Sayfa 20 / 27 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 808 sonuç

Konu: MKE KIRIKKALESPOR: "Süperligin İlk İlçe Takımı" 40 Yıl Sonra Süperlig'de [5.Sezon]

1. Default

Yeni Gençlerimiz Geldi. Ama Gelmez Olaydı Keşke Hiçbiri Gelecek Adına Bir Işık Göstermiyorlar. Hepsini Geri Göndereceğim. Profilleri Çok Berbat Olduğu İçin Genel Olarak Paylaşmayacağım Ama Raporlar Az Çok Bilgi Veriyor.

Bir An Önce Gençlik Akademisini Kurup Ulusal Ağa Yayılmamız Lazım Sadece Yerel Genç Ağıyla Bu İş Olmaz.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

2. Default

Denizlispor'u Severim Başka Kariyerde Olsa Seve Seve Giderdim Ama Burda Değil Malesef

İnegöl Maçının Son Dakikaları Yine Heyecanlıydı Ama Kazaya Uğramadığımız İçin Çok Mutluyum.

Last edited by BaGa TaRKaN : 13.Mart.2015 at 12:48

3. Default

2.Memleketim Olan Gaziantep Çok Kötü Günler Yaşıyor, Önce Süperligden Düştüler Sonra PTT'de de Düşmeme Mücadelesi Veriyor. Eğer Kariyer Uzun Süre Devam Ederse Kırıkkale'den Ayrılıp Antep'in Başına Geçebilirim.

Bu da Sıradışı Bir Teklif Görmezlikten Geliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    06

Antep'i kurtar başkan

Tapatalk'tan gönderilmiştir.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hadi Baga son maçlar sonuna kadar dayan da çık artık.

6. Default

Trabzon'a Sen Git Abin Gelsin Dedik

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Ha gayret iki galibiyet ptt ye çıkarır bizi.

Nesil
    2014

İş bitmiş artık. Tebrik ederim
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Aynen Trabzon galibiyeti ile garantiledik sayılır,tebrikler

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Şampiyonluk Yakın, Meşaleleri Yakın

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Konunun başlığına takıldım desem çok geçmişleri okumadım ama neden ilk ilçe takımı başlığı verdin ki Kasımpaşa busene başakşehir daha önce Buca vs var yani ilçe takımları

12. Default

Quote Originally Posted by Barak View Post
    İş bitmiş artık. Tebrik ederim
    İnşallah En Çok Tırstığım Alanya ve Ümraniye Maçları. Trabzondan da Tırsıyordum Ama Bizim Oyuncular Daha Çok İstekliydi.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Aynen Trabzon galibiyeti ile garantiledik sayılır,tebrikler
    [MENTION=206349]pusathan01[/MENTION] Hocamın Dediği Gibi En Az 2 Galibiyet Lazım Onlarda Alanya ve Ümraniye Olursa Tadından Yenmez

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Şampiyonluk Yakın, Meşaleleri Yakın
    Rodi Bak Seni Yeniden Sevmeye Başladım Bu Destek İçin Senin Takıma Prim Ödemesi Göndereyim Es Es'in Hesap Numarasını Ver Yeter

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    Konunun başlığına takıldım desem çok geçmişleri okumadım ama neden ilk ilçe takımı başlığı verdin ki Kasımpaşa busene başakşehir daha önce Buca vs var yani ilçe takımları
    Başlığa Takılmanı Anlıyorum Ama Gerçekten Öyle. Şimdi Açıklayayım Ayrıntılarını;

1978-79 Sezonunda O Dönemde Birinci Lig'de (Süperlig) Oynayan İlk (Merkez İlçe Değil) İlçe Takımıdır. Bu Seneden Sonra Diğer İlçelerin Takımları da Mücadele Etmiştir. Bu Sezondan Önce Yeşildirek, Beyoğluspor, Beykozspor, Feriköy, Vefaspor Gibi Semt Takımları Tabiriyle Merkez İlçe Mücadele Etmiş. Bizim Durum Bunlardan Çok Farklı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Anladım gibi eyvallah aydınlattığın için iyi oyunlar tez zamanda tüm kariyeri okuyacağım.

14. Default

Teşekkür Ederim Kardeşim Umarım Beğenirsin.

Alanya Son Düzlükte Atağa Çıkan Tay Gibi Fena Geliyor. Maç Alanya'nın Hakkıydı Ama Bizde Bulduğumuz Pozisyonları Değerlendirmesini Bildik.

15. Default

Gitmiyoruz Tabi ki

16. Default

Bu Maçı Kazanmalıydık Denizli Savunması Etten Duvar Ördü. Takipçilerin Puan Kaybettiği Haftada Bu Şansı Değerlendiremedik.

17. Default

Bitime 3 Hafta Kala Farkı Koruyoruz. Hacettepe'ye Karşı Yine Rahat Bir Galibiyet Alıyoruz.

18. Default

Eğitimimizi de İhmal Etmeyelim Uluslararası İtibarımızı da Geliştirmek İçin Çalışmalara Başladık

19. Default

Sezonun En Kötü Maçını Oynadık Buna Rağmen Kazanmak Çok Güzel.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bitti bitiyor ha gayret

21. Default

Bitti Kardeşim Bitti Gece Tokat Maçını Oynayıp Çıktım Gözlerim Kapandı Dayanamadım (:

Tokat Deplasmanında Güzel Oyunumuzla İşi Bitirdik Son Hafta Arsinspor ile Sahamızda Şampiyonluk Turu Atıp Doyasıya Kutlayacağız

Takım Tokattan Kırıkkale'ye Döndüğünde Büyük Bir Coşku Hakimdi. Şehirde Bayram Yaşanıyor. Bu Beklenmedik Başarı Herkesi Alıp Götürdü. Bir Mazi Yeniden Uyanıyor.

Yönetim Zafer Sarhoşluğu Nedeniyle Para Saçıyor

Yönetim Uyanmadan Bu Bütçeyi Kullanmak Lazım

Takımdaki Tek Şampiyonluk Primi Tecrübeli Oyuncumuz Tolga Çavdar'a Verildi.

Taraftarlar Kendinden Geçti

Yönetimin Kafa Güzel, Şampiyonluk Sarhoşu Bayağı Bir Kendinden Geçirmiş

Kalecimiz Mücahit'de İçicilerden Sağlam İçicidir Kendisi Bir Oturuşta Bir Fıçı Birayı İçer

Tövbe Tövbe...

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

hadi bakalım transferleri bekliyoz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

hayırlı uğurlu olsun ... Allah devamını nasip etsin

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

İşte şimdi transferleri okuması harika olacak. Yalnız buraya bir anektod düşmek istiyorum, yanlış anlaşılmasın kimsenin oyun becerisini yargılamak istemiyorum, burada Barak olsun, Tarkan abi olsun, diğer arkadaşlar olsun, kariyerlerinde neredeyse sezon sektirmeden üst lige çıkıyorlar. Taktik becerileri falan çok iyi, belki oyun basit kalıyor. Ancak ben daha çok "cebelleşilen" kariyerleri daha çok seviyorum. Nannar hocamın Sousense ile başlayan kariyeri gibi.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Tebrikler hocam Yönetimde iyi para vermiş. Güzel bir takım kurarız artık.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
    İşte şimdi transferleri okuması harika olacak. Yalnız buraya bir anektod düşmek istiyorum, yanlış anlaşılmasın kimsenin oyun becerisini yargılamak istemiyorum, burada Barak olsun, Tarkan abi olsun, diğer arkadaşlar olsun, kariyerlerinde neredeyse sezon sektirmeden üst lige çıkıyorlar. Taktik becerileri falan çok iyi, belki oyun basit kalıyor. Ancak ben daha çok "cebelleşilen" kariyerleri daha çok seviyorum. Nannar hocamın Sousense ile başlayan kariyeri gibi.
    Ben sektirmeden çıkmadım yahu. Bi ara çıkamamaktan kariyeri bırakıyordum.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Barış kardeşim, genel bir anektod idi ki, sen profesyonel olduktan sonra, bir kaç sezon içerisinde Avrupa'nın gediklilerinden oldun. Tabii bu senin oyun becerinle oldu, hile falan yapmadın.
    İsimler aklıma gelmediği için öyle oldu. Mesela bir arkadaş Tokatspor ile 6. sezonunu oynuyor ve "Şampiyonlar Ligi" almış. Zevk vermiyor demek istedim. Yoksa senin kariyerin gene zevkliydi.

Nesil
    2014

Barış kardeşim, genel bir anektod idi ki, sen profesyonel olduktan sonra, bir kaç sezon içerisinde Avrupa'nın gediklilerinden oldun. Tabii bu senin oyun becerinle oldu, hile falan yapmadın.
    İsimler aklıma gelmediği için öyle oldu. Mesela bir arkadaş Tokatspor ile 6. sezonunu oynuyor ve "Şampiyonlar Ligi" almış. Zevk vermiyor demek istedim. Yoksa senin kariyerin gene zevkliydi.
    Aslında dediklerine harfiyen katılıyorum Kariyeri bıraktım artık cidden keyif vermiyor. Ya başka ülkeden devam edicem yada yeni baştan kariyer açıcam. Dediğin gibi prof olduktan sonra başarı geldi. Skybey2'de hatırlar mısın bilmiyorum. Gözlem ağımız açılınca bende artık önümüzde kimse duramaz demiştim Şimdi eğer devam edersem işi biraz zorlaştırıcam. Bak şu şekil bitti kariyerim henüz güncellemedim kariyeri ama şuraya bir tartışma açtım

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=123098
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

29. Default

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    hadi bakalım transferleri bekliyoz
    Valla Heralde Bu Sezon Yine Transferde Zorlanacağız Gibi Sezon Başındaki Gibi Acele Davranmamalıyız Yoksa Gelecek Sezon Bu Kadar Çabuk Toparlayamam.

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    hayırlı uğurlu olsun ... Allah devamını nasip etsin
    Amin!!! Her Sezon Ligler Daha da Zorlaşıyor Bakalım Gelecek Sezon Nasıl Bir Lige Düşeceğiz Merak Ediyorum.

Valla İlk Sezon Amatör Yamadan mı Kaynaklı Bilmiyorum Basitti Bir de Oyunu Kurarken Oyuncu Ekle Falan Aktif Olmadığı İçin Diğer Takımlar Hep Sanal Kadroyla Oynadı.

3.Ligde Amatör'e Göre Biraz Daha Zorlandık Ama Sanırım O da Oyuncu Kalitesinden Dolayı Takımın Taktiği de Birbirine Uyumlu Olunca Zorlanmadık.

Bu Sezonda Eğer Sezon Başındaki Belirttiğim Oyuncu Bulma Sorununu Yaşadık Gözlemcilere İnansaydım Eğer İlk Aldığımız Oyuncularla İşimiz Çok Zordu Küme Bile Düşebilirdik Ama Ben Süperlig, PTT, 2.Ligdeki Bütün Takımdaki Oyunculara Tek Tek Bakıp Kadro Durumları (Yedek, Gereksiz) Ayarlanan Oyuncuları Bulduk Beğendiklerime de Teklif Götürdük İçlerinden Kabul Edenler Geldi Takımın Bir An Potansiyeli Yükseldi Ama En Az Gelenlerin İki Katı Kadar Gelmeyenler de Oldu. Zaman Zaman Maç Motorunun Kurbanı Olduk Zaman Zaman da Biz Maç Motorunun Sayesinde Kazandık Durum Öyle Böyle Gelişti Bu Günlere.

Bu Arada 3 Sezonda 67 Kez Kaydetmişiz Oyunu.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Tebrikler hocam Yönetimde iyi para vermiş. Güzel bir takım kurarız artık.
    Artık Bakacağız Para Fena Değil Ama Oyuncu Bulabilecek miyiz Bilmiyorum? Umarım Sorun Yaşamayız.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Ya şimdi abi [MENTION=297426]Barak[/MENTION] hocamın kariyerine bakıyorum. Taktiği kurması falan her şeyi çok güzel. Amatörde bile rakibine üstün oynayarak bitiriyordu maçları. Ha o zaman martıyı düşüren hayvanlarla oynuyordu, sonra Sky Bet 2'ye çıkınca hem prof olmak hem gözlem ağının gelişmesi ile yürüdü gitti. Zaten oyun bilgisi iyi. [MENTION=197784]baga[/MENTION]_Tarkan abi sen de öyle bak, güzel oynuyorsunuz, oyun çabuk kolaylıyor. Bu bi eleştiri olarak algılamayın lütfen, sadece gözlem yaptım diyeyim.
    Mesela Nannar hocam 10 sezon Ulusal Şampiyona'da oyalandı ama müthiş zevkliydi. Sizin kariyerler de öyle, yanlış anlamayın.

Sayfa 20 / 27 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri