Sayfa 20 / 32 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 953 sonuç

Konu: FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

geçmiş olsun salomon kalou 3.7 m a nasıl aldın

Benimde en sevmedin olaylardan biri... T.D sormadan oyuncuyu satmak veya sormadan bir oyuncuyu değerinden çok fazlaya almak...

bu tip şeyler brezilyada çok oluyor
    bende kerlonu satmıcaktım ömür boyu 50 milyon euro geldi başkan kabul etti gitit

bende de oldu chelsea ile yizlik futolcu almadim abromovic gitti portodan pepe ye 27 milyon euro verdi sinir oldum yeniden basladim

Nesil
    2006
    Yer
    football manageri olduğum

Quote Originally Posted by hagi89 View Post
    Arkadaşlar ben gs deyim.Chelsea den salomon kalou yu aldım 3,7 $ a. Sonra 1 sene oynattım 2. senesinde Manchester,Lyon,Chelsea,Roma,Real Madrid gibi kulüpler ilgilenmeye başladı.Ama resmi teklif yapan yoktu.En sonunda kalou çok formdayken Real Madrid teklif yaptı 10,000,000 $ Ama benim satmaya niyetim yoktu zaten para da lazım değildi.Bütçem iyiydi.ir baktım Özhan Canaydın teklif çok cazip olduğu için kabul ettiğini belirtti sonra da anlaştı ve gitti Real Madrid e

Neden ben müdahale edemiyorum transfere? Ama oyuncu alacağım zaman kendim alıyorum yönetim müdahale etmiyo ama satmaya gelince karışamıyorum...

Ne yapmam lazım acaba?

bi b...k yapamazsin!ben ayni konuyu acmistim once oraya bi baksan iyi olurdu!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Chelsea dede abrahamovic kendi kendine transfer yapıyor bazen eski fm de gelmişti bu başıma yenisindede oluyormu bilmiyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Romeo3405 View Post
    Chelsea dede abrahamovic kendi kendine transfer yapıyor bazen eski fm de gelmişti bu başıma yenisindede oluyormu bilmiyorum
    Yenisinde de aynen devam.Bu sadece CheLsea için geçerLi değiL diğer büyük takımLarda yıLdız oyuncu transferi yapmaz isen Başkan kendiLiğinden adam getiriyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    football manageri olduğum

kulubun buyuklugune gore baskanda transfer yapiyorsa ne ala!ama kafasindan uydurukmve takimin ihtiyaci olmayan bi adami getiriyorsa satarim o adami bu arada kisiligi degisken olan adami almayalim arkadaslar ahlaksizmis

ya ben bilgisayarında yabancısıyım benbu fm 2007 nereden nasıl indirebilirim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ümit alıç View Post
    ya ben bilgisayarında yabancısıyım benbu fm 2007 nereden nasıl indirebilirim

Turksportal illegal içeriğe karşıdır..Oyunu nerden indirebileceğinizi burda öğrenemezsiniz..Burda ancak şu tavsiyeyi yapabilirim: Orjinal CD alın..

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Ya ben oyuncu izleme bölümünde bi antrenörün yanındaki tik işareti ne bastım ve şuan o seçili o seçiliykend de ekle işaretine basamıyorum seçililiğini nasıl kaldırabilriim ?

EDİT:çözdüm

bütçem var param var ama bi oyuncuya contract önerirken the board strongly advise you offload ..... falan filan diyo ve normalde aylık 160 para verebildgm halde en fazla 40 vereblrsn dio bu ne yaaa??????????????

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by orbayC View Post
    bütçem var param var ama bi oyuncuya contract önerirken the board strongly advise you offload ..... falan filan diyo ve normalde aylık 160 para verebildgm halde en fazla 40 vereblrsn dio bu ne yaaa??????????????
    Oyuncunun takım üstünde ki roLünü değiştir bakaLım kontrat atarken.As takım yada anahtar oyuncu de.Yada şöyLe bir sorunda oLabiLir.Transfer yaptıkca maaş bütçen azaLır.Ondan da oLabiLir.

wolfsburgla şampiyon oldktan snra 50M transfer bütçem var mesela matuzalemi almak istiyorm contract aşamasnda ne yaparsam yapym ister first team ister key player bu yazı çıkıyo cristiano ronaldoyu almayı denedm böle bi yazı çkmadı anlamadm valla adam mı kayırıyolar

Oyunu oynama şansını yeni yeni buldum.FM 06'da Huge database varken FM07'de Huge göremedim sizde de öyle mi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by #10 Osmanozc View Post
    Oyunu oynama şansını yeni yeni buldum.FM 06'da Huge database varken FM07'de Huge göremedim sizde de öyle mi?
    Evet FM 2007'de Huge yok..En buyuk database cesidi Large..

17. Default

abi editör nasıl kullanılıyor çok karışık

Benim iki sorum olacak:
    1-Benim bir gözlemcim vardı.Maçlar olmadan önce bana rakip takım hakkında bilgiler veriyodu.Ama sonra gözlemcim başka takıma gitti.Ben onun yerine başka gözlemci aldım fakat aldığım gözlemci bana maçlardan önce biligi vermiyor.Bunu nasıl giderebilirim.

2-Gözlemciyi başka ülkelere oyuncu bulması için nasıl yollayabilirim.

Quote Originally Posted by asatilla View Post
    Benim iki sorum olacak:
    1-Benim bir gözlemcim vardı.Maçlar olmadan önce bana rakip takım hakkında bilgiler veriyodu.Ama sonra gözlemcim başka takıma gitti.Ben onun yerine başka gözlemci aldım fakat aldığım gözlemci bana maçlardan önce biligi vermiyor.Bunu nasıl giderebilirim.

2-Gözlemciyi başka ülkelere oyuncu bulması için nasıl yollayabilirim.
    Bu soruların cevabı yokmu?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by asatilla View Post
    Bu soruların cevabı yokmu?
    Sana bu soruLarın cevabını daha önce vermiştin sende tamam demiştin ama haLa mı buLamadın..

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Sana bu soruLarın cevabını daha önce vermiştin sende tamam demiştin ama haLa mı buLamadın..

Sen bana 2. sorunun cevabını vermiştin.Onuda dediğin gibi hala bulamadım.

Default iyi personel nasıl bulabilirim?

ewet arkadaşlar iyi personel nasıl bulabilirm..? yrd. antr, doktor gözlemci vs... benim 1 sezon bitti de yeniye başlıyınca herşeyi halletmek istiyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ivyy View Post
    ewet arkadaşlar iyi personel nasıl bulabilirm..? yrd. antr, doktor gözlemci vs... benim 1 sezon bitti de yeniye başlıyınca herşeyi halletmek istiyorum
    Genie Scout u kullanabilirsin

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Genie Scout u kullanabilirsin
    bu sitede o programin downland linki var ama calismiyo yada bende sorun var nerden indirebilirim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bizim sitede verilen linke girince çıkan sayfada aslında var indirme linki ama ben sana oaradan direk indirmen için link veriyorum (yani aynı sayfadan ama direk link)

Buradan indirebilirsin..: FM Genie Scout 2007 v1.00 RC5

"PA" ve "CA" ne nasıl görebiliyoz bunları acele cvp

Default oyuncu kiralama

arkadaslar oyuncu nasil kiralayabilirim bi turlu yapamadim kiralama teklifi goturuyorum kulup kabul ediyor fakat oyuncu gelmiyor cok beceriksizim sanirim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaslar sanirim cevap veremiyorsunuz yine de tesekkur ederim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bazı oyuncular kiralık gitmek istemezler..Bir de kiralarken oyuncunun maaşının % kaçını verdiğin önemli..

maasin tamamini vermeyi kabul ediyorum yine de gelmiyor sanirim oyuncu gelmek istemiyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    tesekkur ederim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hangi takımla oynadığınada bağlı takımının itibarı önemli.

Sayfa 20 / 32 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon

Mesaj Yetkileri