Oyunu aldığıma pişman oldum yine. Her sene bi hevesle alıp en geç 4-5 gün sonra pişman oluyorum. Beta falan demeyin boş yere biliyorum ki full sürümde de aynı saçmalıklar olacak. Yıllardır düzeltilemeyen şeyler hala aynı sorunlar devam.
Oyunu aldığıma pişman oldum yine. Her sene bi hevesle alıp en geç 4-5 gün sonra pişman oluyorum. Beta falan demeyin boş yere biliyorum ki full sürümde de aynı saçmalıklar olacak. Yıllardır düzeltilemeyen şeyler hala aynı sorunlar devam.
Demoda BJK ile 2 hazırlık maçı oynadım İsmail 3 hafta Demba Ba 5 ay sakatlandı, yarım sezon oynicaktım zaten şimdiden tadı kaçtı haydi hayırlısı, bir de demoda sadece 2D kamera var ben zaten 2D'de oynamayı seviyorum da sanki 2D kamera önceki serilere göre daha kötü olmuş gibi ya ne dersiniz?
3-5 gün daha ilerledim ve tablo şu;
Sağ bek kiraladım yabancı 2 hafta sakat
Demba Ba 4 ay sakat
Colman'ı kiraladım ertesi gün 3 hafta sakat
Serdar Kurtuluş 3 ay sakat
Nukan Atınç 1 hafta sakat
Sağ bek ve orta saha sorununu çözdüm dememle takım çöktü, demoyu hemen kapatim en iyisi ben CM 03-04e dönim![]()
Last edited by hyuga10 : 05.Kasım.2014 at 22:11
Su takip listesini neden bulamadim ben
Edit: scouting bolumundeymis.. gozumden kacmis![]()
Yalnız yeni güncelleme ile beraber maç motoru geriye gitmiş . Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı bilmiyorum , birçok maçta net 5-6 şutum ceza sahası çizgisi civarından boş pozisyonlarda kale direğinin hemen yanından dışarı çıkıyor .
arkadaşlar sizde de aynı bölgenin bütün oyuncuları sakatlanıyor mu
örneğin orta sahada cem karacan mehmet topal ve salih aynı anda sakat şuan
daha önce gökhan gönül douglos (sağbek) caner ve hasan ali hep aynı anda sakatlanıyordum
mert günokla cenk gönen de sakat an itibariyle
Oyun yarın yeni bir update ile birlikte mi çıkacak? Çıkış saati belli mi?
Türkiye Saatiyle Gece 2:00-3:00 İtibariyle Çıkar![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
kutulu oyun alanlar sanırım pazartesinden sonra ancak oyunu oynayabilecek, zira elimizde şifre yok![]()
O değilde ben bu siyah temadan oldum olası hoşlanmadım. Beyaz gelmeyecek mi?
FM Gazetesi
Sakatlık olayında sizin de başınıza geldi mi bilmiyorum şimdiye kadar oyunu tanıma amacıyla açtığım birkaç kariyerde ilk sezonun ilk transferleri gelir gelmez hep sakatlandılar . Adamlar kulübe ayak basar basmaz sakatlanıyor![]()
steam : aytekin79
Bir oyuncuya teklif yapacaktım 12 m istediler. Benim de 10 m'um vardı. 12 teklif ettim, oyuncu ile anlaştım, normalde bütçe ayarı yapamıyordum ama en sonda bütçeyi ayarla tuşu çıktı oyuncuyu aldım. İyi oldu.
Sakatlık olayını bende yaşadım ve ağır bir kayıp verdik..Neredeyse ilk 11 kuramadım ve hayali oyunculardan 18 kişilik kadroyu tamamlayabildik..
Yeni güncelleme ile konuştuğumuz bütün güzel şeyler gitti. Oyun sanki FM 2014'e benzedi. Zayıf takımlar bile bize karşı baskı kuruyor.
Beyler
Beta oyun da Fenerbahçenin cezası devam ederken aynı kariyeri ful oyunda da devam ettirsek ceza full oyunda kalkmış olursa benim oyunda da kalkmış olur mu
Keşke betanın ilk versiyonundan güncelleme yapmasaydım. Maç motorunu eski haline getirmişler. Ya optimizasyon yapamadılar ya da diğer sıkıntıları gideremediler. Bu şekilde oynayacağımı sanmıyorum.
Oyunu kodlayanların bir işin "ortasını" bulma konusunda zayıflıkları var. Örnek; frikikten çok gol oluyor diye düzenleme yaptılar. Şimdi bu gol olabilir dediğin frikik bile dağlara taşlara gidiyor![]()
Geçen sene yanlış hatırlamıyorsam 00:00 itibariyle full sürüme geçmişti steam'de. Yine aynı saatte güncelleme gelir mi acaba?
oyunu araldan aldım. şimdi oyun bu gece full e geçti diyelim steam üzerinden güncellememi gelicek yoksa oyunun kutulu halini beklemekmi zorundayım?
Büyük gün geldi full sürüme geçelim artık.
Geçen sene playstore.com iki tane key göndermişti. Bu sene ise tek key geldi. Gece yarısından sonra oyunum otomatik olarak tam sürüme geçecek mi acaba?
Full sürüm ne zaman açılır ? 12den sonra mı ?