geçmiş olsun salomon kalou 3.7 m a nasıl aldın
geçmiş olsun salomon kalou 3.7 m a nasıl aldın
Benimde en sevmedin olaylardan biri... T.D sormadan oyuncuyu satmak veya sormadan bir oyuncuyu değerinden çok fazlaya almak...
bu tip şeyler brezilyada çok oluyor
bende kerlonu satmıcaktım ömür boyu 50 milyon euro geldi başkan kabul etti gitit
bende de oldu chelsea ile yizlik futolcu almadim abromovic gitti portodan pepe ye 27 milyon euro verdi sinir oldum yeniden basladim
Chelsea dede abrahamovic kendi kendine transfer yapıyor bazen eski fm de gelmişti bu başıma yenisindede oluyormu bilmiyorum
kulubun buyuklugune gore baskanda transfer yapiyorsa ne ala!ama kafasindan uydurukmve takimin ihtiyaci olmayan bi adami getiriyorsa satarim o adamibu arada kisiligi degisken olan adami almayalim arkadaslar ahlaksizmis
![]()
ya ben bilgisayarında yabancısıyım benbu fm 2007 nereden nasıl indirebilirim
Ya ben oyuncu izleme bölümünde bi antrenörün yanındaki tik işareti ne bastım ve şuan o seçili o seçiliykend de ekle işaretine basamıyorum seçililiğini nasıl kaldırabilriim?
EDİT:çözdüm
bütçem var param var ama bi oyuncuya contract önerirken the board strongly advise you offload ..... falan filan diyo ve normalde aylık 160 para verebildgm halde en fazla 40 vereblrsn dio bu ne yaaa??????????????
wolfsburgla şampiyon oldktan snra 50M transfer bütçem var mesela matuzalemi almak istiyorm contract aşamasnda ne yaparsam yapym ister first team ister key player bu yazı çıkıyo cristiano ronaldoyu almayı denedm böle bi yazı çkmadı anlamadm valla adam mı kayırıyolar![]()
Oyunu oynama şansını yeni yeni buldum.FM 06'da Huge database varken FM07'de Huge göremedim sizde de öyle mi?
abi editör nasıl kullanılıyor çok karışık
Benim iki sorum olacak:
1-Benim bir gözlemcim vardı.Maçlar olmadan önce bana rakip takım hakkında bilgiler veriyodu.Ama sonra gözlemcim başka takıma gitti.Ben onun yerine başka gözlemci aldım fakat aldığım gözlemci bana maçlardan önce biligi vermiyor.Bunu nasıl giderebilirim.
2-Gözlemciyi başka ülkelere oyuncu bulması için nasıl yollayabilirim.
ewet arkadaşlar iyi personel nasıl bulabilirm..? yrd. antr, doktor gözlemci vs... benim 1 sezon bitti de yeniye başlıyınca herşeyi halletmek istiyorum
Bizim sitede verilen linke girince çıkan sayfada aslında var indirme linki ama ben sana oaradan direk indirmen için link veriyorum (yani aynı sayfadan ama direk link)
Buradan indirebilirsin..: FM Genie Scout 2007 v1.00 RC5
"PA" ve "CA" ne nasıl görebiliyoz bunları acele cvp
arkadaslar oyuncu nasil kiralayabilirim bi turlu yapamadim kiralama teklifi goturuyorum kulup kabul ediyor fakat oyuncu gelmiyor cok beceriksizim sanirim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar sanirim cevap veremiyorsunuz yine de tesekkur ederim
Bazı oyuncular kiralık gitmek istemezler..Bir de kiralarken oyuncunun maaşının % kaçını verdiğin önemli..
maasin tamamini vermeyi kabul ediyorum yine de gelmiyor sanirim oyuncu gelmek istemiyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tesekkur ederim
Hangi takımla oynadığınada bağlı takımının itibarı önemli.