Uğur Boral olayına benzettim bunu adam kayboldu gitti piyasadan inşallah öyle bişey olmaz.
Uğur Boral olayına benzettim bunu adam kayboldu gitti piyasadan inşallah öyle bişey olmaz.
Fırat Günayer'in antrenman raporları..
Beşiktaşlı taraftarlar Burak Kaplan'ı soruyor..Henüz kendini gösteremedi..5.gün itibariyle kampın en iyi çıkışını Tanju Kayhan yaptı..
Tanju Kayhan sol bek mevkiinde oynayan İsmail Köybaşı'dan formayı alır bi daha da kimseye vermez gibi gözüküyor..
Guti'nin kalitesi,pasları,bilekleri inanılmaz da geçen sezonkinden farkı yok maalesef..Canı isteyince oynuyor,sürekliliği yok şu an için..
Bu arada ilginç bir şekilde Hilbert iyi bir performans gösteriyor.Tayfur Hoca Hilbert'i hem sağ hem de sol bekte deniyor.
Muhammed'e kondisyon yüklemesi yapılıyor..Henüz fiziken hazır değil..4 gündür düz koşu yapıyordu..Bugün ilk kez şut çalışması yaptı.İyiydi..
Tanju'yla ilgili çok soru geliyor...Sağ da da oynuyor gibisinden..Doğrudur ama Tayfur Hoca Tanju'yu hep solda deniyor..Çok da iyi oynuyor
Ersan Gülüm'den bu sezon hayır gelmesi zor..Egemen'de çok sık sakatlanıyor,problem var gibi onda..Dolayısıyla Sivok'un kalma ihtimali var..
Bu arada Necip Uysal'dan bahsetmemek olmaz.Her geçen gün ustalaşıyor.Böyle devam ederse uzun yıllar hem Bjk hem milli takımda değişmez olur.
Mustafa Pektemek hırslı,istekli,arzulu ancak Almeida çok formda ve hırslı geldi kampa.Forvet sayısının artması Portekizli'yi baya etkilemiş
Sidnei henüz kendini gösteremedi..Bebe ise Almeida'nın alternatifi olamaz..Orada Pektemek oynar Almeida yoksa..Bebe'nin sağ önde de işi zor
takip etmek isteyen arkadaşlar için: http://twitter.com/#!/firatgunayer
hayır ama sevdiğim sempati duyduğum takımlardan biri geçen günde destek amaçlı avatar koydum mesela antepsporu memleketim severim onuda koydum ama gönülden BEŞİKTAŞ !!!harbi bi an böle yazdın fenerli sandım kendimi ama bu olaylarda üzüldüm destekçisiyim.ama hangi takım taraftarısın dersen dediğim gibi BJK
Burdan anlaşılıyor ki stopere yapılan transferlerin fos çıkma ihtimali yüksek. Ersan'dan zaten yukarda da yazıldığı gibi hayır gelmez bu sezon, Egemen de sürekli sakatlanıyorsa o da formayı zor kapar. Sidnei kendini gösteremedi deniyor, umarım ilerde adapte sorununu da aşarak fayda sağlar. Bebe'nin ne sağda ne forvette takıma girebilecek bir performansı var yazısını da gördükten sonra onun da boş bir transfer olabileceğinden korkuyorum, inşallah sadece korku olarak kalır ve iyi bir performans yakalar. Burak, Guti'nin devamlılık sorunundan ötürü kendini gösterebilirse çok iyi olur hem takım hem de kendisi için, zira seneye Guti de olmayacak ve Burak bu takımın banko ismi olabilir. Necip'ten zaten bu sezon çok şey bekliyorum. Kadro yapacak olsam ilk 11'de Fernandes ile birlikte orta sahanın ortasına sürekli yazacağım tek isim. Muhammed de bu sene kondisyon yüklemesini ve gelişmesini tamamlayıp biraz da tecrübe kazanabilirse o da seneye takımın bankolarından birisi olabilir, ancak çok çalışması ve şımarmaması lazım. Hilbert de yerine kendisinden daha iyi başka bir yabancı sağ bek gelmeyecekse kalabilir ve kalacak gibi de duruyor zaten. Holosko'dan bahsedilmemiş, ancak ben onun da kalmasını isterim. Bu ikiliden hangisi iyiyse ve istekliyse o dursun, diğeri gitsin.![]()
Bu kadar yeniyken transferler hakkında yorum yapmak yanlış olur. Hele biraz daha ilerleyelim , takım bir iki maç yapsın ona göre bir yol haritası çizilir. Geçen seneki kadronun üstüne yaptığımız 8-9 transferin hepsinin iyi çıkması gerekmez zaten. bir tane çıksın ama tam çıksın o da yeter.
aynen hele bi zaman geçsin herkes iyice ısınsın
Ersan daha sezon ortasında sakatlandığında doktorlar geçirdiği sakatlıktan sonra formunun düşebileceğini söylemişti şimdi bir daha aynı yerden sakatlandı Umarım kendini toparlar Milli takımda da ihtiyacımız olacak çok.
Bebe: Tek düşüncem Beşiktaş
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, çalışmalarına sabah antrenmanıyla devam etti. Yeni transferler Sidnei ve Bebe basın toplantısı düzenledi. Manchester United'dan kiralanan Bebe, "Tek düşüncem Beşiktaş" dedi.
Devamı için: http://tr.eurosport.com/futbol/spor-...46/story.shtml
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
beşiktaşlılar teker teker ceza alıyor kalmayacaz yakındabu arada ferrari kaçmış
![]()
eto'o bitmiş.
İnşallah enselenir bir yerlerde ve suçu varsa çeker cezasını. Belki bu sayede kurtuluruz kendisinden. Yoksa çok dert olacak.
Ferrari bahsedildiği gibi bizi sattıysa, çok kötü şeyler olur. Umarım suçsuzdur.
İlk hazırlık karşılaşmamızda Avusturya Salzburg'u 3-1 yendik.İlk yarının sonlarına doğru seyretmeye başladım.Takip edebildiğim kadarıyla takım,önümüzdeki sezon için umut verdi.Dikkatimi çeken noktalara değinmek gerekirse,Bebe baya iyi oynadı.Bu sene beklentilerin üstünde bir performans ortaya koyması süpriz olmaz.Guti baya iştahlıydı.Çok iyi paslar attı arkadaşlarına.Tanju dikkat çeken isimlerdendi.Tayfur hoca Veli'yi ortasahanın ortasında düşünüyor sanırım.Sırıtmadı o bölgede.Mustafa Pektemek sol önde oynadı.Hiç etkili değildi.O bölgede ondan pek verim sağlayamayız gibi gözüküyor.
So what?
Saike
besiktasin gollerini kim atti arkadaslar maci izledim ama kamera cekimi cok kotuydu + spiker yoktu taraftar sesi geliyordu hep![]()
2.golün Guti'ye ait olduğu kesin değil.Yayının berbat olmasından dolayı pek anlaşılamadı.2.golü kimin attığı konusunda spekülasyonlar var.Guti,Veli veya Holosko attı deniyor.
So what?
Saike
Ben Haber1903'ten takip ettiğim için maçı orda yazanı söyledim. Başka bir yerde de Holosko yazıyor zaten.Neyse kimin attığı önemli değil, sonuçta 3-1 kazandık.
![]()
maç korner bölgesinden falan mı gösterildi internette Bıktık ekrem'i izlemekten falan yazıyor da
Hakkımızda hayırlısı
'Hakeme üzerimde Beşiktas Formasi varken mi yalan söyleyecektim' Vedat OKYAR
eto'o bitmiş.
Ey diğer renklere gönül verenler…
Bu yazıdaki bütün Beşiktaş sözcüklerinin yerine kendi takımınızı, siyah beyaz yerine kendi renklerinizi yazın…
Var mısınız?
Tayfur Havutçu yerine bundan sonra bir hoca buLmamız zor. HeLe heLe adı şikeye karışmış bir takımın başına hiçbir yabancı hoca geçmez. Yarından itibaren yabancı oyuncuLar arasında da isyan başLar. Çöktük yahu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Yapılacak tek şey, takımın başına camianın içinden gelmiş ve Türk futbolunu bilen harbi Beşiktaşlı birini getirmek. İsminin hiçbir önemi yok. Umarım söylediklerinizde de haklı çıkmazsınız, yoksa gerçekten çöktüğümüzün resmidir.![]()
Denizli geliyor benim aklıma direk.Hocamız gelir teklif olursa diye düşünüyorum.
"Beşiktaş Seni öldürecek dostum bu genç yaşında " dedi Doktor Enver. -İnce bir Sesle " Feda Olsun " dedi ŞEREF BEY!!!
eto'o bitmiş.
Tarihimizin en iyi kadrolarından birini kurmuşken ve herşey iyiye gidiyorken bu yaşananlar kaderin bir cilvesi mi yoksa kişilerin bize kazıkları mı bilemedim .. Hakkımızda hayırlısı.. Son olarak kişilerin bize kazıkları mı bilemedim yazmama rağmen Tayfut Hoca'nın böyle bir işe bulaşacağına gram ihtimal vermiyorum ya neyse..
Bence ne oLursa oLsun Mahkeme kararı bekLenmeLi. Sonuçta suçLu gibi görünebiLirLer ama %10 da serbest kaLma oLasıLıkLarı var. Zaten bu saatten sonra kimse geLmez takımın başına. Tayfur un yardımcısı devam etsin. Eğer birşey oLurda Tayfur serbest kaLırsa adamın hakkını ödeyemeyiz sonra. Tam suçu kesinLeşsin zaten o zamana kadar sezon ortası geLicek ondan sonra karar vermek daha hayırLı oLur.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
ŞİFO gelsin bundan sonra görmek isteyeceğim tek adam o. Aslında Denizli'yi isterim ama zor.
Bu takıma Mustafa Denizli gerekiyor.