Murat Özdemir(Beşiktaş)
Sekopej(Fenerbahçe)
Eray Dengiz(Galatasaray)
nekop(Trabzonspor)
Jesus_FB(Kayserispor)
Çağrı Zorkol(Ç.Rizespor)
Coşkun Özdemir(Bursaspor)
Bu ligde kan çıkar!
hemde ne kan çağrı abi ölümüne savaşır bunlar şimdi.tarık abide işin içine girdi.büyük bir zevkle takip edicem.tarık abi işin içine girsede favorim serkan abi nede olsa feneri yönetiyor.ama 2. takımım kayseri![]()
işin zor tarık abi........
Bir sürprizimiz daha var bekleyin![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
evet arkadaş..
başlık değişiyor, bu kariyer TSI online kariyerlerinin en iyisi olacak!
Kendileri birazdan basın açıklaması yapacak.
6 Takım 1 Şampiyon
Apar topar ilk uçakla gece Rize'ye giden Çağrı Zorkol Rizesporla sözleşme imzaladı. Basın açıklaması aaz sonra....
2 saat girmedik neler olmuş, isterse 10 kişi olsun farketmez.. Şampiyon Eray olacak.. (:
Tarık en az üçüncü, haberiniz olsun...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Turkcell Süper Lig artık çekilmez![]()
1 gün 5 dk da geciyordur heralde
Nasl oynuyosunuz abi böle oyun kasmıyormu ya.
valla hiç kasmıyomu bilgisayar......__????____
Yok yok gayet hızlı oyun maç günlkeri uzun sürüyor biraz oda msnde konuşurken geçiyor zaten...
Turkcell süperlig hiç bitemeyecek gibi![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Türk Futbol Kamuoyuna Basın Açıklaması
Çaykur Rizespor Yönetimi'nden :
Takımımızın kötü gidişatına dur demek açısından şuanki teknik direktörümüz olan Rıza Çalımbay ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. 3 tane teknik direktör adayımız bulunmaktaydı ve çiçeği burnunda menejer Çağrı Zorkol ile anlaşmış bulunmaktayız. Kendisiyle sözleşmemizi yaptık. Ümidimiz bu sene Rizespor'umuzu ligde bitirebildiği en iyi yerde bitirtmek ve küme düşmesini engellemek... Bunu yapacağına da güveniyoruz.
Saygılarımızla;
Çaykur Rizespor Yönetimi
Çağrı Zorkol'dan :
İşimiz futbol. Yapacağımız güzel futbol ve bunun sonunda gelecek olan başarı. Çaykur Rizespor şuanda süperligde zor dönemler geçiriyor. Bunun farkındayım. İşimiz zor bunun da farkındayım. Fakat menejerlik özelliklerime güveniyorum ve insanların bana olan güvenlerini de boşa çıkarmayacağımı düşünüyorum. Devre arasından sonra herkes Çaykur Rizespor'un daha farklı olduğunu görecek. Daha iyi oyun oynayarak çok daha iyi sonuçlar alacağız.
Beni buraya getiren Çaykur Rizespor Yönetimi'ne çok teşekkür ediyorum. Onların bana olan güvenlerini boşa çıkarmayacağımı düşünüyorum. Her ne kadar yeni bir menejr olsam da sonuçta menejer bir babanın oğluyum ve dünyanın en iyi menejerleriyle büyüdüm ve onların yanında antrenörlük yaptım. Bekleyin... 2. Dönem çok farklı bir Çaykur Rizespor geliyor.
Saygılarımla;
Çağrı Zorkol
way beeeeee.herkes bursa...herkese tekrar başarılar.....
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Sonuç tahmini:
1. Fenerbahçe
2. Galatasaray
3. Kayserispor
4. Beşiktaş
8. Trabzonspor
10. Rizespor
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Karadeniz Derbisini sabırsızlıkla bekliyorum...
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Yeni isimler hayırlı olsun![]()
Vallahi lige renk gelecek şimdi![]()
şimdi daha da güzel olmuş
Biz biraz sakindik ama yeni menejerlerle birlikte kan çıkacak herhalde. Bak sabah sabah heyecanlandım şimdi. Tarık ve Çağrı'ya yeni görevlerinde başarılar diler, Fener maçlarını kaybetmelerini isterim.
Hepimize hayırlı olsun, en kısa zamanda 6 kişi ile kariyerimize devam edeceğiz...
"YÜCE ATATÜRK"
Kariyere kariyer demem, Kariyer bensiz ve Tarık'sız olmadıkça...![]()