Yenilince bari kabullenin yaw
Serkan konusu kapandı diyorum arkadaşlar...
Yenilince bari kabullenin yaw
Serkan konusu kapandı diyorum arkadaşlar...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Artik 3 kisi kaldik 3 kiside devam edecegiz Cok super geciyor diye dusunuyorum bilmem siz ne dusuncedesiniz Uzun soluklu bir kariyer oldugu kesin..
Sampiyonluk yarisi iyice kizisti Artik Puan Durumu Eklemeyecegiz Supriz olacak Sampiyon birazcikda meraklanin degilmi![]()
Serkan diyorum ama konuşmak istiyor gibi bir halin var sorulanlara Özelden mesaj yazarsan seviniriz.
Bu konunun yeri burası değil ABİCİM![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
sekocan'a üzüldüm valla şampiyonluğuda göğüslüycek gibi görünüyordu ama neyse :S
Diğer 3 oynayana başarılar..
Neyse tekrar oyuna dönelim...
Chelsea'nin mutlaka Essien'in yerini doldurması lazım. Bu da ancak Gattuso ile mümkün olacaktır. Ama Chelsea Riquelme'yi alınca bu transfer yattı gibi.
Bence Liverpool, Torres'i alarak hata yaptı. Hala Gerrard'ın yerini doldurabilmiş değiller. Yani Torres'e o kadar çok para verileceğine, Hızlı davranılıp bedavaya Sheva alınabilirdi.
Tekrar ManU'ya gelirsek;
Richardson dışında hiçbir eksik yok gibi. Essien gibi bir dinamosu olan takımın pek bir ortasaha sorunu olamaz zaten. Defans desen süper, Forvet ortalamanın üzerinde.
Gulerba bir tane sag taraftan korner,bir tane de sol taraftan korner ikisine de yukselen Carvalho![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Mami inanırmısın beni de çok şaşırttı Carvalho ama maç zaten ortadaydı..![]()
Riquelme Torres ve Shevchenko hayırlı olsun sheva en iyi transfer olmuş ama chelse'ya yapılmamalıydı bu![]()
Chelsea derbiyi kazanmış Tebrikler...
Evet Murat abi cok hakli bunu goren rakipleri o oyunculari Kapar
Bkz : Sheva..![]()
Biraz bakmadım karışmış burası
Chelsea kimseye kaptırmaz şampiyonluğu.Liverpool galibiyeti ile tekrar çıkışa geçer![]()
Memo söyleiğimi yineliyorum.
Yanlış yapılmaz Chelsea kulübüne...![]()
Hey allahım yaa
Daha ne yapacam yenmeyeyim mi![]()
Torres geldi şimdi bir Gerrard da gelse Liverpool'u kim tutar.
Diego %99 Madrid'de...
DİEGO için MANU ve LİVERPOOL devreye girdi...![]()
madem oynadıgınız fm 2007.şu guzel haliyle ben de oynamak istiorum.yaptigınz tüm eklentieri yamaları ltfn solermisiniz?![]()