlup oldum şampiyonlar liginde, real ve man. citiye. ama bu sürümlerden sonra nolur bilemem. editörden ab ülke vatandaşlarını oynayabilir yaptım, ki neden dersen 2. seneden sonra yabancı olayı ile aynı başarıyı tekrarlamak imkannsız, transferler de imkansız duruma geliyor, kanat oyuncusu bile alamadım, alabildiğim tek kanat oyuncusu hurşut olmuştu bu arada taktiği atölyede yayınlamıştım 3 gün önce ama duruyormu bilmem. aynı taktik 2. yıl tutmadı. bjk için kullandı arkadaş, 5 maç sonra seri yenilgi almaya başladı bi garip yani fm bu sene

Sayfa 20 / 94 İlkİlk ... 1018192021223070 ... SonSon

Mesaj Yetkileri