Sizde de Steam atölyesi açılmamazlık yapıyor mu? Ya da ne yapmak gerek?
Kale direkleri sıkıntı. Her maç 3-5 tane topun direkten dönmesi ister istemez sinir bozuyor. Sanırım kaleleri küçük yapmışlar.![]()
...
Beta'daki kariyere devam etsek, 14.1.3'teki yenilikler yansımaz değil mi?
son sürümde biraz azaltmışlar ama hala korner bugı var oyunda.
arkadaşlar kesin olarak sanalsaray keyleri patlamıştır haberiniz olsunbugün destek hattına girdim yeni güncelleme geldi yükleyemiyorum diye, hemen bir yazı kopyala yapıştır yaptılar, tedarikçi sorunu yüzünden para iadesi yapacağız diye uzunca bir yazı, ki belirli şifreler girerek paramı geri aldım. paypal ile aldığım için paypal a geri yüklettim. ve hayırlı olsun 14.1.2 de kaldı sürüm
orjinal alalım derken soruna geldik
![]()
kaleciler çok saçma sapan goller yiyorlar kapattıkları köşeden gol mu yenıir ya 2 tane gol öyle yedim yırtcam üstümü başımı şimdi
bugün itibariyle benim oyunda seçim genel bilgide değişiklik olmuş sizdede aynı durum söz konusumu ?
playstore dan paypal ile alabilsem alacaktım ilk başından ancak dediğim gibi almanyada olunca sorun oluyor.
şuan cdkeystore dan aldım 18 euro ya geldi. sorunsuz yüklenmekte, ki satıcının dediği aynen şu;
iki kodlu dönem bitti, ilk kod betaya erişim sağlamaktaydı, şuanki kodlar tam sürümlü satış için.
aldığım kodu yüklerken de oyun bilgileri yanında fm 2014 retail (row) olarak verdi. yani problemsiz olarak yüklenmekte görünüyor. yaklaşık 15 dk sonra tamamen yüklenecek, duruma göre haber ederim arkadaşlar ama sorunsuz görünmekte.
genel seçim bilgisi hakkında bilgisi olan yada oyunu oynayan varmı hala şifre mevzusu havada uçuşuyo![]()
paslar hala kısa düşüyor.sizdede devam ediyor mu bu sorun?
Ben bu Galatasaray'a taktik bulamadım sanırım. Her maç en az 20 şut geliyor kaleme, her maç kesin gol yiyorum, yediğim tüm gollerde de kalecinin eline değip kaleye giriyor
Taktik önerilerinizi bekliyorum..
Ben yeni update'i bekleyin derim. Şuan oyun motoru çok kötü durumda. Betanın ilk hali bile daha iyiydi.
yeni update nezman gelir sizce?
ilk önce verdiği keyde ülkeniz için mevcut değil dedi steam, tabi ben almanyada olduğum için. ilettim durumu başka bir key verdi, yüklendi, sürüm 14.1.3 ve resource archiver ile editör de sorunsuz yüklendi. daha sonra da durumu ilettim sanalsaray ile olanı. bana dediği beta kod ve diğer kod ile ikili dağıtılımış önceden ve şuan tek kod dağıtım sistemine geçilmiş, oyunu yüklemek için kodu verdiğimde de miles amcanın dediği retail kod olarak gösterdi ve sorunsuz yüklendi. yani sorunsuz, en azından herşey öyle görünüyor.![]()
14.1.1 de gs ile uyan ve şampiyonlar ligi dahil tüm kupaları aldığım, ligde namağlup olarak tamamladığım taktik var 4-4-2. ki başka bir taktilk uymadı, kapatıp açma hiç yapmadım, 3 kere mağlup oldum şampiyonlar liginde, real ve man. citiye. ama bu sürümlerden sonra nolur bilemem. editörden ab ülke vatandaşlarını oynayabilir yaptım, ki neden dersen 2. seneden sonra yabancı olayı ile aynı başarıyı tekrarlamak imkannsız, transferler de imkansız duruma geliyor, kanat oyuncusu bile alamadım, alabildiğim tek kanat oyuncusu hurşut olmuştubu arada taktiği atölyede yayınlamıştım 3 gün önce ama duruyormu bilmem. aynı taktik 2. yıl tutmadı. bjk için kullandı arkadaş, 5 maç sonra seri yenilgi almaya başladı
bi garip yani fm bu sene
![]()